Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
18.3.2008 15:02:07
Kristýnko, prosímTě, proč bychom Vác nebrali ?! Je naopak MOC fajn, že se tu ta diskuse trošku rozjela, protože donedávna bylo běžné, že to tu i několik dní (i týdnů) stálo :-(
Prosím všechny, PROMÍTAJÍ SE TU V NĚKTERÉM KINĚ KRESLENÉ POHÁDKY PRO DĚTI ??? Já se díval na Hvězdu Přerov, kroměřížské Nadsklepí i kino v Tovačově a nikde nic. A žádné další kino v okolí Kojetína mně nenapadá... Taky se Vám tu na RODINĚ občas stává, že napíšete příspěvek, odešlete ho a on se do diskuse prostě nepřidá ? Mně se to stalo před chvílí a je to dost hnusné... Rosťa |
|
|
18.3.2008 14:46:24
NO, Sylva ne, protože po plavání na plovárnách měla několikrát problémy s plísněmi a vždy trvalo celkem dlouho to vyléčit. Už je to sice vpohodě, ale prostě k tomu je náchylná :-(
A naše jediná bába je na tom úplně stejně. Já zas plavání miluju, i po denní si někdy chodím v Olomouci zaplavčit, jenže při směnách si holt pravidelný kurz zaplatit nemá smysl... |
| Klárečka(Kiky+Terka) | 37379 |
|
|
18.3.2008 14:32:17
Ahoj holky, jsem tu nováček. Vezmete mě mezi sebe na občasný pokec? Kolik vás tu asi chodí? Nebo už nově příchozí nepřijímáte?
![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
18.3.2008 14:08:22
Rosti, proč psát Ježíškovi? a co maminka, ta by jako nemohla plavčit? Kdybysme to nějak zkloubili, tak bych mohla Ani pohlídat v tom mezičase
|
|
|
18.3.2008 0:40:50
No, 2000,- se ještě dají. Ale chtělo by to teda fakt někoho, kdo by se občas obětoval a šel s malým, když bude táta v práci. Jenže mně nikdo takový nenapadá :-( Asi napíšu ježíškovi...
Tak a na dovolenou pojedem se sporťákem, páč hluboký se dnes (vlastně už včera) stal opět neprovozuschopným - tradičně píchlé kolečko na střepech, kterých je tu po Kojetíně nehorázné množství. Trasy, kudy jet s kočárem, jsou kvůli střepům už tak hodně omezené a zas jedna ubylo. Tuto duši jsem lepil už potřetí, ostatní na tom nejsou o moc lépe... V Luhačovicích to riskovat nebudem... |
|
|
17.3.2008 22:11:45
Takže Zdenči-tímto oficiálně AHOJ!!! Bylo by super, kdybychom se na tom plavču potkávali. Však uvidíš, co ti nabídnou. Já budu stejně jezdit s tchýňkou, bude plavčit s druhým prtětem, takže bohužel budu mít omezené ty moje vejlety po Přerově...Prostě přijedu na plavčo, odplaveme a zase frrr domů. Jen budeme asi brávat tatínka a tedy i na něj čekat. No, uvidíme. Ještě že chodíme na tu rehabku-jsem trhlá, ale je to prima záminka, jak se bez reptání domoci auta a vypadnout z Kojetína do Přerova
![]() ![]() ![]() A pak s emi divte, že cvičíme dobrovolně ![]() Rpsti, to plavání není úplně nejlevnější. Kurz mívá tak 12 lekcí, tedy je cca na 3 měsíce a bývá jeden na podzim do Vánoc, další od ledna a další od dubna do prázdnin. V létě se zapisují všichni jednotlivě, jak a kdy chtějí a je místo....Nicméně jeden ten kurz stojí 2000,- ![]() |
|
|
17.3.2008 15:48:35
DDHan - Ahoj ! Tak Vy jste z Beňova ? Tak to jsme rádi, to nám jistě pomůžete. My přes Beňov občas jezdíme při cestě z Kojetína do Dřevohostic. Beňov je krom toho, že je rodištěm A.C.Stojana známé taky (kdysi) léčivou Beňovskou kyselkou. Prosím, kde tam ta kyselka je ? My to nenašli :-( V mapě nic není. Vím, že voda už pitná nebude, ale přeci jen je to zajímavost...
Zdeni & Blani, na kolik tak teď příjde takový plavecký kurz, kdy bývá ? Já s bráchou chodíval taky do Přerova a také u dětí přemýšlíme o plavečáku, ale kvůli mým směnám to prozatím asi nebude realizovatelné. Nicméně i tak by mně to dost zajímalo, třeba to nějak vymyslíme (= přemluvíme někoho, aby tam s Vojtou občas zajel). Plavecká průprava je pro dítě dost důležitá... Pro letošek jsme se co se dovolené týče nakonec opět rozhodli pro Luhačovice. Loni se nám tam velmi líbilo a ani jsme za těch 6 dní nestačili všechno prozkoumat. Rychlíkem dojedeme až na místo a bydlet budem přímo na nádraží. Příští rok už ale asi vyrazíme někam dál, to už nepotáhnem hluboký kočár ![]() |
| Zdenule, 10/07, 04/10 | 74866 |
|
17.3.2008 14:32:56
Ahoj Blani, taky budu tykat, jestli neva. My jdeme teprve tento pátek na zkušební bazének a pak nás teprve zařadí do kurzu, buď v pondělí nebo ve středu, radši bych chtěla ve středu
. |
|
|
15.3.2008 16:40:20
Hoja Zdeni!!! Jestli neva, budu ti tykat
Kterej den bude chodit plavčit??? My ve středu, tak jen, jestli se třeba nebudeme potkávat.No a ohledně nějaké té dovolené-kamarádka, co dělá v nemocnici mi povídala, že si cosi vybrali na netu-je to přímo nějaká agentura, která pořádá akce pro rodiny s dětmi a všechno mají promyšlené-ubytování a vše kolem aby to vyhovovalo pobytu s dětma....Ale já bych raději jela celkem kamkoli, ale s partou známých.... |
| Zdenule, 10/07, 04/10 | 74866 |
|
14.3.2008 15:53:50
Tak úplně noví zase ne, už nějakou chvíli si občas tuto diskuzi pročtu, ale zatím jsem se nezapojovala
. Tak s Vaším dovolením se představím, vlastně představíme. Já jsem Zdena, manžel Pepa a 5-ti měsíční brouček Rostík, jsme s Přerova. No a taky bychom se rádi družili .Blani, taky od dubna budeme chodit na plavání, tak se tam třeba uvidíme. Reni, klidně s kočárama vyrazit můžem, jak bude trochu pěkně, tak mám v plánu být "nonstop" v Michalově nebo u Laguny. Jo, nedávno jsem tady zaregistrovala, že řešíte dovolenou. Už máte nějaký tip?? Tak kdyžtak poraďte. Zdena |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.