| Krakatice | 22448 |
|
|
18.9.2007 19:01:49
No nazdar Kelišky, taky musíte všechno vyslepičit...RSVAci, Farky a Mišáci....:-))))))))))))))) Díky za kompliment, ještě to vstřebávám, ani fotky sem etě neviděla, páč Farky manžel nám je prdnul na dvd místo na cd a dvd si nemáme kde pustit...ale dík :-))
Jinak ohrádku na půjčení nemáme, nikdy sme tohle "mučidlo" nepoužívali. Když sem potřebovala, dala sem kluky do postýlky, jinak si běhají po bytě jak se jim líbí, nevadí nám to. Šuplíky máme zavázaný nebo zalepený izolepou a v zásuvkách jsou dětské pojistky, takže pohoda. Zkus třeba nějaký bazar nebo inzerát. Blaní, gratuluji k dvojkám, jsou úžasný!!! A je fajn, že se krásně rozjelo kojení, další velký plus. Kdo Tě rodil? |
| farky | 49473 |
|
|
18.9.2007 15:01:27
ahoj rosto a kteri jste to byli?ja na te svatbe byla taky a musim se pridat k nazoru,ze jim to moc sluselo a deticky byly perfektni:) a amanda opravud vypadala jako nevesta:)
|
| Kaltivíra | 48399 |
|
|
18.9.2007 14:21:32
Blaňule - fotka je fakt úžasná, krásný dětičky, jen co je pravda. Je dobře že to zatím zvládáte.
Bobysek - bohužel my ohrádku nemáme Ke svatbě gratuluju ;-) |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
17.9.2007 7:54:02
Všechny moc zdravím a moc se omlouvám, že Vám sem tak vpadám do diskuze. Jsem také z Přerova, ale už chodím na rodince do diskuze podle narození a víc jich fakt nestíhám. Chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou někdo neprodáváte po svých dítkách ohrádku nejlépe dřevěnou. A nebo, v případě, že si ji necháváte doma na další dítě, tak jestli by jste ji někdo nebyl ochoten za poplatek na půl roku půjčit. Předem moc děkuji za nabídky na email: bobysek26@centrum. cz.
|
| Adrien |
| • |
15.9.2007 17:41:40
Ahoj, chodila jsem dřív na rodinku, teď už mám jen málo možností se sem dostat, ale dnes mám a musím napsat, že jí to dnes v její velký DEN moc slušelo.
Z Amandy už je vdaná paní a já ji chci ještě jednou popřát jen to nejlepší do společného života! Svatbu měli na zámku v Tovačově a krásnou. Zdravíme! Mišáci |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
15.9.2007 17:40:58
No teda, člověče, ještě aby nevypadala !!! Každopádně vzkazuju moooc velké gratulace! Taky bych šla na nějakou svatbu. Ale mě asi hned tak nějaká nečeká....
Jiank zvládáme zatím dobře, až se divím, ale nechci to zakřiknout. Zatím mám pocit, že jedu na dluh, spím tak 5-6 hodin a to mi normálně nestačí. Zatím to ale jde. Snad brzo nepadnu.Je mi totiž líto jít si lehnout večer v 8 s Leou a přes den mi to taky jaksi nevychází, je tu hrůza práce.... |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
15.9.2007 15:46:40
Hej, tak to je NAPROSTO SKVĚLÁ fotečka !!!
Blani, jak to doma zvládáte ??? Dnes jsme byli v Tovačově na svatbě Amandy, až se tu příště ukáže, už se bude jmenovat jinak :-) Ale slušelo jim to, jen co je pravda. Amanda vypadala v šatech jako nevěsta ;-) R+S+V+A |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
14.9.2007 21:44:49
Takže dodávám jednu fotečku našich prcků-všech tří
![]() |
| Kaltivíra | 48399 |
|
|
13.9.2007 16:04:15
Petruše - tak to máme v podstatě kousek ;-)
Blani - no ty jsou hezký :-))) |
| Petruše* | 17932 |
|
|
13.9.2007 14:51:12
Blani, jééé, to jsou strašní drobečci, ale krásní:-) A jak zvládáte? Co Lea?
Kaltivíro, tak to já mám proti Tobě úplného klacka, dcera bude mít v lednu 3 roky, ale na procházku klidně vyrazit můžem:-) My bydlíme naproti hotelu Fit:-) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.