| Simona H. | 68296 |
|
|
10.6.2009 18:44:48
Adrien...
díky...no, manžel zjistil od kolegů v práci typ na jiného opraváře, tak to s ním domluvil na zítra odpoledne...Tak jsem zvědavá. Také chtěl, abych tomuto vynadala, ale já mu radši řekla, že počkám, až to budeme mít spravené...že mu pak poděkuji, jak nám to dobře spravil.. ------------- Já také byla volit.. No, tam u vás byly ty volební kampaně také na náměstí? Já tam minulý týden šla ( v KM) a byli tam zrovna Paroubkovci..teda bylo tam i dost policajtů...dostala jsem růži a Vojta lítací balonek - pak se s Nat doma o něj hádali ![]() Komunisti tam zase měli Maxu i skákací hrad..a nějaké pohoštění zdarma. |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
10.6.2009 16:36:41
Ahoj Leni, na Orizaru jsme byli, bylo to moc fajn, i když nám poslední dvě postavičky utekly dříve, než jsme k nim stačili dojít. Šli jsme s dvěma tříleťákama pěšky a brali jsme to, že je to do pěti hodin. Bohužel, některé postavičky odešly už ve čtyři, ale svět se nezbořil. Děti si to užily, my s nimi strávili příjemné odpoledne v "přírodě" a děti dostaly diplom. Jsem ráda, že se takové akce konají.
Vy jste Leni byli taky? |
| Lefija | 61980 |
|
|
10.6.2009 13:45:40
Jinak - my jsme u voleb nebyli
![]() ![]() |
| Lefija | 61980 |
|
|
10.6.2009 13:45:04
ADRIEN, byli jste na to Orizaro?
|
| ADRIEN | 21343 |
|
|
10.6.2009 7:34:58
HLEDÁNÍ POKLADU
V OKOLÍ VELKÉ LAGUNY KDY: Ve čtvrtek 25.6.2009 v 16.00 hodin KDE: V okolí Laguny ( prezentace od 16.00- 16.30 pod hříbkem ) Odpoledne plné her, soutěží, odměn a možná i plavby po Laguně ) Startovné 30,- Kč Jak se má Rostík s rodinou? |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
9.6.2009 23:56:40
Ahoj Simi, to je opravdu k naštvání. Doufám, že vám brzy dorazí na opravu, a pokud ne a sháněli byste opraváře, tak sem napiš a já ti pošlu číslo na našeho, který přijede klidně i v jedenáct v noci (jako k nám, když byla topná sezona a nám "vypadl" kotel). U voleb jsme byli všichni.
Doufám, že jste všichni zdraví, náš Míša má slaboučkou rýmu a trošinku pokašlává, myslím si, že nastydl v neděli, když jsme byli otestovat nový aquapark v Olomouci, a vyšli s tatínkem i do venkovního areálu (mokří a jen v plavkách) a byla dost zima. Já bohužel nemohla zakročit, páč jsem na ně jen koukala přes sklo, koupat se byli jen oni. Jinak aquapark je opravdu fajn (dle jejich slov) a stojí to za to. |
| Simona H. | 68296 |
|
|
9.6.2009 18:14:58
Ahojky..
no, vidím, že se tady píše o 106! Tak jsme pěkně naštvaní...domluvili jsme se s opravářem na kotel, jestli by nám ho nespravil - netopí, už se nám tu děcka nachladily a Vojta dokonce ráno nemohl ani otevřít očičko, jak ho měl zalepené.. No, chlap nepřišel ...dokonce jsem mu i dvakrát volala a nebral to! Asi schválně...tak jsme doma seděli jak puci a čekali - místo toho jsme mohli být s děckama venku...Lidičky...byli jste u voleb? Když se dozvím o nějaké akci na náměstí, tak tam hned peláším děcka mají rády ty "lítací" balonky...z obchodu nelítají. |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
2.6.2009 15:23:15
Leni, díky, super, na Orizaro jsem chtěla s Míšou také zajít, ale myslela jsem, že jsme to prošvihli (respektive, že to bylo o propršeném víkendu). Je fakt škoda, že ten víkend propršel, bylo v plánu tolik akcí! Ještě zmínka o Dětském dnu v Kozlovicích - taky bývá bohatý, a díky dešti ho přesunuli na 14.6.
|
| Lefija | 61980 |
|
|
2.6.2009 12:41:06
Se to odeslalo nějak dřív než jsem čekala
![]() Na ORIZARO jsme chodili my - když jsem já byla dítko a bývalo to super Takže pokud vyjde počasí, nemuselo by to být špatný ![]() |
| Lefija | 61980 |
|
|
2.6.2009 12:40:09
Orizaro - pohádkovým lesem
6.6.2009 od 13:00 Rodiče a děti se mohou zatoulat do deseti nejznámějších pohádek. Začátek v 13 hodin na koupališti Laguna u restaurace Bašta u Dokládalů. Místo konání: Velká Laguna, Přerov Typ akce: Pro děti Pořadatel: Turistický oddíl mládeže Lišáci |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.