| farky | 49473 |
|
|
16.12.2006 18:18:06
ahojky jestli chces tak ja mam tehurifle do pasu s pruznym pasem,jsou kupovany v c&a,ale jsou na vetsi postavu.k dizpozici by byly kolem konce ledna
|
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
16.12.2006 10:57:24
My jsme kupovali těhotenské šaty v jednom obchůdku v Jindřichově Hradci, můžem doporučit, ale je to trošku dál :-)
Jinak v sekáčích se dají koupit kolikrát mnohem lepší věci jak v obchodech, asi bychom příště sázeli jedině na tuto kartu... Jinak dnes ještě asi taky nic... Ahoj R+S+V+mimi |
| Petruše* | 17932 |
|
|
16.12.2006 9:37:18
Ahojky všem:-)
Rosťo, hezký film, klokanku a ani babyvak nevlastním, takže nepomůžu... Vítám novou maminku. Já jsem z Přerova, je mi 29 a mám dvouletou dceru:-) Těhotenské kalhoty jsem kupovala na Prioru v Přerově a už bych to nikdy neudělala, objednávali je, byly předražené...Druhé jsem koupila za 200,- v sekáči a měla jsem je moc ráda, projít sekáče se určitě vyplatí. Jinak jsem kabát, halenku a košili kupovala v H&M a nebo v C&A, takže já doporučuji Olympii v Olomouci:-) Amandi, kdy to máš ten termín? Ledňáčci jsou hodné děti, jedno doma mám;-)))) |
| Ankh s prckama | 17271 |
|
|
16.12.2006 7:31:03
Hani, já jsem si kupovaůa jedny v obchodě co se jmenuje Maja, mají tam dětské i těhu. Je to naproti Prioru v komplexu budov s poliklinikou, až na konci řady obchodů.
|
| Hanina K+J | 52064 |
|
|
15.12.2006 13:24:06
Ahoj holky, nechodim sem, ale potřebuju radu. Potřebuju těhu kalhoty a nevím jestli je tam někde u vás mají. Pracuju v Prostějově a tady jsem žádné nesehnala, nebo ne moji velikost. Můžete mi prosím poradit kde v Přerově nebo někde v okolí mají nějaký obchod s těhu kalhotami?! Díky
|
| farky | 49473 |
|
|
14.12.2006 17:39:19
jeee amandi a diky,hned na to mrknu
|
| farky | 49473 |
|
|
14.12.2006 17:38:28
ahojky no oni na tom ktg se vazne nepretrhnou,me ho tocili hodinu,ale jenom z duvodu,ze se jim nechtelo vstavat z te druhe mistnosti a jit me utnout.no jo,ochota nadevse.
jinak v nemocnici davaji porad erarni obleceni |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
14.12.2006 13:54:01
Ahoj všem a Datlici zvlášť děkujeme za nabídku !!!
