| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1580] Názory 15811590 z 3436  [Dalších 1846 >>]
Katka
  • 
15.1.2008 19:50:27
Ahoj holky,doufam ze Vas moc nenastvu kdyz si tu tak trosku udelam reklamu.Trosku prerov znam,mam babicku v hranicich.Jinak bydlim asi 21km od vsetina.
Spolupracuji s ceskou firmou missiva.Ma prostredky na prani eko,cistici eko,kosmetiku,potravinove doplnky.Vsechny vyrobky maji radi ekzematici,alergici,lupenkari.Jinak je tam mnoho dalsich vyrobku ktere se tykaji zdravi.Cenove velmi prijatelne,rekla bych ze levnejsi nez kdyz jde clovek do lekarny,obchodu.....
No a ted proc tu pisu,chtela bych se dostat tam tim smerem,ale nikoho tam neznam,tak treba se to bude nekomu z vas libit.Mnoho lidi to tam nezna,spis skoro nikdo,takze by to tam melo uspech!Tak pokud nekdo delate avon,oriflame......,tak lide si to radi berou k tomu.Pisnete mi na mail katka.jarosova@t-email.cz
Hanka, kluk + dvojčata holky
  • 
14.1.2008 20:45:40
Milé maminky,
dovoluji si Vás pozvat na zítřejší setkání (vyjímečně 15.1, jiné měsíce každé druhé úterý v měsíci)v Klubu dvojčat, který se koná v době od 15:30 do 17:15 hod. v Městských jeslích, Svisle 2.
Těšíme se na všechny maminky, nebojte se přijít s miminky (v jesličkách jsou postýlky, přebalovací místo, hračky i pro malé, ochotné tety), vezměte s sebou i starší děti, babičky či dědečky.
Na viděnou Hanka (603477082), příp. kontakt na p.ředitelku Helenu Zatloukalovou na stránkách Městských jeslí

PS: Příspěvek jsem již napsala jednou, tak netuším, zda se nezobrazí oba-omlouvám se případně za to.
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
14.1.2008 12:01:11
Jo a Peti, moc děkujeme za pochvalu. Jsme náležitě hrdí. Ale to ty víš
14.1.2008 12:00:10
No Amandi, já si pamatuju, jak jsi čerstvě zjistila, že jsi těhotná a doufala, že by to třeba mohla být dvojčátka...A jak jsem si klepala na čelo, že jsi prdlá, že bys je chtěla....A do dneška moc nechápu ženský, co si je přejou. Ale myslím tím spíš kvůli těhotenství. Dvojky samotný jsou naprosto úžasný a kdybych věděla předem, že nebudu rodit předčasně, tak bych to klidně brala i znova :-D Ovšem ty nervy, jaký jsem měla :(
Krakatice 22448
12.1.2008 18:56:32
Chci poprosit všechny, kdo na mne mají telefonní kontakt, zda by se mi mohli ozvat třeba smskou a poslat svoje číslo. O starý seznam sem přišla, zůstal ve starým mobilu a já vůl si ho nezkopírovala na SIMku. Díky moc!

Dvojčátka jsou nádherná! Pořád tajně doufám, že kdybysme se někdy pokusili o třetí dítě, budou to taky dvojky :-))) Lukáše by asi klepla pepka, ale aspoň bude prča :-))))
Petruše* 17932
8.1.2008 23:39:00
Jééé, Blani, to jsou krásní bobci!!! A Editka je krásně holčičí a Radimek zas klučičí;-) Nádhera, slintám na klávesnici:-)
8.1.2008 22:32:48
Tak, dlouho se tu nic neděje, tak se jdu opět chlubit. Omluvte mé povahové nedostatky :o))))

farky 49473
3.1.2008 19:26:12
ahojky zamecka pani a vy vsichni ostatni:)no my se urcite radi nasomrujem na zamecek a je nam uplne jedno,ze je to "obyc" 3 plus 1:)hlavne ze bude to ochotne sluzebnictvo:)
jinak musim pochvalit ty krasne tri darecky pod stromkem,dvojcatka jsou opravdu nadherni a jejich zlata opatrovnice je zajiste sikovna pomocnice.
a jeste k vlackum,kdyby jela para tento rok,toz to by bylo neco nadherneho,urcite bychom prijeli podporit a hlavne povozit:)
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
30.12.2007 19:19:24
A vidíš, já zapoměl, že máme s Dominičkem narozky ve stejný den :-)
Hned by bylo o důvod víc.

O těch jízdách nerozhoduje nikdo, já (nebo my jako klub) si je prostě objednáme a zaplatíme a jede se...

Pravidelná doprava vlaky do Tovačova je, bohužel, nereálná, protože ve všech zastávkách na trati i v Tovačově samotném nejsou nástupiště a osvětlení, což je základní podmínka pro provozování pravidelné dopravy. Jinak o tom rozhoduje kraj, ale ten o vlaky do Tovačova zájem nemá :-(

Rosťa
Krakatice 22448
30.12.2007 16:13:04
Rosti, díky za info, už se moc těšíme!!! Vážně ten vlak v Tovačově strašně moc chybí. Kdo o tom rozhoduje, aby jezdil? Dráhy nebo město? A v únoru fakt nějakej motoráček pojede? To by měl Dominiček supr dárek k narozkám:-)

Všem vám přejeme krásný nový rok, hodně lásky, štěstí, radosti a zdravíčka!!! V lednu ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj:-)
[<<Předchozích 1580] Názory 15811590 z 3436  [Dalších 1846 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.