| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 3436  [Dalších 3226 >>]
Petra,Matěj3/06+Madlenka4/08 77037
12.6.2009 21:04:34
Jo, veselo teď tedy obzvlášť máme, protože Matěj asi roste (aspoň doufám že to bude mít tento cíl), i když tedy do výšky to zatím poznat není, protože chce každou chvilku jíst, tuhle v pátek byl interval mezi jídly 3/4 hodiny, a to ne že by snědl sousto a hotovo. No a když jí on, tak Madla taky ~w~, tzn. pak pít, tzn. pak čurat, přičemž se dožaduje na záchod nebo nočník, takže zase období, kdy udělám "kuloví". ~q~~o~

No ale ve Sluníčko toho máme mnohem víc ~;)~z~, tak přijďte přijďte. Jen přes prázdniny je zavřeno. ~d~ ~n~
Ale kdyby někdo potřeboval něco o látkových plenkách, nošení, k vázání šátku, půjčit na dovolenou ergonomické nosítko ~R^(do 20 kil) atd., tak neváhejte a přijďte blíže, domluvíme se. ~y~
ADRIEN 21343
12.6.2009 13:24:46
Chichi, taky máte doma veselo co? Díky za vyčerpávající popis Sluníčka, třeba přiláká i nahlížející uživatelky, které sem nepřispívají.
Jakmile mladý dokašle, tak se asi přijdeme za Vámi podívat.
Jinak dnes je opravdu počasí... v dubnu bylo červnové, a teď je tedy dodatečně to dubnové - aprílové. Dvakrát už jsme dnes trošku zmokli, sotva jsme zavřeli dveře, tak zase sluníčko vysvitlo. No apríl, jak vyšitej.
11.6.2009 23:59:41
Program:
pondělky a pátky jsou určené pro mimina od 0 -18 (resp. až 24) měsíců, v pátek v 10 hod se s nimi cvičí na balonech,
poradny mám v mimiklubu taky - zdravé přebalování (látkové plenky), nošení dětí (šátky a ergonomická nosítka), kurzy vázání, eko drogerie a eko menstruace atd., něco z manipulace s miminky, laktační poradenství a příkrmy... ~w~
út-čt je herna pro větší děti, ve čt s výtvarkou, ve st cvičení pro děti v tělocvičně ~z~,
občas se vyskytne nějaká ta "přednáška" (finanční, pojištovácká, zelené potraviny, kosmetika...)
objednat oběd letos nešlo, od září by měla být nahoře školka, tak snad to zase půjde.
V pondělky odpo bývají reflexní masáže (nutno objednat dlouho dopředu), ve středu angličtina pro děti od 3 měs. do 14 let (Helen Doron - na září chystá další ukázkové hodiny zdarma),
no a občasné venkovní akce.
Jo a od září domlouvám asi dopolední? cvičení s jakýmisi flexopery či co pro maminky (tatínky?) s hlídáním dětí, další program bude záležet i na tom, jestli nám přibude někdo nový aktivní, stávající uživatelky chtějí zůstat právě jen uživatelkami, takže hola hola, Sluníčko volá. A teˇvolá Madla, dobrou.
11.6.2009 22:33:37
No jo, když se šprajcne, těžko nalákat. Nevím, co by ho zaujalo - skákací oslík, skákací balon, klouzačka do balonků, stanový domeček, autodráha s křižovatkami, žebřiny, velcí plyšoví hadi, razítka trpaslíčků, pohádka o krtečkovi a kalhotkách, autíčku nebo paraplíčku - na poslouchání... nebo hračky pro miminka, hrazdičky - to taky starší občas láká ~p~ ... no snad to příště vyjde.
Služby máme zatím právě jen na mimikluby, protože Matěj má rád "ticho a klid" a Madlu bych před těmi staršími dětmi pořád musela hlídat, aby jí nešlápli na ruku, když lezla, nebo ji mít pořád navázanou na sobě atd.
Vstupné máme 25,- dopo a 20,- odpo, nebo permanentka za 200,- na 10 vstupů. Další info za chvíli, muž chce taky na PC.
Simona H. 68296
11.6.2009 17:03:19
Ahojky..

tak opravář asi před hodkou odešel..oprava stála něco přes 2 000Kč a řekl, že ten kotel vydrží tak 3 roky..

To byste nevěřili, jací lidi tady v okolí bydlí...~:(
Opravář mi řekl, že nás nemohl najít...že se ptal u vedlejšího baráku lidí. Oni mu řekli, že nikoho takového s naším příjmením neznají a také mu řekli, že ta ulice, kterou jmenoval tam ani není! A přitom oni v té ulici bydlí také!
No chápete?~o~
Já myslím, že nás tam znají všichni- znáte jistě klepny, co pořád vysedávají na lávce a nebo pejskaří, co pořád obchází ..a ještě když manžel tady dělá domovníka...

