| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

(?)
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 3436  [Dalších 1716 >>]
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
22.9.2007 13:17:21
Ano, ano, Amandi, teď jsi mi připoměla, že MUSÍM VÁS VŠECHNY POZVAT na tovačovské svatováclavské hody, na které letos opět pojedeme po kolejích s olomouckou parní "Rosničkou" 464.202 - navážky se do Tovačova konají z Olomouce, Přerova, Kojetína i Kroměříže, akce se koná 28.9.2007, jízdní řád je tu: http://www.zelpage.cz/files/70928Tovacov.pdf

Určitě přijeďte, protože podobné akce s parníma mašinkama jsou finančně hodně náročné, a protože jsme na nich letos už značně prodělali, není vyloučeno, se s párou letos jede do Tovačova naposledy...

Olomoucká "Rosnička" za to určitě stojí !!!

Krakatice 22448
21.9.2007 21:52:35
Nazdárek kašpárek,

díky, díky, díky za komplimenty a velké speciální díky patří Dušanovcům - Farkyovcům :-)), fotky jsou nádherné, přímo k sežrání a musím říct, že se líbím sama sobě, což říkám poprvé v životě. Jindy se na fotkách nechutně ksichtím a vypadám jak tydýt. Dneska Lukáš přinesl fotky od Marka, ty jsou taky krásný, ale zdá se mi, že to je samá momentka, čumím tam jak péro :-( No nic, nikdo to už nezmění :-)

Rosťo, koukám, koukám a nic nevidím...teda žeby Anička neměla žádný zoubečky? Dominičkovi leze už osmý, héééééč :o)) Nevýhoda je, že se občas u kojení pořádně zakousne, buéééé.

Kdo má zájem, tak srdečně zvu na příští pátek - neděli do Tovačova na hody, budou kolotočééééééééééééé :-) A zítra na zámku sjezd historických vozidel od 15:30 - 16:15.

Máme vůbec založený nějaký deníček, kam můžu dát fotky ze svatby?
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
19.9.2007 8:41:00
Rosti, pokud bude odpoledne hezky, půjdu pro Leu do školky. Tak kolem 15 hod. Před tím procházkou městem...Jednak jsme děsně ráda, že vypadnu trochu mezi lidi-po takové době-jednak se docela ráda pochlubím a že jsou samozřejmě všichni na dvojčátka zvědaví a jdou se podívat. Takže teda zkusím zavolat, jo?

Farky, Skulina je fakt moc fajn. Já když zjistila, že mi to fakt odtíká plodovka, tak jsem si původně myslela, že slouží můj milovaný Dr. Zdráhal a byla jsem spokojená. Pak mi ale řekli, že si prohodili službu a slouží Dr.Skulina a já se začala "bát", že ho vůbec neznám....Ale pak dorazila Zuzka Martinková a ta mě naprosto uklidnila, že s ním dělala ve fakultce v Martině a že je skvělý a šikovný!!!Samé superlativy, což na mě zabralo. A každopádně mám nádherné zdravé děti, bez komplikační pooperační stav, krásnou jizvu a vůbec.
18.9.2007 23:59:52
Jo jo, ta princeznička to je naše Anička. Pokud nemá opravdu vážný důvod nebýt, tak je pořád vysmátá jak lečo. Je úplně jiná než její starší bráška Vojta, což bych u sourozenců nečekal...

farky 49473
18.9.2007 23:51:25
aaaa tak vas mam,uz jsem vas i nasla na svatebnich fotkach,sedeli jste primo predemnou a mate podobnou princeznicku jako my,ale my ji bohuzel museli nechat doma:(
a skulina je fakt super,je to muj gynekolog,bohuzel v prerove dela tak jednou mozna dvakrat za mesic,ale je supeeeer:)
18.9.2007 23:37:15
Farky - tak se jukni na http://rodina.cz/kolmackovi - tam nás máte v plné kráse :-)

Na ohrádku jsem už odepsal, máme dvě a stejně jsme je prakticky nepoužívali, takže budem rádi, když se některé zbavíme. My z nich využívali jen ty matračky - na válení, stavění "bunkrů" a jiné skopičiny...

Amandi - jak si zvykáš na nové jméno ??? Mám z Vaší svatby sice jen jednu fotečku s Tebou a chlapákem (chtěli jsme si Vás pak bliknout venku před zámkem, ale po chvíli čekání jsme už museli frčet na autobus - já pak měl noční), ale zato mám tuším 2x a hezky Lukáška...

Blani - Sylvouš už dnes licitovala s myšlenkou, že se zajdem k Vám podívat na mimouše. Ale to je ještě moc brzo, tak ji zatím pozdržím, ale jak půjdete někdy někam ven, tak cinkněte a "náhodou" se někde ve městě srazíme...
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
18.9.2007 23:03:36
Amandi, doufám, že co nevidět nahodíš aspoň nějaké foto. Hořím nedočkavostí a zvědavostí!!!

A kdo mě rodil? Byla jsem na císaři a rodil mě Dr.Skulina (v PR jen slouží, pracuje v Hranicích-moc sympatický), asistovala Zuzka Martinková a z novorozeneckého tam byla Dr. Hlavičková a sestřičky Sovová a Hradilová. Všichni byli super-samo při vlastním zákroku nevím nic, ale máme to na videu-Martin natáčel.
Jo a taky jsem tady pěla chválu na osazenstvo porodnice, což je fakt, byli super, ale zapomněla jsme poděkovat a chválit Dr.Zdráhala. Ten o nás pečoval i v porodnici, jeho morální podpora byla nenahraditelná. Škoda, že tak omezil působení v Přerově a přesouvá se nám do Olomouce.
farky 49473
18.9.2007 20:07:31
nebylo co ubirat,jsi byla krasna nevesta,az teda na ty zavreny ociska:)))ale toho se neboj,to se dokresli fixou,at je to verohodny
Krakatice 22448
18.9.2007 19:55:21
No včera sme si chtěli to cd pustit a koukáme, že to je dvd. To na notebooku nepustíme. Ale dneska zas něco mlel, že už to má v pořádku, tak nevím. Teď není doma, tak nezjistím detaily. Jinak díky za fotky a doufám, že jste je trošičku upravili a ubrali mi aspoň 20kg:-))))))))))))
farky 49473
18.9.2007 19:06:29
jezisi amandi,toz to myslis vazne?vzdyt tvuj chlap psal,ze je to v pohode,ze muzem ty fotky uz smazat?jen jestli ti neco nezapira:))
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 3436  [Dalších 1716 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.