| Marcela+21tt. |
| • |
14.7.2007 10:34:32
Poradí mi někdo dobrého pediatra v Přerově nebo okolí?bydlím tu teprve rok a chtěla bych nějakého dobrého. Díky,pište na sera.marcela@seznam.cz
|
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
12.7.2007 7:19:24
Hoj Rosti. Uvidíme, jak to půjde, doufám, že mě časem pustí aspoň na víkend a později i třeba už i jen doležet doma...To je ve hvězdách a na lékařích :o)))
Jinak mě uklidnily holky z dvojčecí diskuze, že třeba jedna měla ve 28tt čípek jen 1 cm a donosila do 36, další je stejně jako já 30tt a má jen 1,5 cm a nechali ji normálně doma...Takže to se mnou není tak zlý. A je fakt, že bych teď doma byla stejně nervní, tak aspoň na čásek mi to poležení pomůže. Ha-ha, uvidím, co budu říkat za týden, jak budu znuděná! |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
11.7.2007 23:15:42
Uffffffff...
...no tak to nezávidím, ale co se dá dělat. Ségra i tu sousedka z Kojetína tam taky nějaký čas prožily, ale hlavně že teď už je vše OK a držím palce a doufám, že bude i u Vás !!! Rosťa |
|
|
11.7.2007 19:16:47
Nekecej!!! Že by Amandíci???? Nikdo jiný mě nenapadá. Tak to gratulace veliká!!!!
JInak naše zprávy jsou ty, že zítra nastupuju do porodnice. Čípek jest zkrácen, takže si půjdu poležet. Radši si to moc nepředstavuju, protože 4-6 týdnů být zavřená....Ale jak říkal můj milovaný Dr-je to jen dočasné. |
|
|
10.7.2007 20:07:10
-----------------------------------
| | | BUDE MEZI NÁMI SVATBÁÁÁÁÁ !!! | | | ----------------------------------- |
|
|
30.6.2007 21:14:46
Ahojky !
Právě jsem dorazil z práce... Dovolenka v Luhačovicích byla skvělá, skvělá a skvělá, hned bychom jeli znova, ale teď asi ne - prý je tam ze sousedního Uherského Brodu celkem nahulíno... Fotečky z dovči určitě nějaké budou, ale teď určitě ne. V práci se teď dovolenkují jiní, tak jsem denně v práci. Anička už (v půlroku a něco) váží 8 kg a měří 67 cm, dnes se sama naučila plavat (nohama a rukama), ale zatím jen na posteli bez vody :-) Ahoj R+S+V+A |
|
|
30.6.2007 9:21:41
Teda, tady se nic neděje!!! Kde všichni jste? Výletujete, dovolenkujete? Kolmíci se mají myslím teď vracet z dovči, tak snad aspoň poreferují a přispějí nějakou tou fotečkou...
|
|
|
15.6.2007 8:30:04
Ahojte, já si s tím taky hlavu nelámala. Kojila jsem v kterékoli restauraci, ať už na venkovní zahrádce, nebo vevnitř, na lavičče na náměstí...jde to bylo prostě zrovna možné a potřeba. Nikdo s ena mě divně nedíval.
Jinak pokud jde spíš o možnost vypuštění dětí, tak trochu "hřiště" je i na Žerotíňáku v restauraci vedle Cylindru, pak jak psal Rosťa-naproti u In-caffé, pak je ještě klouzačka ve dvoře-nádvoří u Bukáčků...Prostě už se dá něco najít. Tohle aspoň platilo loni. Letos nikde netrajdám. |
| Amanda |
| • |
14.6.2007 22:42:11
Rosti, díky za tip. Aspoň něco :-))
S kojením si hlavu nelámu, nakojím kdekoliv a kdykoliv. Lidi se taky nají když mají hlad a neschovávají se. Nedávno sem kojila tady v Tovačově na zahradě domova důchodců:-) A stavebnice je kožíííííí, chválíme! |
|
|
13.6.2007 23:52:54
Amandi, to by nás taky zajímalo.
V Přerově je vcelku problém najít i restauraci, kde se nekouří. My zatím máme dobré zkušenosti jen s restaurací U slunce, kam se ale dá s dětmi jít jen mimmo polední obědové šílenství a ještě je tam problém s kočárkem. Jinak dobře se jí i v té restauraci (ale nevím jak se jmenuje) u Bečvy při cestě k plavečáku - je na takové vyvýšené terase, jí se i venku a je tam celé hřišťátko i s domečkem pro děti - ale opět se musí s kočárkem nahoru. Co se kojení týče, většinou si zalézáme do cukrárny Sum úplně dozadu, nic jiného jsme v Přerově neobjevili (ale třeba v Kroměříži snad není vůbec nic). Zdravíme všechny a jestli se to povede, posílám malou ochutnávečku, co jsme s Vojtíškem postavili z kostek LORI. Je to PERFEKTNÍ stavebnice pro děti, která moc nestojí, dá se z ní mnoho postavit a HLAVNĚ NENÍ Z ČÍNY, ale z Ústí nad Orlicí :-) ![]() R+S+V+A z Kojetína |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.