| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 3436  [Dalších 1856 >>]
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
29.1.2008 9:07:10
Zdarec Kris!!!
kris+2007+16.6.2011 69271
28.1.2008 16:55:08
sorry ze vam sem lezu, ale vim o dobrem privydelku , staci jen kliknout na muj odkaz a zaregistrovat se a precst jednou za cas nejakou reklamu a panize mate doma... tak nevahejte a zkuste... zajemcu je hodne..

http://info-mail.er.cz/pages/index.php?refid=krisvystrc
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
24.1.2008 22:02:22
Amandi - no, momentálně žádná zátěž (nákladní vozy) hlášená není, ale teoreticky by se tam ještě v únoru mohlo vézt nějaké uhlí...

ALE

Na 1.3. chystám jízdu motorákem do Tovačova, ale půjde jen o jeden pár, takže Vy byste mohi jet jen jeden směr :-(

Jukni na http://www.prototypy.cz/tovacovka.htm
Krakatice 22448
24.1.2008 18:20:51
Ahoj, měli sme kočárek babywelt oregon tandem, ale využili sme ho jen pár měsíců. Přes léto ležel u rodičů na chodbě a v listopadu sme ho prodali. Jinak v Caxe sme se oblíkli snad celá famílie na moji svatbu, mohu jen doporučit, skvělé služby a velký výběr.

Rosťo, pojede nějaká mašinka teď v únoru přes Tovačov?
farky 49473
23.1.2008 10:53:46
tak uz jsem i s pani v kontaktu a ze mam casu dost,ze se mam stavit az nekdy v breznu a ze opravdu pujcuji vsechno,od naramku,pres boty az po saty.tak se uz docela tesim,jak ze me zas jednou bude baculata princezna:-D:-D:-D
farky 49473
20.1.2008 21:50:13
a jeste otazecka na amandu,bych potrebovala vedet jaky mate nazev kocarku toho tandemu,znama si chce porizovat kocar a ja si na tebe vzpomela,ze si ho strasne vychvalovala.toz pisni prosim
farky 49473
20.1.2008 21:48:55
blanule moc diky,jsem na to mrkala a jsou tam fakt moc krasny saty a vyber neskutecny.kazdopadne moc dobre vim o koho jde,jsem se tam byla kysi davno divat na svatebni saty,ale tehda to asi teprve rozjizdela,mela zajimave kousky,ale zas az tak velky vyber nic moc,tak ze jsem si tam nevybrala.ale ted hledim,jak to rozjela,pujcuji limuziny,vyber satu neskutecny a ceny stejny jak v prerove,ne-li jeste nizsi,tak ze moc diky za tipa
19.1.2008 23:53:31
Tak jsem si to čéče zadala do vyhledavače a mám to!!!
Koukni a kochej se... http://www.caxa.cz/
19.1.2008 23:50:19
Hele, Farky, teď trochu mimo Přerov, ale vynikající a levná půjčovna šatů byla v Grygově...ne ve Vsisku myslím. Už si nevzpomenu, ajk se to jmenovalao, ale měla to taková mladá paní přímo v baráku a ona si ty věci šila. Fakt pěkný věci a bylo to poměrně levný....já tam teda tehdy byla kvůli svatebním šatům, ale měla i společenské...Jak se jmenovala ta půjčovna nevím, ale paní byla tuším Blanka...Možná kdyby ses poptala, místní by tě nasměrovali...Moc jsem ti asi nepomohla, což?
farky 49473
19.1.2008 18:33:05
ahojky potrebovala bych od vas pomoci.shanim saty na pujceni,jdeme na svatbu svagrove,tak ze nejake fakt pekne,at nedelame ostudu jak naposledy amande.jenom proste nevim,kde bych si je mohla pujcit.dneska jsme byli v salone kousek od nadrazi se mi zda ze se jmenuje edis nebo tak nejak,pak byl salon mezi namestima v te ulicce co smeruje k pasazi,ale tam se mi zda ze uz to zrusili a pak byl jakysi salon,ale to vim jeno z doslechu,tak ze se muzu mylit,hned u reky za mostem kdyz se jede z predmosti k budove noveho prerovska,jak stoji ten novy barak.ale tam nic nebylo.tak ze jsem mimo.jinak chcou za pujceni 1500,jsem tak nejak tajne doufala,ze to bude mene;((;((;((;((;((
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 3436  [Dalších 1856 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.