| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

(?)
[<<Předchozích 1990] Názory 19912000 z 3436  [Dalších 1436 >>]
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
2.11.2006 16:21:52
Ahojte všeci !

Už jsme vymysleli, jak to uděláme s ježděním, až se nám v prosinci narodí mimčo. Rozhodli jsme se, že pro nás asi nejlepší bude zakoupení takovété destičky s kolečky, která se zapojí za kočárek a na tom bude Vojta stát. V obchodě to údajně stojí kolem tisícovky, ale chtěli bychom se i juknout na netu, jestli to někdo nebude prodávat levněji. Ale je tu problém - jak se ta věcička správně jmenuje ??? Nevíte někdo ???

Jinak Amandi & Blaňule omlouváme se, že nedomluváme nějaký srazík s Vámi (nejlépe u nás), ač bychom se s Vámi sešli strašně rádi, nemůžeme, protože polovinu rodinky zachvátilo nějaké hnusné nachlazení, tak nemá cenu je hned předávat dál :-(

Ahoj všem !

R+S+V+mimi
Ankh s prckama 17271
30.10.2006 8:13:32
Jani, tak na melír jsem byla na víc místech a vždy jakž takž dle mých představ (např. i na SOU Šířava, kde je to za pár korun). Ovšem mám vlasy jako hřebíky, které potřebujou perfektní střih aby vypadaly dobře, do čehož musím pokaždé investovat nabo pak lituju! :-) Takže záleží co potřebuješ ...
Jana
  • 
29.10.2006 18:09:53
No, podle mých představ je, aby mi na hlavě nic nezkazili a já se nebála vyjít ven. Stačí, když budou umět pěkně poradit. Jinak, díky holky.
Petruše* 17932
29.10.2006 12:31:05
Jani, taky neporadím, protože já jezdím za kamarádkou 80 km na melír:-)
Nepředražené a docela dobré je na Zubru, ale jestli je FAKT dobré podle Tvých představ...????
Ankh s prckama 17271
29.10.2006 12:16:50
Jani,já ti asi neporadím, pro mě je FAKT dobré = automaticky dražší. Jinak jsem většinou nespokojená:-( Chodím do Themy na Želátovské ulici.
Jana
  • 
28.10.2006 14:02:05
Ahojte holky, mohly by jste mi doporučit nějaké fakt dobré a nepředražené kadeřnictví v Přerově? Mooooooc díky. Jana
Ankh s prckama 17271
24.10.2006 9:51:24
Četla jsem to dneska ráno. Hehe - ta bába co si myslí, že jíst jo, ale ne když se učí o hospodářské kriyi, tak to je nášup! Ta je zralá ne na ambulantní psychoterapii, ale rovnou na hospotalizaci:-)

Ale vážně - já bych pití dovolila, to podle mě nikoho neruší a pít se má okamžitě když člověk pocítí potřebu. Ale pokud dítě (předpokládám že je řeč o základce) od 6 do 15 let nevydrží s jídlem 45 minut do přestávky (notabene když se mohlo najíst těsně předtím), nemá podle mě ve škole co dělat.

Záchod bych taktéž povolila, to se moc plánovat nedá a zakazovat jít na záchod pro mě zavání ponižováním. Případné zneužívání se dá pohlídat.

Sex ... no comment.
24.10.2006 8:56:14
Ahojte !

Nedá mi se nezeptat, co si myslíte o tomhle ?

http://www.novinky.cz/koktejl/nekteri-ucitele-by-zakum-dovolili-sex-behem-vyuky_99159_g1hql.html

Síla, co ?!?!?
20.10.2006 22:48:19
Amandi - no, i když je to prý najisto, já říkám, že nic není na 100%, tak bych to nerad zakřiknul...

Po více než 5-ti letech usilovného boje se mi konečně podařilo dostat na dráhu, konkrétně do kanceláře v Olomouci. Doufám, že stávající podmínky zůstanou v platnosti a že tak celá rodinka získáme tu kouzelnou modrou kartičku, díky které budeme mít rychlý, pohodlný, ekologický a hlavně nejbezpečnější dopravní prostředek zadarmo.
Protože tím autem je to na houby, člověk jen trne jestli dojede nebo ne, nehledě na to, že za ty prachy co dneska stojí benzín člověk dojede busem nebo vlakem mnohem dál...

Posíláme pozdravení do Tovačova !

Příští nebo přespříští týden musíte i s Blaňulí dojet na KOLAUDACI našeho bytečku !!!

Ahoj všem !

R+S+V+mimi
Krakatice 22448
20.10.2006 12:55:21
Tak blahopřeji k prodeji limuzíny a k nové práci, Rosťo! Kde teď budeš pracovat?

A Lee přejeme vše nejlepší k narozeninám, hlavně zdravíčko a lásku!!!

[<<Předchozích 1990] Názory 19912000 z 3436  [Dalších 1436 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.