Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Klárečka(Kiky+Terka) | 37379 |
|
|
19.3.2008 8:55:56
Ahoj holky, bude jen dobře, pokud to tu trošku ožije. Máte pravdu, píší si holky z celého světa, hodně je tu Pražaček, pořádají společné srazíky a já se nemůžu nikam připojit, protože cestovat s tak malým dítkem přes půl republiky prostě nejde.
(Add plíny. No já používám i pro Kristýnku klasické jednorázovky papírové a jsem spokojená. co obnáší moderní látkovky nevím. Ta prvopočáteční investice je asi dost veliká, ne? Add šátek - pro K jsem měla ten babyvak, moc jsem to nepoužívala, malá v tom nechtěla moc být. takže jen rychlovka do obchodu a zpět, když se mi nechtěl brát kočárek. Michalov je docela fajn, ovšem musí být počasí, že? Pak jsou stejně pískoviště nacpaný.. |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
19.3.2008 8:38:48
Ahoj holky, no já jsem tu už jednou nebo dvakrát nakoukla, ale právě že to tu nežilo a to není nic pro mě. To musí fičet. Jsem i na jiných diskuzích, to už jsem psala a tam to jede. Takže pokud tady budeme pravidelně psát, budu jen ráda....
Jinak s Viki chodím hlavně do Michalova a tam se holky (moje dcerky) vyblbnou. Na černé hoře jsem ještě nebyla a v mateřských centrech taky ne. Ale pokud se víc poznáme, mohly by jsme si dát třeba ne té černé hoře srazík? Tak holky nebudte líný a pište, je bezva že jsme z jednoho města a okolí, páč co si píšu jinde, všude jsou po celé ČR a někdy i z ciziny ![]() |
| Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 | 41363 |
|
|
18.3.2008 23:44:21
Ahoj Klárečko, vítám, stejně tak i ostatní nové!
Já jsem z Přerova, moc sem nepíšu, jen když mám o čem. Vidím, že jsi taky těhu, tak mi to nedá, abych se nezeptala - jaké plínky budeš používat, jednorázové hnusky nebo látkovky? Ptám se proto, že my používáme moderní látkovky a snažím se porůznu trousit informace o tom, že existují a jak jsou dobré, že nezaberou o moc víc času než jednorázky, protože se nežehlí, jsou i barevné, zvířátkové atd. A nikdy není pozdě s nimi začít, aspoň je zkusit. A taky se snažím informovat o šátcích na mimi a jiných nosítkách zdravějších než klokanky (viz několik příspěvků zpět), tak kdybys náhodou něco chtěla vědět... ![]() A býváme s Matym nejčastěji v mateřském centru, když je tu dotaz na vyžití. Ostatně uvítaly bychom další maminky, co by se chtěly aspoň trochu zapojit. Jj, sklo na chodnících - další plus pro nošení v šátku. (Nemyslím to zle, taková je holt situace v "civilizaci".) |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
18.3.2008 22:17:21
Zdarte holky, obě nové tu vítám. Právě že tady ta diskuze zase tak moc nežije....většinou je období, kdysi nás pár píše a pak je opravdu několik dní úplně mrtvo...Takže super, že někdo přibyl.
Srazíky-něco málo kdysi v minulosti bylo, ale většinou jsme se vídaly spíš tak jako "individuálně" a ne hromadně. Že, Petruš? Rosti a spol?... ![]() Ale rozhodně bychom mohli něco naplánovat, ovšem spíš asi až bude tepleji.Jo a vám se nezdá dost Mateřské centrum? Jéééé, co já bych za to dala. Tady nemáme ani to. Tohle bych brala jako naprostý vrchol vyžití. MC a nějaký průlezky a skluzavky, kde by se maminy s dětmy mohly potkávat.... |
|
|
18.3.2008 20:39:12
Kolik vás tady asi chodí pravidelně? :) Míváte i nějaké srazíky?
|
|
|
18.3.2008 20:36:14
Leonie, Kristýnka je narozená o měsíc dřív,takže máme vlastně stejně staré holčičky. :) Kam chodíte v Přerově s dětma se vyřádit? Na Černé hoře udělali nějaký koutek pro děti, klouzačky apod., jinak mám pocit, že se přes zimu moc nedá kam chodit, krom těch mateřských center. Vy někam chodíte?
|
| Petruše* | 17932 |
|
|
18.3.2008 19:47:22
Jéé, tady je ale nováčků
Všechny zdravím a vítám![]() Rosťo, tady v Přerově v Hvězdě je v neděli v 15,00, nebo 16,00 už nevím- Bijásek. Většinou pásmo kreslených pohádek pro nejmenší ![]() |
|
|
18.3.2008 19:44:16
Téééda Klárečko, vidím, že máš jen o měsíc starší dítko než jáááá
![]() |
|
|
18.3.2008 19:10:26
Rosťi, díky za přivítání. Sice vítáš Kristýnku, ale mě snad berete taky. :)) Tak já doufám, že diskuze bude živá, když je nás tu tolik nováčků..Děláte i nějaké osobní srazíky? My bydlíme v Přerově, ale až postavíme tak se budem stěhovat na vesnici poblíž Přerova.
|
|
|
18.3.2008 18:53:02
Ahoj parto, jsem nová, ale jsem na lednu00, červenci06 a taky na brýlích a očních problémech.
Jmenuju se Lenka a jsem z Oseka nad Bečvou, je tu někdo poblíž, popř. odkud jste a mohla bych se k vám přidat, jestli to tu aspoň trošku žije? |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.