| Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 | 7987 |
|
|
29.1.2007 8:04:57
jasně, RSVAáci-ozvěte se.Jen upozorňuju,že od tohoto pátku budu pak na dovče na týden,tak ať víte,ju?
|
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
25.1.2007 20:58:17
Amandi - no, tak jak to tu tak čtu, tak asi se tu neobjevíš dřív než s mimušákem v náruči. Tak TO SE VŠICHNI MOC TĚŠÍME ! Doufám, že nám přispějete i nějakou fotkou.
Jinak v nové práci je to skvělé, proti té minulé sto a jedno. Žádná buzerace, flašku s pitím si můžu postavit kam chci a pracovní povinnosti jsou tu důležitější než pořádek (který tu ale máme). Dojíždění je taky bez problémů, z Kojetína nám teď do Olomouce jezdí přímé vlaky, takže ani přesedat v Přerově nemusím. Jízdné mám jako drážní zaměstnanec samozřejmě zdarma. Do práce a z ní jezdím paradoxně stejnými vlaky jako do a z Chropyně ale nemusím nikde před směnou a po ní chodit po městě jen proto, že vlak přijíždí brzy nebo odjíždí pozdě... Datli - my na ten babyvak zas tak nespěcháme, přijedeme jakmile to bude možné - tj. nebude sníh, protože do toho, co je dnes na cestách vyjíždí snad fakt jen blázni. Denně to slyšíme v rádiu a oni stejně do toho auta sednou a jedou... Domluvíme se operativně mailem, snad to klapne ten příští týden - prý se má oteplit. Vlakem a MHD se s měsíční Aničkou zatím moc pouštět nechcem, řádí chřipky a kde co všechno... Ale ještě jednou MOC díky za nabídku ! VŠECHNY ZDRAVÍ R+S+V+A z Kojetína |
| Krakatice | 22448 |
|
|
23.1.2007 23:42:21
...Datlí a Blaní, vy se teda máte, dovča na horách. Určitě máte nějaký pěkný fotečky:-)
RSVáci, jak je v novém zaměstnání? Jak to máš, Rosťo, s dojížděním a vůbec? Je to lepší, vyplatí se dojíždět? A co Anička a Vojta, už si na sebe zvykli? Teda dneska to je venku mazec, co? Ta příroda se nám mstí, nebo já nevím jak si to jinak vysvětlit. My snad vážně nakonec japonec pojedem rodit v závěji:-) Už hodinu mě šíleně bolej záda a ne a ne to přestat:-/// |
| Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 | 7987 |
|
|
23.1.2007 21:38:43
nezapomněla jsem na vás s vakem,ale mám tento týden docela hoňku.Jestli,tak bych tu předávku nechala na příští týden .A mimochodem,nebudete mít cestu do Přerova.Byla bych klidnější,kdybych Vám ty jednotlivé způsoby nošení ukázala a předvedla fligny a taky ukázala,jak se vak má vhodně a pevně dotahovat,aby to bylo pak ok nošení.
|
| farky | 49473 |
|
|
23.1.2007 20:52:25
jojo taky nevim kde na to ten muj chlap chodi.pry ze mu tvuj chlap napsal proste, ze jsi byla v nemocnici a on si z toho vydedukoval asi takovy zaver.tomu co citis v kostech bych moc uz po sve zkusenosti neverila.ja mela stoprocentni tuseni, ze porodim ctrnact dni pred terminem a jak jsem dopadla.
|
| Krakatice | 22448 |
|
|
23.1.2007 15:40:21
Farky, tak ted si me vazne rozesmala:-)))))))))))))))) Kam na ty hlody tvuj chlap chodi? Zatim jezdime jen na kontroly. Jeste mame 10 dni cas a asi budu prenaset, cejtim to v kostech. Ale vic takovejch vtipku z Lipnika a porodim hned na miste:-))) Ze Dusana srdecne zdravim:-D
|
| farky | 49473 |
|
|
23.1.2007 15:35:25
hoj amandi,to ani nevis co u nas byl za poprask.tak chlap prhrci z prace na obed a rika,no sladouri uz malem rodili,ze jsi pry mela uz poslicky a tak jste leteli do porodky. a ja mu na to rikam,ze se mi to nejak nezda,ze prece jenom uz jsi rodila,tak priblizne vis o co jde a zbytecne neplasis.a on na to,ze ne,ze jste frceli do porodky a ze vas poslali domu ze se nic nedeje.na coz vecer pisu tvemu chlapovi a ten mi samozrejme rekne,ze jste byli jenom na kontrole.
|
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
23.1.2007 8:33:42
Hoj Amandi a všichni! My byly před týdnem s Datlicí na dovolené v Orlických horách, sníh ani náhodou, ale super parta lidí a hodně dětí. Takže byla pohoda. A opravdu jsem tu už dlouho nepsala, ale občas se sem mrknu, aby mi něco zásadního neuteklo....
|
| Krakatice | 22448 |
|
|
23.1.2007 1:30:17
Tak hlásíme, že ještě nic nehlásíme:-) U dr. na kontrole všechno v pořádku, nic se k porodu nechystá. Já už vidím, jak to na mě přijde zrovna v tu dobu, kdy budu nějaká kalamita, sníh nebo vichřice, a my se tady z tý prdele nedostaneme:-))
Jak se všichni máte, co děláte a proč to děláte:-)? Dlouho tu nebyly holky, Blanka s Datlicí. Zdravíme všechny, jdu pokračovat v ponocování:-) |
| farky | 49473 |
|
|
11.1.2007 21:33:29
no jestli budete rodit 23. tak to se narodila byvala holka od myho brachy s kterou jsem chodila do tridy,kdyz budete rodit 30.toz to jsem se narodila ja a pokud budete rodit 2.2. toz to maji nasi vyroci svatby,kdyz jsme u toho 1.2. ma narozeniny taky kamoska.
to mate fajn ze malej je zvykly na babicku,nas malej sice na hlidani jde,ale pres noc ani nahodou. ale kazdopadne na vas myslime a drzime palecky,v podstate uz to muze prijit kdykoliv |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.