K těm volbám..
Tak tady to bylo s těma růžema rozumné...nikdo se nikam nehrnul, pán se tam s růžemi procházel a když viděl, že někdo nemá, tak mu ji dal..

A víte, co nechápu?
Hrozně mi vadí, že ta politika lidi rozděluje..
Dám příklad:
Včera jsem jedné holce poslala fotku, co na ni řekne..
Jak jí došla, tak beze slova vypla ICQ.
Na fotečce byl Vojta v náruči jednoho z politiků...já to brala spíše tak trochu jako senzaci, byla jsem zvědavá, co na to řeknou mí známí..a také jsem byla zvědavá na reakci toho dotyčného, který si Vojtu klidně vzal...

Já osobně nemám žádné idoly, ale kdyby mi někdo poslal foto někoho, koho moc nemusím...tak bych byla možná překvapená, ale více bych to neřešila...komunikace z mé strany by byla stále stejná, jako před tím...

Také jste se někdy s něčím podobným setkali?
---------------

Když jdete v Přerově do toho Sluníčka, kolik platíte vstupné?
U nás je Klubíčko a platí se vstup 40 Kč.
Pondělky jsou také určené pro mimina od 0 -18 měsíců..a kolem 10 hod se s nimi cvičí na balonech..dokonce v Klubíčku občas pořádají i dílny pro rodiče, také je tam plavání kojenců ve vaně..můžete si tam objednat i oběd..také předporodní kursy nebo i jednou za čas poradny - vzdor dítěte, kosmetická, také stříhání dětí a kdo ví co ještě..
Jaké aktivity v tom Sluníčku máte?
ADRIEN 21343
11.6.2009 15:34:36
Díky za výjimku. Snad Míšu dostanu i dál, než za skleněné dveře. Posledně ani do šatny... Přitom se mu tam nikdy nic nestalo, ale myslím, že to bylo dlouhodobou izolací od dětí (prodělal si vážnou laryngitidu v únoru a museli jsme se určitou dobu držet stranou kolektivu, aby se mu to nevrátilo). Nejhorší je, když se šprajcne a ani nenahlídne, co je vevnitř. Peti, a chodíte i jindy, než na mimikluby?
11.6.2009 13:51:48
Adri, tak jestli chceš přijít do Sluníčka, když bude klid, tak můžeš přijít v pondělí - je tam sice mimiklub, ale v pondělí chodí opravdu minimum maminek, slovy tak 3 (s miminky u nás zatím v pondělky platí - "buď je moc hezky nebo moc škaredě, tak do MC nejdeme", v pátky to bývá s účastí o něco lepší, protože chodívají aspoň některé na cvičení na balonech). Takže máš tímto udělenou výjimku (jen se přihlaš) a můžete si přijít pohrát. Miminka bývají v klidu, neskáčou po hlavě, neberou odrážedla...
V týdnu tam opravdu bývá někdy dost hukot, zvlášť když nepřijdete hned v 9, ale až později. I když tedy hukot bývá hlavně v zimě, teď taky bývají maminky s dětmi už venku a nepřijdou.
Lefija 61980
11.6.2009 10:48:14
ADRIEN, my jsme nebyli - já už v Přerově nebydlím. Jezdíme tam jen občas k rodičům.
Ale na tuhle diskuzi občas mrknu a když chtěl Rosťa nějakej tip na víkend, tak jsem našla tohle a dala to sem.
ADRIEN 21343
11.6.2009 8:54:04
Peti, pozvánku jsem našla na stránkách Sluníčka, tak jsem ji sem, s dovolením, šupla. Ale co se týče návštěvy Sluníčka, mám teď problém. Malej se začal bát dětí (3 roky) a když jsme naposledy dorazili do centra, tak mi u vchodových dveří spustil takovej povyk, že ani 15 minut různého slibování či lákání nepomohlo. Tak jsem to nelámala přes koleno a otočili jsme se a šli zas domů. Byl úplně hysterický. Ale doufám, že se to ještě změní (k lepšímu).
Ad volby - tady zřejmě taky, respektive určitě, byly kampaně, ale nezúčastnili jsme se ani jedné. Nějak jsme totiž na prvního máje omylem skončili na kampani ČSSD a ve chvíli, kdy tam začali rozdávat růže, tak se důchodkyně hrnuly tak nechutně, že nás málem zašlapaly, než jsme stačili utéct. Stála jsem totiž s malochem zrovna tam, kde najednou vytáhli růže a to byl tedy poprask... A jako doprovodný program tam bylo na úvod bojové umění... Od té doby tyhle kampaně beru obloukem...~t~
Doufám, že Vám opravář dorazí, ještě, že je teplo, v říjnu by to bylo horší...
10.6.2009 21:12:47
Díky Adrien, ušetřilas mi práci s psaním pozvánky. ~x~~z~
Kdes ji viděla? (Ať víme, že má smysl tam ty pozvánky dávat.)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 3436  [Dalších 3226 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.