| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
15.10.2009 21:55:24
Beňováci - my taky v tomto sázíme už pouze na lékárny, dětem kupujeme už skoro výhradně botky se žirafou, a to v lékárně v Kojetíně. Už jsem slyšel kritiku, že jsou třeba v Přerově či Kroměříži stejné boty o něco levnější, ale když se k tomu přičte čas stávený cestováním a prolézáním obchodů v nějakém větším městě, to si je raději koupím doslova za barákem...
Jinak když už jsme u bot, nemůžu se nepochlubit s jedním velkým zklamáním, které mně nedávno potkalo. Přestože nejsme nějací pracháči, rozhodně jsme patrioty načí země, a tedy se obloukem vyhýbáme výrobkům (všeho druhu) z Asie a pokud je to jen trochu možné, kupujeme výrobky domácí nebo alespoň částečně domácí provenience - Bravo, Concept, Loana, Sante, LEGO atp. - však to znáte. Boty jsme léta kupovali v Baťovi. Před pár měsíci jsem si v přerovském Baťovi vybíral boty a hledím: made in china!!! Baťa tedy u mně HODNĚ spadl a myslím, že jsem to paním dal i řádně najevo ![]() |
| Petra,Matěj3/06+Madlenka4/08 | 77037 |
|
|
7.10.2009 22:10:55
Ve Zlíně - detskeboty.cz, dá se objednat přes net s možností vyzkoušení za pár dní na prodejně, protože ne všechno, co je v eshopu, je i fyzicky na prodejně. Spokojenost.
Taky chodíme do školky, konečně zase aspoň tam spí po o. A jsme ve Sluníčku, chystáme provoz a akce atd. |
| Marcela+Kubík 10/2007 | 64389 |
|
|
7.10.2009 13:58:29
Ahoj Radku a spol. Jen nakukuju...S botičkama mám stejný problém! V Přerově je strašně malej výběr. Poradím jet do Prostějova. Tam jsou - teda před rokem byly v Prioru hned 2 obchůdky vyloženě s dětskýma botičkama, Santé,Essi, Fare apod.
Pak je tam ještě na vedlejším náměstí Reno - tam taky měli Essi a jiné. V lékárnách sice mají ale je tam dost omezený výběr. T ak dobře nakupte! |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
7.10.2009 12:59:06
Ahoj Radku, zdravím. Všichni asi chodí na nějaké "živé" diskuse, nebo já nevím. Zdravotní botičky se dají v Přerově koupit v lékárně Alfa na nám. Přerovského povstání (u Prioru), a myslím, že také v lékárně u kostela (ale tím si nejsem jistá). Jinak u nás nového to, že maloch začal chodit do školky, tak jsem prvních 14 dní byla "grogy" z cirkusu - do školky vždy šel sám, ale jak mělo přijít na loučení.... Naštěstí nás učitelky uklidnily, že do dvou minut je klid. Teď už je to bez kraválu, naopak mi přijde, že se i těší. Chodí jen na 4 hodiny a musím říct, že dělá opravdu pokroky. Chodí domů s novými básničkami, co se naučil, pořád něco zpívá, a když vidím jeho malířské výtvory v šatně, nechce se mi věřit, že to maloval on. Co nového u dalších členů diskuse?
|
| Radek+Hanka, Michael (03/07) | 50592 |
|
|
6.10.2009 19:22:43
Ahoj, tak vidím, že tady je neskutečně živo, tak položím hned dva dotazy! První je na to co děláte akde všichni jste? Nebo došla témata?
A druhý dotaz je na to kde koupit zdravotní boty pro mladého? Vždy jsme kupovali od Sante- tedy se žirafkou. Objednali a bylo,ale najednou už nemají. Obchody jsou plné šmejdů na suchý zip, bez jakékoli certifikace, maximálně Deichnam má na krabici cosi jako "qualitete ales gute- ein kessel buntes". Už jsme z toho na lano Nemáte tip?Radek a spol. |
| Filipinaa | 94125 |
|
|
12.9.2009 20:10:36
Ahojte lidičky, chci se zeptat, něměl by někdo z vás zájem o mláďátko /ka zakrslého králíčka? Ráda bych věnovala do dobrých rukou, mámě jednoho samečka a dvě samičky. Sameček hoří, protože s maminkou už v jedné kleci být nemůže. Samičky jsou jiné maminky, takže odděleně.
Pokud máte někdo zájem, odběr možný okamžitě. Opravdu jen do dobrých rukou. Mailík: fili.pina@seznam.cz Pište raději na něj, sem se hned tak nedostanu. |
|
|
2.9.2009 21:24:42
ADRIEN - možná ta angína bude důsledkem onoho těšení.
Nevím to tedy jistě, nejsem lékař, ale už máme od našich dětí odpozorované, že jak se na něco moc těší, jsou mnohem náchylnější k nějakým nemocem atp. Nejhorší to bylo tuším loni (a asi jsem to tu i psal), kdy jsem Vojtovi sliboval, že si jen sami dva vyjedeme vlakem na dlouhou cestu napříč republikou do Nové Včelnice u Jindřichova Hradce. Říkal jsem mu, jak mu ukážu zámek v Náměšti, město Třebíč, které je z železničního viaduktu vidět z ptačí perspektivy celé jako na dlani, větrný mlýn u Třebíče, Jihlavu, kde jsme než se narodil s mámou bydleli a spoustu dalších nádherných míst jižních Čech - a on se chudák tak těšil, že večer před odjezdem dostal horečku a i když byl celý rozpálený, stále nám se slzami v očích říkal, že mu nic není a že určitě pojedem... ...samozřejmě jsem nikam nejeli a tuhle cestu mu dodnes dlužím. Ale až pojedeme, alespoň vím, že mu to nemám říkat předem. Ahoj VŠEM! R+S+V+A z Kojetína |
| Krakatice | 22448 |
|
|
1.9.2009 21:00:57
Ahojky,
Rosťo, štěně sháněli tchánovci, zemřel jim labrador, tak chtěli rychle nového psa. Sehnali nakonec v Dubu ![]() U nás se školkou pohoda, Lukášek je rád, tak snad mu to vydrží i dalších 10 měsíců jen se modlím, aby nebyl nemocný jak loni Jinak Dominik je ještě doma, ten půjde za rok.....už aby to bylo![]() ![]() |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
1.9.2009 11:26:30
Ahoj Rosti, náš mladík (3,5) měl dnes začít chodit do školky. Chodili jsme minulý týden si tam pohrát na hodinku každý den, aby si zvykl, psychicky jsme se připravovali a dnes místo do školky jsme šli k paní doktorce. Dostal antibiotika, má angínu. A 14 dní do školky nepůjdeme...
![]() |
|
|
31.8.2009 21:28:38
Amandi - to bylo rychlý
![]() Kdy se můžem zajet podívat na štěňátko? A jak se všichni těšíte do škol / školek (tedy děti). Kolik tu vlastně máme školáků a kolik předškoláků? R+S+V+A |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.