| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
11.1.2007 18:28:17
Ahoj všichni, AMANDI zvláště.
Mimušák Anička roste jak z vody, už váží přes 4 kila a vesele přibývá dále. Stejně jako každý mimouš mívá mezi cca 18. a 23. hodinou estrádu skrz bříško, ale už jsme od Vojty zvyklí... Jak už jsem psal, porod jsem propásl díky zapomenuté těhotenské knížce (tak si ji, Amandi, vemte s sebou), ale Syvie říkala, že ji rodil nějaký mladý doktor (drobný s brejličkama), ale prý šikovný - jméno nevíme... Jinak 2.1. se narodil kluk mojí sestře Veronice z Přerova - měl 4,3 kg a 54 cm. Celkem macek :-) Takže AMANDI, kdybychom se neviděli, držíme Vám MOC a MOC palečky a jak říkám, knížku berte s sebou, ať může být táta Lukáš u porodu také... |
| Krakatice | 22448 |
|
|
11.1.2007 15:08:30
Farky, pokud budu rodit o víkendu, tak budou Lukášové spolu, jinak bude prcek u babičky. Teď tam spinká skoro každý víkend a v pohodě, je tam rád...naštěstí. Ta doktorka slovenka je moc příjemná, strašně fajn. Mě sice nerodila, ale píchla mi vodu a pak se přišla podívat na Lukáška. Taky nevím jak se jmenuje. Teď bych chtěla, aby mě rodil můj gynďák, tak snad na něj natrefím:-) A na jména si počkej do finále:-)
|
| farky | 49473 |
|
|
11.1.2007 13:49:31
samozrejme ne takta ale tatka
|
| farky | 49473 |
|
|
11.1.2007 13:47:42
ahojky mimino roste jedna basen,pripada mi cim dal tim hodnejsi,ale nechci to zakriknout.jediny co je,tak ze kolem sedme se dostane do te sve hodinky a treba pul hodiny az hodinu breci,nevim jestli prdiky,nebo proste ze zvyku,ale je to tak snad kazdy vecer.a rodila me jakasi doktorka vypadala na slovenu,vubec netusim jak se jmenuje mozna nejak repovska nebo tak nejak,ale byla vazne bozi.sice teda cely porod kolem me spis skakala porodni asistentka,ta byla taky super,mela takovyho delsiho jezka ze svetlych vlasu.az na par sestricek a ten necely tyden kontrakci po porodu to bylo super.
no a co ty amandi,uz se vam to krati,co jmena zustali jste u vybranych nebo jeste porad menite?a jak se tesite a co braska?a jak to vubec budete delat,takta si vezme volno kdyz budes v porodnici a nebo babicka pohlida. |
| Krakatice | 22448 |
|
|
11.1.2007 9:19:24
Farky a Rosťo, jak se daří holčičkám? A co bráškové, nežárlí? Nám už se to taky blíží, ještě pár dní. A kdo vás rodil? Jééé, ať je takhle krásný počasí ještě v únoru a březnu a pak hned přijde jaro:-))) Letos si na zimu nemůžu opravdu stěžovat:-)
|
| farky | 49473 |
|
|
10.1.2007 22:20:39
u nas doktorka radeji vykaze maminku z ordinace a pak si ji zavola az je to propichly.ono totiz to vypada pry tak trochu hroziveji nez to ve skutecnosti je.
|
| Petruše* | 17932 |
|
|
10.1.2007 21:54:32
ty nastřelené naušnice se daji za 2-3 měsíce vyměnit, tedy jestli si to dobře pamatuju...
Jinak, Ankh, já už jsem jednou sebrala odvahu a šla uši propíchnout, jenže před námi zrovna propichovali uši jedné holčičce a maminka tam omdlela...tak jsem se zase sebrala a šla domů:-)))) |
| Ankh s prckama | 17271 |
|
|
10.1.2007 19:59:46
Prý ano, nevím jestli hned, možná je potřeba nějakej čas na regeneraci, ale ta kámoščina holčička už má určitě jiný než na začátku.
|
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
10.1.2007 18:36:01
A jdou ty nastřelené naušnice vyměnit ???
|
| Ankh s prckama | 17271 |
|
|
9.1.2007 9:15:09
Petruš, ono to docela brutální je (nemám z toho nic moc zážitek), a s tím očkováním je to pekelná kombinace.
Mně nastřelení nikdo nenabídl, ale několik kamarádek to holčičkám nechalo udělat a prej než dítě pochopí že se něco děje, má v uchu náušnici. Píchání jehlou a provlíkání náušnice trvá cca minutu každý ucho. Brrrr. A pak doma promazávat a jezdit s náušnicí sem a tam, aby nepřirostla ... :-( Takže závěr je, že pokud píchat (a samozřejmě plně respektuju když někdo nechce náušnice vůbec), tak asi co nejdřív, v nejlepším případě nastřelit. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.