| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

(?)
[<<Předchozích 1760] Názory 17611770 z 3436  [Dalších 1666 >>]
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
5.8.2007 21:27:44
AHOJ BLANI,

Tento víkend jsme měli na návštěvě mého bratránka z Kopřivnice s jeho paní a osmiměsíčním bříškem a dokonce jsme z pizzerie u Jordánu, kde jsme byli na obědě, šli domů kolem Vašeho. Kdybychom věděli, že jsi doma, asi bychom cinkli, aby jste si mohli s Marcelou porovnat břycha :-)

...no, ve skutečnosti bychom asi stejně nerušili a nechali vás odpočívat, ale srovnání by to jistě nebylo špatné - i když bys asi vyhrála :-) Ale myslíme na Vás stále - škodaže teď nemáme cestu do Přerova...

AMANDI a OSTATNÍ (a Ty, Blani, jestli budeš doma tak samozřejmě taky):

Příští sobotu a neděli - tedy 11. a ráno 12.8.2007 budeme opět JEZDIT OSOBNÍMI VLAKY DO TOVAČOVA !!!
Jde o plně veřejné jízdy zavedené kvůli folkovému festivalu Tovačovský portál, aby se tam i zpět mohli hosté festivalu dostat, nebo se kdokoli (i z vás - proto všechny zvu) mohl třeba jen tak projet po trati, kde už čtvrtstoletí osobní vlaky pravidelně nejezdí.
Ostatně je dost možné, že letošní rok bude i pro mimořádné vlaky poslední, protože Správa železniční dopravní cesty není podobným aktivitám příliš nakloněna a nejraději by tu trať úplně zrušila...

Tedy pro Amandu - za víkend máte celkem 6 možností potkat v Tovačově osobní vlak, Blanka má 12 příležitostí spatřit projíždět osobní vláček motoráček kolem jejího domečku :-)

Jízdní řád je na plakátech Portálu po městech, nebo tu: http://www.prototypy.cz/tovacovka.htm

AHOJ
Rosťa
Krakatice 22448
4.8.2007 7:41:44
Nazdárek kašpárek,

ahoj Blaní, to jsem ráda, že si celkem spokojená, ale chápu Tě, že máš obavy, když nejsou mimísci dopečený :-) Jak píšeš, že v Přerovský porodnici to je fajn, hned bych šla rodit znova. Taky jsem tam byla spokojená. Sice pár sestřiček z novorozeneckého mělo asi svůj den, ale jinak pohoda. Můj druhý porod byl nádherný, strašně rychlý, od prvních bolestí jen 2,5h a Domík byl na světě. Rodil mě dr.Novota a můj dvorní gynďák dr.Hejda, oba naprosto bezvadný!!! Sestřičky na sále taky. Jéééé, no já do toho snad půjdu znova:-)))

Jinak u nás vše ok, Dominátor má v 5.měsících 70cm a 8,85kg. Lukášek už konečně začíná pořádně mluvit, tak je doma veselo:-)

No a svatba se blíží mílovejma krokama, ještě že to je jen 1x za život, druhý nervy nemám:-))

Mějte se všichni krásně a Blaní, moc držíme palečky, ať je všechno v pořádku a miminka u Tebe ještě nějaký ten pátek zůstanou!
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
3.8.2007 21:09:47
Nazdárek všichni, opět jsem na propustce doma, malá šla před chvílí spát a já půjdu asi hned po ní. Jsem nějaká utahaná. Zítra jsem oficiálně 33tt, takže ještě minimálně týden a mohla bych případně rodit už v Přerově, ale neberu nic pod ukončených 36tt. Prostě si kladu takové ty postupné mety a cíle a dosažení každé další mě uklidní. Jinak jsem v porodnici spokojená, všichni se o nás starají, doktoři jsou pečliví...v podstatě se mi tam líbí :o)))
Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 7987
30.7.2007 22:54:36
Blanči-moc tě zdravím.Dojela jsem z cyklodovči a jak pozjjišťuju,co se doma děje,zastavíme se-tedy pokud zvládneš mou smečku,ju?Ještě tě prozvoním,jak budu vědět víc.
roskol
  • 
26.7.2007 14:29:40
Tak my z Kojetína držíme všechny palce všem Vám pěti a nějak to vydrž, ono venku je stejně počasí, v jakém se nedá slušně vegetovat, takže jestli jsi zalezlá doma nebo tam...
...to už je vesměs jedno. Kde ležíte ? Že bychom se třeba zastavili ?

Ahoj

R+S+V+A (dnes máme svátek !)
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
23.7.2007 19:30:59
Ahojky, zdravím z porodnice. Spolubydlící má noťas, tak jí ho na chvíli okupuju. Jen chci zahlásit, že se máme dobře-pominu-li nudu a spol-v tu středu mě sice pustit chtěli, ale já si vyžádala ještě kontrolu čípku a prostě se to paní Dr. nějak extra nepozdávalo a tak jsem jí řekla, že bych byla doma stejně nervozní a že tu raději zůstanu....Pak jsem teda šla aspoň na víkend na propustku. Za ty tři dny doma jsem byla celkem unavená, malá na mě vysela a NUTNĚ mě ke všemu potřebovala. Sluníčko moje.

Jinak doufám, že v Přerově rodit budu a uvidíme, jestli mi dovolí rodit normálně. Malej byl otočenej zadečkem, ale v Pá už byl hlavou. No, ale aby se zase neotočil zpátky, že? Uvidíme. Teď je priorita vydržet pohromadě a pak mě teprve bude zajímat způsob porodu.
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
17.7.2007 16:02:58
Super, jen ať se, mamina, drží a moc neriskuje...
Ankh s prckama 17271
16.7.2007 20:30:08
Hlásím, že jsem dnes krátce navštívila Blaňuli v nemocnici.
Měla dobrou náladu, stěžovala si akorát na vedro :o)
Prý by ji teoreticky mohli ve středu pustit, ale váhala jestli má svěřit doktorům, že jí zase o trochu víc tvrdne bříško. To by ji asi nepustili.
Lejule prý je střídavě u dědečka a u tety-důchodkyně, takže je o ni dobře postaráno:-)
evabou 42379
16.7.2007 9:28:57
Blaňule, budeš rodit v Přerově nebo v Olomouci?? Vím, že v Přerově se dvojčátka převážně rodí císařem, moje kamarádka rodila minulý týden v Přerově dvojčata přirozeně a prý tam byla rarita po pěkně dlouhé době:-)))))))
evabou 42379
16.7.2007 9:27:39
V Přerově je teď nová doktorka, jmenuje se Šlechtová, a prý je dobrá, tak bych zkusila ji.
[<<Předchozích 1760] Názory 17611770 z 3436  [Dalších 1666 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.