My jsme u Vojty měli šátek a klokanku, když se nosilo (což nebylo příliš často), byl šátek jako primární a klokanka spíše na kratší vycházky - je jasné, že mimču v tom zrovna dobře není. Nosili jsme vlastně jen při výletech mimo domov, protože kočárek se nám do Škodovky nevešel. Ale na delší výlety jsme jezdili vlakem kde to je z kočárkem bez problémů, takže to jsme taky nenosili. Klokanku i šátek jsme měli půjčené - každé od někoho jiného, ale zrovna si nemůžeme znovu půjčit ani jedno ani druhé... No a kupovat si šátek na občasné nošení nový, na to zas nejsou volné prostředky, takže kdybychom si mohli babyvak třeba pronajmout, bylo by to SUPER... Jinak dnes jsme byli v Přerově na kontrole s bříškem, tak se musíme podělit o zážitky: Vyšetření naznačilo, že se mimčo zatím ven nechystá, ale mnohem zábavnější bylo předchozí KTG. To ženušce sestřičky točily neuvěřitelných 1,5 hodiny. V přístroji se totiž zasekl papír a nikomu to nebylo divné... Já čekal venku a jiné maminky vcházely a vycházely... ...no a ta má pořád nikde :-) Tak to píšu jen pro Vás, které to třeba může potkat - hlídejte si papír, jestli z toho opravdu leze tak jak má :-) Zdraví Vás R+S+V+mimi |
| Krakatice | 22448 |
|
|
14.12.2006 8:53:46
Ahoj všem,
Datlí, díky za názory. Náš Lukášek nechtěl být v klokance zřejmě proto, že neměl výhled...možná i z jiného důvodu, ale to nezjistíme. Jakmile sem ho do klokyše dala, začal se vztekat a chtěl ven. Kamarádky syn tam je zase rád. Když jdou na nákup, přesune mimčo z kočárku do klokanky a je pohodička. Já chtěla původně šátek, ale mám docela problémy se zádama, takže sem to vzdala a koupili jsme tandem. Farky, ten monitor jsem kupovala na webu, http://www.jablotron.cz/nanny/cz/index.html, a přišel hned druhý den. Ale zahlédla jsem ho i v dětských obchodech v Přerově, cenově to vyjde nastejno. Ještě dávají miminkům v přerovské porodnici erár oblečení, nebo si mám nachystat svoje? Včera sem nakoupila ingredience, tak večer začnu péct....když nemůžu stejně spát. Je to čím dál horší. Už sem se pořádně nevyspala skoro 3 týdny. Přes den sem šíleně unavená, ale jakmile si mám jít lehnout, nemůžu zaboha zabrat a pak půl noci čumím do tmy nebo courám po bytě.....už abych porodila. |
| Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 | 7987 |
|
|
13.12.2006 22:36:14
ahoj po dlouhé době.
Koukám,že probíráte babyvaky. Odnosila jsem Filipa ve vaku,Klárku z počátku v šátku a nyní občas zavakuju. Klokanku jsem měla taky,ale jak jsem odzkoušela vak,klokanka šla pryč. Pokud mohu upozornit na fakta,které se moc nepíší,tak jako velké mínus klokanek je to,že by dítě v ní nemělo sedět dýl jak 45 minut.A to proto,že jak sedí v těch "kalhotkách" uvnitř,tak stehýnka se ztlačují a dochází k útlaku velkých cév.My dospěláci to poznáme blbým pocitem-mravenčením.Ale malé mimko jen pláče a mamka statečně hupká a snaží se mimčo utišit,co to jen jde.No a když tedy píšu o kompresi těch cév,tak snad si sami domyslíte,co se stane,když se něco nedokrvuje dlouhodoběji. A co se týká výrobce vaků z Vysočiny pana Pecha-znám se s ním velice dobře a to i s jeho ženou. Nabídli mi kdysi spolupráci,že zaslali všechny své výrobky,aniž bych je dopředu platila a co se prodalo,to jsem zpětně zaplatila.Říkala jsem si,že v dnešní době je to úžasná důvěra.Pravda,řekla jsem tehdy i magickou formuli,že jsem lektorka plavání a tak možná i proto ta důvěra.Plaváčci si brávali tehdy hooodně vaky. Pokud budete chtít,svůj vak vám mohu půjčit (Rosti a Sylvi) na testnutí,ukážu vám i možnosti,prostě poradím a řeknu i víc,co se tady těžko popisuje.Tak napište na mejlík třeba. Ale taky bych upozornila na velice dobré nošení v šátku a případně dala další finty a rady k jejich výběru,zhodnocení kde čeho. Jen nedoporučuji ty klokanky prosííííím!Oni to nenapíšou,ale může se stát lecos.Navíc vak i šátek se užije mnohem dýl,třeba i ve dvou letech,spíš záleží na váze a stavu fyzickém nosiče.To jsem napsala větu,co? Prosím neberte to jako komerční a reklamní,ale jako víc jak osobní víceleté zkušenosti nejen mě,ale i od maminek z mého okolí.Tak páček. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.