Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ADRIEN | 21343 |
|
|
19.10.2007 18:52:46
Ahojte všichni, ahoj Amandi.
Čtu tady od tebe spoustu novinek. K bytečku ještě jednou gratuluji, s operacemi - držte se. Doufám, že se zase někdy brzy uvidíme. Taky jsem měla v plánu zatáhnout manžílka na výlov, ale zase jde zítra dopoledne dělat, k bráchovi, a "objednal" nás tam taky. Tak si jde Míša užít sestřenici a bratrance, a ryby zase nic. Ale to počasí mě docela odrazuje, u rybníka bude dobrá kosa. Užijte si kolotoče a mějte se moc fajn!!!!! Papa Jana AdriJana :o) |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
19.10.2007 8:19:44
Ty jo, teď se dívám, co jsem to tu napsal za BLBOST !!!
Samozřejmě to mělo být takhle: Kolotoč mi přivezte v sobotu ke kterémukoliv vlaku (budu tam někde rozdávat razítka žst. Tovačov), případně v neděli po telefonické domluvě - tam už u všech vlaků nebudu... Já už to v Kojetíně Blaňuli předám, zajdem na přátelský pohovor... |
|
|
18.10.2007 21:31:10
Aha, já zas zapoměl, že RODINA odkazy nezvládá, takže tu adresu musíte překopírovat...
|
|
|
18.10.2007 21:30:11
Nazdar Blaňulíni i draci z Tovačova !!! (no a ostatní samozřejmě taky)...
Zítra se zkusím s Blaknou spojit telefonicky a ten kolotoč vyzvednout, no a Amanďáci Vy se už jen rozhodněte, kterým vláčkem Vám to mám v sobotu či neděli dovézt. Jízdní řád zůstává stále na mé stránce www.prototypy.cz/tovacovka.htm. Doufám, že i kdyby bylo škaredé počasí, že se nenecháte odradit od svezení po lokálce do Tovačova, ostatně je to zřejmě minimálně do příštího srpna naposledy, co máte tu možnost... Ahoj Rosťa |
| Krakatice | 22448 |
|
|
18.10.2007 19:48:25
Zdravíme všechny a chlubíme se s novou ikonkou :-)
Blaní, gratuluji k bezva výsledkům v poradně, dvojky jsou šikulky! A Ty taky, zvládáš to určitě levou zadní :-) U nás je spousta novinek. Asi začnu dobrou zprávou: našli jsme nové bydlení. Zůstáváme tady v Tovačově, asi tu zapustíme kořeny, a nový byteček je....ehmm.....na zámku :-) Je to obecní 3+1, menší, ale nám stačí. Takže na Vánoce budeme už ve svém a určitě si pořídíme velký vánoční stromeček, protože v bytě jsou šíííííleně vysoký stropy....no jak na zámku :-)) Další novinka už tak veselá není: příští rok nás čekají dvě operace...na jednu jdu já, na druhou zřejmě Dominiček. Nemá sestouplá varlátka, tak dr chce počkat do 1.roku a pak se začne jednat co a jak. Nemáte s tím, maminky chlapečků,zkušenosti? Jinak na víkend se nám pokazí počasí, má být jen 5 stupňů, to na těch kolotočích zmrzneme :-( Blanko, jestli přijedete, můžu vám půjčit ten hrací kolotoč pro mimísky! |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
18.10.2007 9:06:58
Tak to máš super, že máš tak ochotnou souesdku a i to, že jsi připravená na vše a tedy máš krizový plán. Já bych taky docela brala nějaké "povyražení" ve formě čehokoli jiného, než hlídání a opečovávání dětí :o)))) Ale teď jsou miminka strašně sladká a já si jich chci užít. No, nejspíš už žádné další mimi mít nebudu, takže je to posldení příležitost.
|
| Ankh s prckama | 17271 |
|
|
17.10.2007 12:41:36
Jo jo, Blani, jdu zpátky do banky. Rozdíl bude v tom, že nebudu dělat v zaměstnaneckým poměru, ale na ŽL, což mi dá větší časovou volnost. Jinak řečeno, nebudu placená za čas strávený v práci, ale za výsledky. Dělat ale budu úplně to samé jako předtím.
Hlídání mi nabídla sousedka (!!!) z baráku. Je to moc milá paní něco přes šedesát let, má dvě vnučky které sem občas jezdí a hrajou si s našima dětma. Nabídla mi to sama od sebe, když jsem jí říkala že uvažuju o práci a kolik stojí chůva přes agenturu, prej bude mít aspoň na šminky:-))) To jsem brala jako znamení, že do toho mám jít. Blbý bude akorát to, když třeba po dvou měsících řekne že je toho na ni moc. To mi pak nezbude než se obrátit na tu agenturu - takže jsem to raději předběžně zahrnula do možných nákladů ... a banka kupodivu neprotestovala, na penězích jsme se dohodli:-) |
|
|
17.10.2007 11:28:10
Ježiš Evi, ty jdeš už do práce? Na nějaký zkrácený úvazek? A malý bude kde, máš nějakou paní na hlídání? Nebo jesle? Ty víkendy budou fakt natřískaný, ale kdxyby přece vybyla chvilka, že bysme se třeba potkaly ve městě, tak dej vědět. Jinak teda v nejhorším na ty Vánoce.
A pasení koníčků-jasně že to nevydrží dlouho. Ale krásně zvedne hlavu a kouká kolem, opřená o předloktí. Chvíli vydrží, tak minutku možná, a pak si dá pauzu. Rdaimek se pořád rozčiluje- jak je vzhůru, tak chce jíst-a po jídle ho na bříško raději nedávám, protože se přejídá a pak blinká i normálně.Takže když křičí, moc uvolněný u toho není a vztekle háže celým tělem. Ale chvilku to krásně zvládne taky. |
| Ankh s prckama | 17271 |
|
|
17.10.2007 9:48:14
Blani, to je super, máš šikulky. Si děláš srandu, že v 7 týdnech pase koníky, ne? :-) Moji lenoši pořádně nepásli ani ve 4 měsících:-)
Přemýšlela jsem kdy se asi tak reálně můžem s váme potkat ... a vidím to na vánoce. Od listopadu jdu do práce, takže naše pobyty v Přerově se budou omezovat pouze na víkendy nabité návštěvama příbuzných... :-( |
|
|
17.10.2007 8:53:49
Ahojte, chceme se jen pochlubit, že jsme minulý týden obsolvovali neurologickou kontrolu-vše OK, příště zase před Vánoci-a ještě ortopedickou kontrolu-kyčle taky OK. Včera jsme byli v rizikové poradně v nemocnici a taky vše dobré, Editka byla dokonce pochválena, jak krásně pase koníčky. Radimek stávkoval, měl svoje straosti, musel tlačit a prdíkovat, tak se moc nepředvedl. Jinak máme 7 týdnů a vážíme Editka 3,60kg (porodní váha 2,29) a Dimeček 3,44 (1,92)
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.