| Radek+Hanka, Michael (03/07) | 50592 |
|
|
12.11.2009 14:13:28
Tak mám jednu drobnou zprávičku pro naše milé přátele Kolmíky a tak si říkám, že když jim vzkaz napíšu sem, že třeba rozproudím nějakou diskusi.
Tak tedy, v neděli jsme jeli oprubovat ten bazén, jak jsme se o tom bavili při vaší poslední návštěvě u nás, a dopadlo to na výbornou. Tedy na to, že ještě před pár týdny jsme měli pomalu problém i při umývání hlavy ve vaně, tak to možná bylo ještě o něco lepší než výborné. Takže stačí se domluvit a můžeme se kdykoli na bazéně potkat. Samozřejmě ta šance platí i pro ostatní účastníky diskuse (i když vzhledem k počtu příspěvků tady se nebojím, že by bazén pukal přeplněností )Radek a spol. ![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
29.10.2009 14:12:28
Amandi - jj, mononukleóza je problém. Můj bráška, který by jinak taky chodil, je ni prodělal také a má doživotní zákaz darování krve
![]() Leonie - stačí přijít mezi 6. a 7. hodinou, to není žádná hrůza. Akorát ráno nesmíš snídat nějaké tučné věci - třeba salámek a mlého, ale to asi stejně nikdo na snídani nebaští Právě ta případná nevolnost (jsme lidi - může se stát každému) je hlavní důvod, proč bych chtěl chodit s někým. Alespoň bychom se jistili, kdyby někdo z nás sebou řízl. Druhý by mu hned zvedl nohy a vše by bylo OK. Ale takto když sebou po odběru člověk švihne někde ve městě, ostatní si řeknou, že jste ožralý a vykašlou se na Vás. Tak to dneska bohužel je Máti nedávno takto před fabrikou našla ležícího chlápka, kolem kterého prošly po šichtě davy lidí a nikdo si ho nevšiml. Zavolala záchranku a on to byl epileptik...Rosťa |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
29.10.2009 10:27:01
Ahoj všem, moc díky za přání. Jsme od pondělka doma, zabíháme se. Jinak porod v pohodě a rodila jsem v Kroměříži. Všechny moc zdravím.
|
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
29.10.2009 8:57:53
No Rosťo, já taky asi néééé... Ještě jsem teda nikdy nedarovala a nevím, jestli bych sebou nepráskla
![]() ![]() . Jsme byli nedávno v Olmiku ve FN a stáli jsme právě před budovou, kde se daruje krev a seděla tam paní na lavičce, zelená jak sedma, kolem ní lidí.... No bojím se, že by to se mnou dopadlo stejně....![]() ![]() ![]() Jj, máš pravdu... Ozvi se... ![]() ![]() ![]() Toho jsem si nevšimla![]() ![]() ![]() Omluva veliká![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Krakatice | 22448 |
|
|
28.10.2009 22:02:04
Ahoj Rostíku,
já bych darovala krev strašně ráda, ale před pár lety jsem prodělala infekční mononukleozu a to má, tuším, negativní vliv na krev. Manželovi rodiče na krev chodí a pokud vím, tak tam musí být snad už kolem 5-6h ráno? ![]() |
|
|
28.10.2009 12:37:30
Leonie - a ozvi je taky s měkoučkým I. Ale neber to osobně, takových chybek dělám taky fůru
![]() Přátelé, v úterý 3.11. si jedu ráno do Přerova pustit žílou (darovat krev). Ale už mně nebaví tam furt chodit sám a zároveň se mi nedaří někoho zlákat, aby jel se mnou a udělal si taky v práci den placeného volna. Tak se ptám Vás všech jede někdo se mnou ??? Rosť a |
|
|
25.10.2009 9:58:15
Dělám ne děkám
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
25.10.2009 9:56:53
Ahojky, dlouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuho jsem se tu neukázala....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...Linčuju se radši preventivně sama ![]() ![]() ![]() ![]() Adrien, už jsem ti sice psala, ale gratuluju ti ještě jednou ke Klárce a už se těším na fotečky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Už si doma? Pak se ozvy.... Pozdravuj chlapy doma ![]() ![]() Jinak už pracuji. Teda zatím na ,,Dohodu,, a pak se uvidí. Děkám pokladní v jednom marketu, tak třeba se potkáme s někým z vás.... Zdravím vás a mějte se krásně ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
24.10.2009 12:54:37
Ale! Ani nevím, že se něco takového chystalo
![]() Takže Klárko - vítej na světě!!! Ať se ti tu líbí a v životě se setkáš s co nejmenším počtech těch, kteří dokáží život jen znepříjemnit, nebo si ho sami neváží... ADRIEN - Blahopřejeme!!! ![]() |
| Krakatice | 22448 |
|
|
20.10.2009 20:18:31
Tímto oznamuji, že se dnes Adrien narodila zdravá a krásná holčička Klárka
![]() ![]() ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.