| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
21.11.2006 22:14:19
Jovi - díky za tipa ! Baby skejtík už máme koupený, to ten, jak nám na něj dala tipa Amanda.
Tyhle obchody Baumax a Ikea (no, spíše Baumax, Ikea je až kdovíkde) mně ale napadly v souvislosti s nábytkem. Potřebujem koupit nějakou patrovou postel a nějaké ve stejném duchu laděné skříně, ale je to celkem problém. Postel by měla být jistě z masívu, ale k tomu je nábytek z masívu děsně drahý, klasický laminovaný se ale zase nedá sehnat v nějakém odstínu, do kterého by se ale dala namořit patrovka z masívu. A co teď ? Kupovat dětskou patrovku (z lamina) nechceme, protože co pak s ní a na čem by dětičky spaly až budou větší, na nábytek z masívu prostě nemám. Co nabízí Ikea a Baumax ? Máte někdo nějaké pozitivní zkušenosti s nábytkem z těchto obchodů ? Já zytím slyšel jen samé negativní, obvykle něco ve smyslu, že nábytek je napovrch hezký, ale málo vydrží... |
| Jovanka | 21914 |
|
|
21.11.2006 10:52:45
Zdravím z Ostravy :-)
Rosti, ta kolečka se jistě dají koupit v nějakých těch hobby obchodech, jako je např. Baumax. Anebo v nějakých nábytcích, třeba v Ikea (můžu se Ti podívat, až tam pojedu, ale napiš přesně, co a jaké by měly být). A možná jsem je viděla i v nějakých domácích potřebách, železářství nebo tak. Posílám pohlazení všem miminkům v bříškách :-)) |
|
|
15.11.2006 0:18:09
Amandi - dík, jsi šikulka !
Jestli ještě něco budeš mít, dej vědět. Tenhle není špatný, ale furt je to (i s poštovným) nad tisícovku... ...přitom na tom nic není - kousek prkna, dvě kolečka a úchyt. Holt na rodičích se vydělává dobře, jsou prachatí a ochotní za své rozmarnosti utrácet (pohled lačnýma očima marketingu a obchodníků co nikdy nebyli rodiči). Škodaže se ta kolečka nedají nikde sehnat, byl bych si to vyrobil sám :-( |
| Krakatice | 22448 |
|
|
13.11.2006 20:31:54
...a zbytek poslu po icq...nejdou davat odkazy. Ale pripomen se.
|
| Krakatice | 22448 |
|
|
13.11.2006 20:31:00
Rosto, neco jsem v ryvhlosti nasla, tak se mrkni:
www.detskydum.cz/detail.aspx?kt=1701 |
|
|
13.11.2006 20:04:47
Tam jsme se dívali a nic :-(
Buď neumím hledat na webu, nebo nikdo ten babyskate pod tisícovku neprodává :-( |
| přerovačka |
| • |
7.11.2006 14:42:07
Rosťo mrkněte na mimi bazar.
|
|
|
6.11.2006 19:44:25
Ahoj !
No, s Vánocema rozhodně neblbnem, dárečky máme nakoupené a na nějaké vypíkání a přehnané uklízení naprosto kašlem. Maximálně upečem bábovku a stačí... Dneska jsem v Přerově prolízal bazárky a skejtík tam nikde neměli, asi to holt je docela novinka, no co už... Tandemáč jsme ani neřešili, protože bychom ho už neměli kam sklidit. Už nám v kolárce stojí hluboký kočár a ještě sporťák, no a 3 kočárky, to už by byl fakt luxus :-) Asi zainvestujem do nového skejtíku, pokusíme se ho nezlikvidovat a následně prodat... Jinak mamina a Vojta už jsou celkem vpohodě, i když rýma se stále ne a ne odstěhovat :-( Všechny Vás zdravíme ! Ahoj R+S+V+mimi |
| Krakatice | 22448 |
|
|
6.11.2006 13:25:58
Taky zdravíme všechny,
teda, tady je ale hnusně mrtvolno:-) Rosťo, nemusíš se omlouvat, hlavně se brzy uzdravte a hlavně mamina ať je ok! Už to máte za pár, viď. My už taky stříháme metr. Původně jsme chtěli taky skejtík ke kočárku, ale ještě využijeme kočárek, takže koupíme tandemák a bude klid:-) Chci se zeptat Ankh, jak se s tandemem najíždí na obrubník a nižší schody? Mám strach, aby se nezlomila rukojeť nebo něco někde neprasklo. A jak se připravujete na Vánoce? Už plašíte, nebo zůstáváte v klidu jako já?:-) |
| Ankh s prckama | 17271 |
|
|
2.11.2006 18:53:40
jmenuje se to kiddy board nebo babyskate
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.