Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Krakatice | 22448 |
|
|
4.11.2007 19:51:50
Není zač, Farky. Já si pamatuju i cizí děti, mám na čísla buňky:-) U nás v rodině jsem chodící kalendář, musím myslet na všechny svátky a narozky, manžel si sotva pamatuje kdy se narodili kluci:-)
A k těm operacím. U Dominička se ještě neví, jestli 100% půjde, Mudra chce počkat do roční prohlídky a pak se rozhodne. Ale jak ho tak sleduju, varlátka má pořád schovaná v bříšku, jen 1x se stalo, že mu po koupání sestoupla. To jsou radosti s těma piňďourama:-) No a o sobě ti povím někdy u kafíčka, až nám přijedete zkolaudovat bydlení na zámku. |
| farky | 49473 |
|
|
1.11.2007 20:16:48
ahojky,tak to je moc mile amandi,ze sis na ans vzpomela.fakt hezky.ja jsem rada,ze si zapamatuji narozeni vlastnich deti,natoz tak cizych:)
k te firme,ja vim,ze tu sidlo ma a kdyz pujdu kolem,coz enni tak casto,ale i to se stava:)tak se ti klidne zeptat.ale vim,ze mati u nich nakupovala,tak ze to tu pobliz nekde bude.jenom nevim jestli v tom lipnajzu:( ted jeste k operaci.niceho se neboj.kolem nas to melo docela dost deti,u vetsiny z nich sestoupily.ale u nekterych ne.jenom si to radeji ohlidej.jak jsme byli v nemocnici,tak tam byla maminka taky s klukem,mel asi pet let.a ta rikala,ze jim doktor v nemocnici kam chodili rikali,ze se bude furt cekat,ze je cas a ze to dite to lepsi ponese a kdesi cosi.na konec skoncili s tim,ze varlatka se jim posunula,ale uplne opacnym smerem,nahoru.chce to klid,neni to nic prijemneho,ale chce to.a ohlidat si to.a bude urcite v poradku.kdyby jsi chtela jeste nejaky info,tak kdyz budu vedet,tak klidne napisu.a co tebe trapi,ze jde na sal?snad ne nic zavaznyho. a ted k necemu veselejsimu,ty fotecky jsou opravdu nadherne,fakt super rodinka a to nemluvim o te fotecce,jak tam lezijou dvojcatka vedle sebe a mezi nima panenka a nad nima sestricka.fakt super. a ke skolkam,jooo toho taky moc nereknu,ja vim jenom o lipenskych a ty stoji opravdu za prd:( |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
1.11.2007 12:19:51
Marti, já ti nepomůžu, jsem z Kojetína.Školky v Přerově neznám...
Tak, moje chlubivá povaha se opět projevila a nemůžu si to nechat pro sebe, ale nahodím pár fotek, které jsem si předevčírem byli vyzvednout. Lejinka jako velká slečna... ![]() Prý jako reklama na šťastnou rodinu-to se tam jako tváříme tak "profláknutě" :o)))? ![]() A další "valná hromada" ![]() |
| Martina |
| • |
30.10.2007 15:27:38
Zdravím všechny maminky :-),
CHCI SE ZEPTAT, JAKÉ MÁTE ZKUŠENOSTI S MATEŘSÝMI ŠKOLKAMI V PŘEROVĚ? Dcera bude mít v lednu 2008 3 roky,tak hledám pro ni vhodnou školičku. Nechodilo vaše dítě do MŠ za Prior? Adresa je to Kouřílkova 2 a je tam paní ředitelka Mgr. Zdenka Hradilíková. A co MŠ v Michalově na Máchově ulici zaměřená na keramiku? Jaký je přístup učitelek? Prosím, prosím, napište mi, jaké máte zkušenosti,moc mi to POMŮŽE PŘI ROZHODOVÁNÍ! Děkuji moooooc :-))) a PŘEJI VÁM HEZKÝ DEN :-)! Martina :-) |
| Krakatice | 22448 |
|
|
29.10.2007 21:28:37
No sláva, to jsme rádi, že jste rádi a že se toč kolotoč líbí. Lepší, než aby nám tady ležel ve skříni :-)
Posílám jednu velkou gratulaci pro Elenku od Farky, zítra slaví krásný první rok, tak přejeme všechno nejlepší, hlavně zdravíčko a lásku!!! ![]() |
|
|
28.10.2007 21:16:58
AAAhojte! Hlásím, že Rostík se smečku kolotoč vzorně předali, dokonce mi ho chudáci museli doručit až domů, páč my se flákaly v keramice. Včera jsme ho teprve zkompletovala a nejvíc se líbí Lejuli, kterážto pořád zkoumá zvířátka, zkouší to natahovat a zastavuje to tím "šoupátkem". Takže kolotoč slaví úspěch, i když zatím na jiné frontě! Díky moc!!!
|
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
24.10.2007 21:17:07
Ahojky !
Kolotoč je zatím u nás, ale doručíme ho co nejdříve. Měli jsme teď každý den nabitý program, tak jsme se k tomu vůbec nedostali... R+S+V+A |
| Krakatice | 22448 |
|
|
24.10.2007 21:06:13
Ahoj,
od nás také vše nej pro Leu. Co kolotoč, Blaní, donesl ho Rosťa, nebo ho propil v hospodě na nádraží? :-)))) Chci se zeptat Farky...minule na výletě sem na to zabudla....jak je v Lipníku firma NOE, co vyrábí plyšáky apod., mají tam i prodejnu? Kdy, kde, jak, proč? :-) A zdravím AdriJanu a Mišáka! Neuděláme nějakej srazoň? |
| Krista+2x1/08 | 69342 |
|
|
22.10.2007 17:31:18
LEJINCE všechno nejlepší !!!!!!
Ta fotka je naprosto úžasná !! |
|
|
21.10.2007 22:26:39
Ahojte! Tak naše kvítečko už v pátek dovršilo 3 roky a v sobotu jsme kromě vítání občánků zvládli ještě i oslavu. Z dárků jednoznačně vede multifunkční miminko:
Malá nápověda-je to to uprostřed :o))) ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.