| Petruše* | 17932 |
|
|
8.1.2007 21:54:03
Ankh, no já při představě očkování a zároveň propíchnutí uší mám husinu:-) Tím nechci říct, že mně přijde brutální propíchnout miminku uši:-) Jen to všechno v jednu návštěvu....
Jinak nastřelení u doktora ORl a klenoty je taky kapku rozdíl:-) |
| farky | 49473 |
|
|
8.1.2007 19:53:38
to ti daji k uchu takovou peknou pistol a streli ti tam nausnici,delaji to ve zlatnictvi
|
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
8.1.2007 16:49:14
No a to nastřelování je co ?
Teda omlouvám se, jestli jsem nějak "opožděný", ale ženušku tu teď nemám a onen pojem mi nic neříká... Rosťa |
| Ankh s prckama | 17271 |
|
|
8.1.2007 15:08:53
Já jsem se řídila taky tím, že v určitém věku (my máme dva a čtvrt roku) se děti začínají navzájem napodobovat a alespoň u nás platí že musíme mít to co kde vidíme. A chtěla jsem zamezit tomu aby mi malá plakala že holčičky ve školce mají náušničky a ona ne. No a píchat jí to teď nebo za rrok mi přijde stokrát brutálnější než jako miminku. To už pak raději v pubertě, bude z toho mít rozum a něco vydrží.
|
| Krakatice | 22448 |
|
|
8.1.2007 14:54:40
Ahoj všem,
ještě smrdíme v Tovačově:-(( My teda naušnice řešit nemusíme, ale kdybych se měla rozhodnout, radši bych je nastřelila než propíchla ouška. Všelijaké bolesti (např. očkování...) si děti užijí až až, tak proč je zbytečně trápit. A asi bych to taky nechala na později, kdy si holčička sama řekne, že naušničky chce. Já je třeba nemám do dneška a vůůůůůbec mě to netrápí:-) |
| Petruše* | 17932 |
|
|
8.1.2007 9:26:19
Zdravím a přeji úspěšný nový rok:-)
Nevím už ani, zda jsem gratulovala k miminku, tak pro jistotu gratuluji ještě jednou;-) Naše El má dva roky a naušnice nemá. Nějak jsem zatím na to neměla nervy:-)))) Naušničky máme v šupliku...Chtěla bych jí je dát nastřelit a u Dr., jenže jsem zatím nikoho nesehnala.... Propíchnutí uší při očkování mně přišlo strašně brutální.Nemluvě o tom, že když se sejde takové hnisání uší a reakce na očko, tak to musí být super:-( |
| farky | 49473 |
|
|
7.1.2007 19:22:03
ahojky prejeme hezky novy rucek.my budeme pichat nausnicky presne ve trech mesicich,bude nam to tak vychazet akorad s ockovanim,teda pokud budeme zdravi samozrejme.chlap sice rikal,ze bychom to meli nechat na ni,jestli si bude chtit nechat propichnout usi,ze to ma na cely zivot,ale z druhe stranky jmeno maji taky na cely zivot a vybirame ho my rodice.
|
| Ankh s prckama | 17271 |
|
|
7.1.2007 18:51:51
Taky všem přejeme hezký nový rok!
Rosťo, my jsme píchali ouška ve 4 měsících a po této zkušenosti byh do toho šla ještě dřív. Přišlo mi že už malá hodně vnímá a řvala ještě než vůbec začali (v tom věku už reagujou většinou blbě na cizí lidi). Takže tak. |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
7.1.2007 12:37:35
AHOJ VŠICHNI, tady nějak umřel pejsek, JAK SE DAŘÍ V NOVÉM ROCE ?
Amandi - už jste přerováci, nebo ještě tovačováci ? Byl jsem pověřen se VÁS VŠECH zeptat, kdy si myslíte, že by bylo nejvhodnější nechat holčičce propíchnout ouška na naušnice. Jak jste to u svých ratolestí řešili vy ? Díky R+S+V+A z Kojetína |
| Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 | 7987 |
|
|
23.12.2006 11:28:19
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.