| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 3436  [Dalších 1936 >>]
Zdenule, 10/07, 04/10 74866
21.3.2008 13:12:22
Taktéž všechny zdravíme, a pro případnýho "scuka" jsme všema desetima, jenom nevím na Černé Hoře, jo to myslíte asi nahoře, protože dole v restauraci??, i když je tam myslím nekuřácký salonek.
Možná mám trošku jiný tip, vlastně dva, první je kavárna v kině Hvězda, nekuřácká, moc lidí tam nebývá, i když pro nás "kočárkáře" jsou tam asi 3 schody , no a druhý je nově otevřená nekuřácká kavárna za Přerovankou, bývalo tam sklenářství, je to prý kavárna pro horolezce, je tam vzadu i taková malá stěna na lezení, ale spíš asi pro děti, no tak tu druhou už jsem vyzkoušeli a s kočárkem jsme tam teda nebyli jediní :-)

Pro Blanku: Tak to plavání nám dnes nevyšlo, prý tam něco opravují a při tom jim překopli přívod teplé vody. Tak máme náhradní termín příští týden ve čtvrtek. Jo a taky jsem se dozvěděla , že ten základní kurz do kterého máme od dubna chodit je dvakrát týdně v pondělí a ve středu. Vy budete chodit jen ve středu??? Přijde mi, že pro ty naše prťolata je to teda docela záhul dvakrát týdně?? A taky by mě zajímalo kolik to teda bude stát, no ale chodit tam budem tak jako tak. :-);)
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
21.3.2008 12:01:46
Všechny vás tu zdravíme a nováčky obzvláště.

Pár dní jsme měli problémy s internetem a nestačíme se divit, jak se to tu rozjelo. Od nedávna co jsme se přidali to tu pravidelně pročítáme. Vždy celá rodinka pospolu. Takže Rosťa tu není jediný chlap (dokonce ani jediný, kdo se věnuje práci s webem- i když u nás je to jen okrajová záležitost).

Pokusíme se reagovat na to co jsme pročetli.

Rosťo: Kde je onen "zázračný pramen" v Beňově nevíme, nedávno jsme se sem přistěhovali, ale půjdeme na besedu k sousedům, to jsou starousedlíci, a zjistíme to. Pokud ale tudy jezdíte, tak doufáme, že se stavíte, alespoň na krátkou seznamovačku. Není to problém. Stačí dopředu napsat na mail a nebo si vyměnit i ICQ (případně viphone, skype či mobil).

Samozřejmě zváni jste kdokoli stačí napsat maila.

No a taky se nám líbí ta možnost "družiti se". Ono je to prro ty děti fakt bezva a bylo by super. My bychom se teda zúčastnili hned.

Stačilo by najít vhodný termín a zamluvit si RESERVÉ třeba na té Černé Hoře. Zkuste navrhnout nějaký termín, kdy se Vám to nejvíc hodí a my pošleme taťku to nějak zjistit a třeba i zajistit.

~s~Hanka (28), ~s~Radek (32), ~s~Michael (12m)

Petruše* 17932
20.3.2008 23:11:47
Petro, jsem v očekávání ( ale ještě to moc neventiluju, protože je to teprve 9 týden ) :-) Dnes jsem polomrtvá, ale zítra něco vyplodím a napíšu mail. Něco o těch moderních plenkách vím, viděla jsem je, ale spíš se neorientuju ve výrobcích, jaký materiál, kolik kalhotek, kolik vložek je potřeba a tak:-)
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
20.3.2008 23:08:12
Petruše*, nějak jsem nepochopila - Ty jsi v očekávání, máš už druhé mimi nebo je teprve na cestě delší než 9 měsíců?
Moc ráda Ti k moderním látkovkám řeknu víc, to už asi přes email - jen mi napiš, jestli už máš nějaké informace (a jaké), abych je když tak neopakovala. A můžeme se domluvit na obhlídce naší (mé) plínkové prezentační výbavy.

Leo, tak to mám radost, že je tady aspoň někdo, kdo taky používá látku. :-D Můžu Ti mailem něco poslat?
A o sousedčiných zkušenostech mě to taky zajímá - podle toho, jak to píšeš, má asi Popolini, ne?
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
20.3.2008 14:59:11
Hospoda o které mluvíme s ejmenuje Na růžku a je to v Kojetíně, kde bydlím jak já, tak Rosťa a spol. Já z Přerova pocházím, sem jsem se přivdala...A tayk mě to do PR pořád táhne, tady toho moc není k vidění, ani žádný vyžití....
S naušnicema-Leontýnce jsme taky nechala normálně propíchnout ouška, ale děsně mi řvala-s mini přestávkama celou cestu domů a hlavně nejsme spokojenáí s jedním ouškem....dírka je trochu mimo centr lalůčku....Tohle bylo rychlý, nakreslila si Dr tečku, kam to bude, a tam to bylo.
Leonie + 2 lvíčata 70868
20.3.2008 13:26:50
Blani, naušničky krásný, Viki propichovala uši dr. ale až v 10 měsících,měly jsme posunuté očkování.

Rosťo tak já tomu nerozumím, si z Kojetína nebo z Přerova?

Peti, já kupuju jen látkové a jsem max spokojená. Sice to neco stojí, ale je to pohodlný. Sousedka koupila ty drahý bavlněný, byla nadšená a když jsem se jí pttala, tak dává i papírovky )no ted už asi hodně).
Klárečka(Kiky+Terka) 37379
20.3.2008 11:57:55
Naušničky moc krásné! takové jemňoučké a přitom výrazné! Já jsem asi krkavčí matka, ale my jsme byli píchat klasicky u dr a to dokonce až v půl roce, protože to dřív nešlo kvůli nehojícímu se očkování..

O jakém Růžku se bavíte? Hospodu Růžek znám tovačovskou. Tu asi nemáte na mysli, co?

Hlásím, že my už jednou kolečko na kočárku taky píchli, ale šlo to zalepit, tak aspoň že tak.

A že tu chodí i chlapi, tak to je faaajn. :)
20.3.2008 8:58:28
Jo a Rosti, já teda sice nejezdím vyloženě kolem Růžku, ale tak nějak celkem všude....a fakt zatím nic. Ale bych to nezakřikla, že :-D~j~ Možná spíš vy máte smůlu. Já jezdím většinou jen trasu od nás Sladovkou do školky a ze školky pak buď procházkou přes město a Alberta, nebo příměji-přes sídliště zpátky domů...

Dnes chci stihnout před obědem zajít do keramiky, protože tam mám něco rozdělanýho a jak jsou teď ty prázdniny, tak kroužky mají taky pauzu a zase by s emi to protáhlo....Takže zase nebudu nic stíhat~j~
20.3.2008 8:37:24
Peti, moc díky, kontakt poslán na ICQ!!!!

Rosti, tak to je super, že se Vojtovi líbilo! Pohádka byla fajn, ne? Já jsem s přístupem ve školce šíleně spokojená, věnují se dětem....
Petruše* 17932
20.3.2008 0:01:22
Blani, krásné naušničky!:-) Naše malá furt žádné nemá...taky jí je chci dát nastřelit, mohla bys mně napsat kontakt na Dr.? Buď na mail, nebo ICQ:-) Díky:-)

Petro, mě látkové plenky zajímají. U prvorozené jsem používala klasické staré plenky, tedy jen 5 měsíců a na ven měla papírovky. Podruhé bych chtěla zase kombinovat, ale už s novýma látkovkama.

Jsem přímo z Přerova, bydlím kousek od nemocnice, srazík vítám!:-) A jsem taky nádražák:-D

[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 3436  [Dalších 1936 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.