| farky | 49473 |
|
|
13.12.2006 21:14:25
ahojky taky te vitam.u nas jsou dve ditka a momentalne obe nemocne,tak ze docela mame doma toro moro.a chlap rpeventivne taky nemocnej,ale ten je na tom uz lip.proste klasicka nestihacka.nemam vubec dokoupene darky a to mausim byt s deckama az do stredy doma.
jo amandi jak jsme si planovali pujcit v prosinci ten monitor dechu od hranicke byvale porodnice,tak po velke domluve s vrchni sestrou nam ted rekli,ze to proste rusi,ze uz dosla zarucni doba ci co.no zajimavy ze to predtim nevedeli.kazdopadne zacatkem ledna jedu s malou na kycle,tak vam ten monitor uz vratime,jelikoz uz ho budete taky potrebovat a jak to tak vypada tak si koupime novy.nevis kde to sehnat? no a vam rosto drzime palecky a myslime na vas |
| farky | 49473 |
|
|
13.12.2006 21:14:07
ahojky taky te vitam.u nas jsou dve ditka a momentalne obe nemocne,tak ze docela mame doma toro moro.a chlap rpeventivne taky nemocnej,ale ten je na tom uz lip.proste klasicka nestihacka.nemam vubec dokoupene darky a to mausim byt s deckama az do stredy doma.
jo amandi jak jsme si planovali pujcit v prosinci ten monitor dechu od hranicke byvale porodnice,tak po velke domluve s vrchni sestrou nam ted rekli,ze to proste rusi,ze uz dosla zarucni doba ci co.no zajimavy ze to predtim nevedeli.kazdopadne zacatkem ledna jedu s malou na kycle,tak vam ten monitor uz vratime,jelikoz uz ho budete taky potrebovat a jak to tak vypada tak si koupime novy.nevis kde to sehnat? |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
13.12.2006 19:34:30
Ahoj nově příchozí !
My jsme z Kojetína, máme 2,5 ročního kluka a dnes máme termín narození druhého mimča - nicméně tomu se na svět nějak nechce, takže uvidíme... Na Vánoce už máme napečeno - letos jsme zvolili variantu nejrychlejšího pečení (t.j. koupení cukroví v obchodě) a jsme spokojeni, asi to tak budem (alespoň částečně) dělat i v dalších letech... Kdybychom se chvíli neozývali - jsme v porodnici, tak nám držte palce :-) Zdraví R+S+V+mimi |
| Drobek,Lucka10/05Vojta10/07 | 56371 |
|
|
13.12.2006 15:30:43
Ahoj já jsem přímo z Přerova Lucinka má 14 měsíců. Tak budete mít ledňátko jo tak ať všechno proběhne hladce. Vánoce moc nepřeháním napečeno cosi mám a ještě píst budu a úklid no to se stěma prckama moc nedá.
Jo a je mi 29 let a kde jsi rodila |
| Krakatice | 22448 |
|
|
13.12.2006 14:43:50
Ahoj Kavulo, vítej. Takže také druhé dítko na cestě? Nás to čeká za 7 týdnů. Doma máme 1,5letého klučinu, teď jsme si nechali překvápko:-) Prozraď něco víc o sobě. Mě je 30, bydlím v Tovačově, vdaná nejsem a ni po tom extra netoužím, ale mám bezvadného přítele. Už máš nachystné všechno na Vánoce? U nás není skoro nic, ale dneska sem se rozhodla, že nakoupím ingredience a začnu aspoň péct:-))
|
| Drobek,Lucka10/05Vojta10/07 | 56371 |
|
|
13.12.2006 14:11:01
Ahoj posílá pozdrav jsemtaky z přerova a mám dceru narozenou 10/05 a možná budu mít srpňátko 07.
Kavula |
|
|
12.12.2006 16:15:17
Díky Amandi za tipy, jsem Ti zavázán...
Na www.babyvak.cz jsem se díval, ale to je taky pouze stránka pána, který potřebuje prodat... Přes vyhledávač jsem to samozřejmě zkoušel taky, ale těch výsledků bylo tolik... |
| Krakatice | 22448 |
|
|
12.12.2006 9:00:17
Rosťo, a co takhle zkusit vyhledávač a tam zadat "babyvak použití"???
Nebo stačí zajít do PAMADu, školka u Bečvy, a tam ti porodní asistentky vše názorně ukážou. prodávají tam šátky, babyvaky možná taky, nejsem si teď jistá. www.pamad.cz www.babyvak.cz http://www.emimino.cz/modules.php?name=Forums&file=posting&mode=topicreview&t=4161&popup=1 http://www.sanami.cz/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=12 |
|
|
11.12.2006 20:29:00
Amandi - stále váháme mezi klokankou a baby-vakem.
NEVÍTE NĚKDO O NĚJAKÉ STRÁNCE, kde by bylo vysvětleno použití (zapínání atd.) babyvaku ? Už jsem prolezl spoustu stránek, ale většinou samé internetové obchody, kde jsou jen ty klasické kecy typu "náš babyvak je nejlepší, má jen samé výhody atd...", ale žádná nezávislá recenze... ...když už bychom měli investovat půl mateřské za něco, tak by bylo skvělé, kdyby se to dalo používat a rádi bychom se o tom dověděli předem co nejvíc. Díky R+S+V+mimi |
| Krakatice | 22448 |
|
|
10.12.2006 17:35:49
Jj, Rosti, hadas spravne. Lukasek bude sedet vepredu jako kral, a vzadu se poveze mimisek. Puvodne jsme chteli kupovat uplne novy, ale sehnali jsme na inzerat tento, coz je 3 mesice pouzivany, a usetrili jsme tak skoro 5000,-. Supr se s nim manipuluje a bezvadne se sklada do auta, jenze se nam tam nevejde. Teda ted jo, ale az budeme vozit 2 autosedacky, tak nevim, jak to budeme delat.
A klokanku doma mame, uplne novou, nepouzivanou. uz davno sem ji chtela prodat, ale nikdo nemel zajem a do bazaru sem se nedostala.Kupovala sem ji za 1000,-, takze pokud mate zajem, za polovinu je vase. ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.