| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1620] Názory 16211630 z 3436  [Dalších 1806 >>]
Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 7987
27.11.2007 11:20:37
holky,jenž spadáte pod sociálku v Přerově,došla vám tento měsíc už výplata mateřské?Respektive vlastně rodičáku?
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
26.11.2007 21:27:51
OK, já se poptám, jak by to šlo. Děti normálně do depa nesmějí, ale zkusím to domluvit a dám vědět...
Krakatice 22448
26.11.2007 20:24:45
Tak klidně Olomouc, aspoň se mašinkou projedeme. Snad to do Vánoc stihneme. Ráda bych jela i s Domčou, tak počkáme, až mu bude líp, jo?
26.11.2007 20:14:45
No, Kolmíci se k Vám klidně přidají, ale v Přerově je strašně málo mašinek, lepší by byl Olomouc (a mám tam i konexe)...
Krakatice 22448
26.11.2007 20:07:02
Jéééé, to jsou nádherný fotečky!!!! Všem vám to strašně moc sluší, perfektní rodinka! A dětičky jsou úžasný, Andulka v šatičkách přímo k sežrání :-) Chválíme a dáváme 10 bodů :-)

S exkurzí v Přerově by to tedy šlo zařídit? Nepřidá se někdo k nám, ať tam nejdou jen Sládečci? Prosíííííííííííím....
26.11.2007 20:01:52
No, Amandi, já bohužel pracuju úplně mimo depo i nádraží - na ředitelství v centru Olomouce, nicméně po domluvě se někde do depa klidně můžem vypravit - k dispozici je Přerov i Olomouc.

Ale jinak v příštím roce budeme zase dělat několik parních jízd, hlavně v Kroměříži budou oslavy 10-ti let zápisu KM na seznam Unesco, takže to zas nějakou páru (asi ValMezáckého "Matěje") do Kojetína pustíme...

Zdravíme Vás, Dominičkovi přejeme brzké uzdravení a těšíme se na návštěvu na zámku :-)

R+S+V+A
26.11.2007 19:56:11
Ahoj všem ! Tady Vám dáváme na zhodnocení naše aktuální fotečky od profesionální fotografky, ale máme ještě jednu větší novinku - Anička nám ode dneška SAMA CHODÍ !!!

Zdraví Vás
R+S+V+A
Krakatice 22448
26.11.2007 19:55:12
Zdar všem....tady to zas žije:-)))

U nás je stěhování v plném proudu, čtv, pá to vypukne, a o víkendu se už budem válet na zámečku :-) Toť dobrá zpráva a mám i špatnou, a to tu, že Domík má zánět průdušek, takže jsme doma, nemůžu nijak pomáhat s malováním, úklidem apod., jen doma pytlíkuju a balím do krabic. Ještě že máme skvělou babičku, která hlídá Lukáška a zítra přijede na chvíli pomoct, hurá!

Chci se zeptat Rosti: nebylo by možné zařídit u tebe v práci malou exkurzi v depu? Lukýno je z mašinek totálně odvařenej. Předminulý víkend byl na výstavě v přerovském depu, přinesl si spoustu zážitků, tak jsme mu slíbili, že mu Ježíšek nějkou tu mašinku přinese :-) Napsali jsme spolu Ježíškovi dopis, dali ho na balkon a celý den napnutě číhali, jestli si Ježuch pro něj přiletí. Přiletěl, když Lukášek spal po obědě:-)....to bylo radosti! Pak za mnou chodil a říkal, že Ježíška viděl na nebi se sáňkama :-)))) Je to úžasný, jak má dvouletý dítě vymakanou představivost:-)

Jinak s Vánocema vůbec neplaším, dárky ještě nemáme, cukroví sem objednala v Tovačově v cukrárně, stromeček půjdou koupit kluci spolu a zbytek se nějak udělá :-)
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
21.11.2007 9:13:23
Rostíku, super zpráva o zoubku!!! Aninka je šikulka. A mimochodem, já taky nedostala na hadřík ani ň, ale neva, vybírám si to průběžně :o)))A až budou ty fotečky, tak rozhodně nahoď!!!

Amandi, tak jsem zjistila, že se znáte s Luckou a že druhý kolotoč jsi půjčila zase jí :O))) Psala ti, jak se na něj Peťulka směje a houká, jako kdyby se to tím prý mělo pouštět? A přejeme hodně sil na stěhování a taky se někdy snad přijedeme kouknout-to víš, baba zvědavá :o))
Krakatice 22448
20.11.2007 21:53:41
ahoj, taky chválíme bezva fotečky, dětičky jsou nádherný!!!

První zoubeček? Tak to blahopřejeme a maminka ať kouká dát tatínkovi "na šaty". Já sice nedostala ani za jeden jedinej zoubeček ani halíř, ale to neva. Taťka by se nedoplatil:-)) Domča jich má už 6, klidně jsme vám mohli dva věnovat....šííííííííííííííííííííííleně jimi skřípá, bleeeee....nesnáším tenhle zvuk.

Jinak, my se už příští týden budeme stěhovat na zámek, tak jsem zvědavá, jak to s klukama zvládneme. Teď jsou oba nemocní, rýma a kašel, nic hroznýho, ale u Domíčka mi je líto, že musí tu hnusnou rýmu snášet a nic mu nepomáhá...ale lepší se to.

Farky, návštěvu u vás tedy z důvodu malování a stěhování rušíme, stavíte se pak vy u nás, jo?
[<<Předchozích 1620] Názory 16211630 z 3436  [Dalších 1806 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.