| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 3436  [Dalších 3266 >>]
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
12.11.2009 14:13:28
Tak mám jednu drobnou zprávičku pro naše milé přátele Kolmíky a tak si říkám, že když jim vzkaz napíšu sem, že třeba rozproudím nějakou diskusi.

Tak tedy, v neděli jsme jeli oprubovat ten bazén, jak jsme se o tom bavili při vaší poslední návštěvě u nás, a dopadlo to na výbornou. Tedy na to, že ještě před pár týdny jsme měli pomalu problém i při umývání hlavy ve vaně, tak to možná bylo ještě o něco lepší než výborné. Takže stačí se domluvit a můžeme se kdykoli na bazéně potkat. Samozřejmě ta šance platí i pro ostatní účastníky diskuse (i když vzhledem k počtu příspěvků tady se nebojím, že by bazén pukal přeplněností ~t~ )

Radek a spol. ~s~
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
29.10.2009 14:12:28
Amandi - jj, mononukleóza je problém. Můj bráška, který by jinak taky chodil, je ni prodělal také a má doživotní zákaz darování krve ~;((

Leonie - stačí přijít mezi 6. a 7. hodinou, to není žádná hrůza. Akorát ráno nesmíš snídat nějaké tučné věci - třeba salámek a mlého, ale to asi stejně nikdo na snídani nebaští ~w~ Právě ta případná nevolnost (jsme lidi - může se stát každému) je hlavní důvod, proč bych chtěl chodit s někým. Alespoň bychom se jistili, kdyby někdo z nás sebou řízl. Druhý by mu hned zvedl nohy a vše by bylo OK. Ale takto když sebou po odběru člověk švihne někde ve městě, ostatní si řeknou, že jste ožralý a vykašlou se na Vás. Tak to dneska bohužel je ~;(( Máti nedávno takto před fabrikou našla ležícího chlápka, kolem kterého prošly po šichtě davy lidí a nikdo si ho nevšiml. ~a~ Zavolala záchranku a on to byl epileptik...

Rosťa

ADRIEN 21343
29.10.2009 10:27:01
Ahoj všem, moc díky za přání. Jsme od pondělka doma, zabíháme se. Jinak porod v pohodě a rodila jsem v Kroměříži. Všechny moc zdravím.
Leonie + 2 lvíčata 70868
29.10.2009 8:57:53
No Rosťo, já taky asi néééé... Ještě jsem teda nikdy nedarovala a nevím, jestli bych sebou nepráskla~d~~d~~d~. Jsme byli nedávno v Olmiku ve FN a stáli jsme právě před budovou, kde se daruje krev a seděla tam paní na lavičce, zelená jak sedma, kolem ní lidí.... No bojím se, že by to se mnou dopadlo stejně....~d~~d~~d~

Jj, máš pravdu... Ozvi se...~f~~f~~f~~f~ Toho jsem si nevšimla~f~~f~~f~~f~ Omluva veliká~f~~f~~f~~f~~t~~t~~t~~t~~t~
Krakatice 22448
28.10.2009 22:02:04
Ahoj Rostíku,

já bych darovala krev strašně ráda, ale před pár lety jsem prodělala infekční mononukleozu a to má, tuším, negativní vliv na krev.

Manželovi rodiče na krev chodí a pokud vím, tak tam musí být snad už kolem 5-6h ráno?~d~
28.10.2009 12:37:30
Leonie - a ozvi je taky s měkoučkým I. Ale neber to osobně, takových chybek dělám taky fůru ~;)

Přátelé, v úterý 3.11. si jedu ráno do Přerova pustit žílou (darovat krev).
Ale už mně nebaví tam furt chodit sám a zároveň se mi nedaří někoho zlákat, aby jel se mnou a udělal si taky v práci den placeného volna. Tak se ptám Vás všech jede někdo se mnou ???

Rosť~o~a
Leonie + 2 lvíčata 70868
25.10.2009 9:58:15
Dělám ne děkám~t~~t~~t~~t~~t~~y~
Leonie + 2 lvíčata 70868
25.10.2009 9:56:53
Ahojky, dlouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuho jsem se tu neukázala....~o~~q~~o~~q~~o~~q~~o~~q~...
Linčuju se radši preventivně sama~t~~t~~t~~t~

Adrien, už jsem ti sice psala, ale gratuluju ti ještě jednou ke Klárce a už se těším na fotečky~p~~p~~p~~p~~p~~s~~s~~s~~s~
Už si doma? Pak se ozvy.... Pozdravuj chlapy doma~;)~x~

Jinak už pracuji. Teda zatím na ,,Dohodu,, a pak se uvidí. Děkám pokladní v jednom marketu, tak třeba se potkáme s někým z vás....
Zdravím vás a mějte se krásně~b~~b~~b~~b~~b~~z~~z~~z~~z~
24.10.2009 12:54:37
Ale! Ani nevím, že se něco takového chystalo ~q~

Takže Klárko - vítej na světě!!! Ať se ti tu líbí a v životě se setkáš s co nejmenším počtech těch, kteří dokáží život jen znepříjemnit, nebo si ho sami neváží...

ADRIEN - Blahopřejeme!!! ~x~
Krakatice 22448
20.10.2009 20:18:31
Tímto oznamuji, že se dnes Adrien narodila zdravá a krásná holčička Klárka~s~~p~~s~
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 3436  [Dalších 3266 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.