| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1610] Názory 16111620 z 3436  [Dalších 1816 >>]
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
7.12.2007 12:07:21
Amandi čau!!! Ten program vypadá dobře, určo bych někam sjela, jen-může se tam s kočárkama? Dvě děti fakt do rukou nevezmu:o))) Ještě tak maximálně jednoho do šátku, druhého do vaku a vak tatínkovi na bedra :o)) Ty termíny sem určo hoď. A gratulace k úspěšně zvládnutému přesunu všech věcí a lidiček!
Krakatice 22448
7.12.2007 6:27:00
Ahoj všem, zdravíme vás ze zámku :-) Zatím se tu pořád motáme mezi krabicema a pytlema, ale bude líp....snad ten vánoční stromeček bude kam dát :-) Má-li někdo zájem, tak na tovačovském zámku se koná pár akcí. Výstava perníčků, pak jarmark, prohlídky zámku v doprovodu historických postav a zpívání pod Pernštýnskou bránou. Datumy zjistím. A jinak nového nic, snad jen to, že děti už jsou zdravé (Domík měl zánět průdušek a Lukýno nějakou virozu). Tak zatím ahoj, zas nakouknu.
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
5.12.2007 23:38:28
Dobry den,
velmi rada bych Vas vsechny touto cestou pozvala k navsteve meho ekostanku s modernimi latkovymi plenami (nejen z bavlny, ale i z konopi ci bambusu), potrebami pro kojici maminky i zeny jiz o neco zkusenejsi, jakozto i ekologickymi pracimi a cisticimi prostredky.
Vse vyse uvedene i mou osobu najdete tuto sobotu, 8. prosince, na namesti T. G. Masaryka v Prerove.
Tato aktivita byla podporena i Statutarnim mestem Prerovem, dotaci v ramci enviromentalni vychovy a vzdelavani. Tak se prijdte podivat, coze to mesto podporilo, a nezavazne se dozvedet vice o tom, jak se da (setrne) pecovat nejen o deti.
Tesim se na Vas.
5.12.2007 7:40:53
Fakt Datli myslíš, že v PR ještě nikdo nic? No, koneckonců, Olomouc mám skoro stejně daleko :o)) A chystám se tam rozhodně až po Novém roce. I když zase takové překvápko na Vánoce....Ale ne, nikam nespěchám.
Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 7987
4.12.2007 7:36:46
Spíš asi budeš v pr...jak v Přerově.Kdyby ses chystala do Olmiku,cinkni.Třeba bych sjela s tebou.
3.12.2007 18:00:41
Jo, jo, Datli to vím, však jsem s tebou tehdy v té Reji byla a ten kontakt na tu olomouckou Dr jsme ti taky sháněla přes svou známou z naší diskuze :o))) Já jen, že už je to 3 roky a možná to dělá i někdo v PR...
3.12.2007 12:44:32
Blani-naušničky za mě nastřelovali jen na Wilsonce,ale snad až k roku-kvůli velikosti naušniček.
Tak jsem jela do Olmiku-jak si mi tenkrát dala tip.A nemáme s tím žádné problémy.
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
28.11.2007 21:35:24
vjana - super ! Hlásím se v první řadě !!! S nadváhou mám problémy, stále držím bodovou dietu, ale styl že zbodnu všechno co se kolem k jídlu mihne mi nějak tu váhu spíš zvedá než snižuje. Kde jsou ty časy, kdy jsem byl docent ! Teď už jsem přescent a nevidím cesty zpět :-(

Blaňule - Anička chodí od předevčírka, čiže od 26.11. Jo letí to rychle, ani to člověk nevnímá. Příjdu z práce a děti jsou zase o viditelný kousek větší...

Amandi - tak s tím depem to prozatím padá, dnes jsem mluvil s přednostou, ale říkal, že tak malé děti ještě raději ne, je tam přeci jen mnoho nebezpečí, ale jak budou z našich dětiček předškoláci, prý nás rád uvítá...

Všechny zdraví z práce se právě navrátivší

Rosťa
28.11.2007 8:49:08
Nazdárek všichni! My pod Přerov myslím nespadáme, ale nejsem si jistá, každopádně nesleduju, jestli a kdy mi co přijde na účet. takže kdyby mi neposlali nic, nevšimnu si toho :o)))

Mám dotázek-není už náhodou v Přerově nějaká dětská, která náušničky nastřeluje a nemuseli bychom píchat??? Jakože jinak pojedu nastřelit do OL, ale Přerov by pro mě byl lepší. Díky za info!

Rosti, fotky hezounké a hlavně děti jsou na nich úžasné!!! A Anička už chodí??? Jak je to dlouho, co Silva ještě chodila s bříškem a ono to už samo capká!!! Šikulka!!!
27.11.2007 12:42:51
tak už to mám.Došlo to už 15.11ale než se to zaúčtovalo,tak se to zahltilo jinýma platbama...
[<<Předchozích 1610] Názory 16111620 z 3436  [Dalších 1816 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.