| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 3436  [Dalších 3206 >>]
Simona H. 68296
1.6.2009 16:21:58
Ahojky...

tak ty akce k dětskému dni už proběhly tento víkend...
Bylo škaredě, pršelo, takže na Bagrák se nedalo jít, dokonce to tam i zrušili a jako náhradu to uskutečnili na zimním stadionu - pochopitelně to bylo bez kolotočů a zvířat.
Manžel tam s Nat šel a já byla s Vojtou doma - pro malé děti tam nic prý nebylo. Jen nějaké průlezky a skákačky.

No a v tu neděli opět pršelo...tak jsme nejeli ani do toho Holešova..škoda - nebývá to tam špatné - byli jsme tam v květnu.

Jinak pokud vím...tak tuto sobotu 6.6. má být v KM na náměstí jarmark lidových řemesel, ale ten bývá od 8 hod do 12. (bývá tam jen pár stánků)
---------------------------------
A ted jsem nakoukla a vidím na letáčku..

5.6. v pátek - Cikáni jdou do nebe. (Muzikálovou baladu o zloději koní uvádí Městské divadlo Brno). Velké náměstí od 20 hod . Vstup zdarma.
-------------------------------------------

A ještě k tomu 6.6...Den tance. Přehlídka tenečních klubů a souborů města Kroměříže. Od 9 hod podium Velké náměstí.

7.6 Mach a Šebestová - Pohádka v podzámecké zahradě od 15:30 h, hraje DS ZŠ Zachar.
-----------------------

Ten muzikál může být zajímavý, manžel říká, že to bude trvat asi až do půlnoci.:-)..škoda, že tam nemůžu jít...
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
31.5.2009 6:36:55
SimonaH - ty akce,o kterých píšeš byly taď o tomto víkendu, nebo až o příštím (6./7.) ? Teď jsem byl v sobotu v práci a stejně bylo hnusně, ale o příčtím bychom rádi někam vyraili. To mám volno, navíc máme se ženuškou výročí a náš Vojta narozeniny...

Ví někdo o nějakých dětských akcích v okolí na 6. a 7.6. ???

Dííííííík

R+S+V+A
Krista+2x1/08 69342
28.5.2009 15:35:33
Ahoj, tož v Holešově má být veselo po oba dny víkendu. Ale vzhledem k tomu, že tu nebudeme, tak ani nejsem schopna podat info ~j~
Simona H. 68296
28.5.2009 15:12:43
Tak my půjdeme v sobotu na den děti tady v KM na Bagrák - manžel tam bude muset být stejně pracovně, a dcerka se určitě bude chtít projet na koni:-)
Vojtula~p~ zase naživo uvidí i ovečky ..a proběhne se...no, snad nebude pršet, to by se mi nikam nechtělo...

V Holešově má být prý v neděli také něco pro děti u zámku, ale tam asi nepůjdeme...ikdyž...no, uvidíme. :-)

Příští týden má dcerka ve školce dost akcí..
V pondělí oslaví den dětí, v úterý budou mít přehlídku výcviku policejních psů a ve středu pojedou, když bude hezky do Kostelan ..
Tak jsem zvědavá, jak se jí to bude líbit, ale jak ji znám tak se toho od ní moc nedozvím- asi tak jako jiné maminy od jiných dětí...každé řekne něco jiného a pak si to musíme poskládat~:-D
28.5.2009 10:07:58
Ale jo, chodí, ale ono to je celkem o ničem psát si sám se sebou, že ~a~

Dětský den nějaký určo navštívíme, tady kolem Kojetína je akciček celkem dost, i když na druhou stranu je celkem smutné, že některé pořádají politické strany, takže jde spíše o snahu ulovit nějaké hlasy do nadcházejících voleb ~x~

Ale i naše rodinka se na jedné akcičce (nepolitické) pro děti bude podílet, bude v Kojetíně na charitě v neděli 21.6. odpoledne. JSTE ZVÁNI !!! ~v~~w~~z~~b~

R+S+V+A z Kojetína
Simona H. 68296
27.5.2009 11:02:41
Jéjda...

tady už nikdo nechodí?
Není to škoda?

Tak já 2 týdny marodila, měla jsem teploty od 39 -40 st. I manžel si vzal paragraf, protože do toho začal mít i Vojta zdrav problémy - pro změnu zažívací - už je v pohodě..

A copak je jinak u vás nového?

Chystáte se někam na dětský den?
Jen doufám, že nebude pršet, určitě bych nechtěla sedět doma...

Lucie Peňašková, dvojčata 2002
  • 
23.5.2009 18:50:32
Dobrý den, dovolte mi prosím, abych prostřednictvím těchto stránek pozvala všechny rodinky s dětmi k nám do Velkého Týnce. Co tam? Pořádáme s kamarádkou velmi úspěšnou akci- Pohádkový les. Koná se 14. 6. start je od 13 hodin. Na dětičky, ale i jejich rodiče čekají pohádkové postavičky se svými úkoly, v cíli děti dostanou zdarma občerstvení. Více informací o této akci najdete na: www.luckaamirka.vesele.info, zde také rády zodpovíme Vaše dotazy. Těšíme se na Vás u nás v POHÁDCE. Pěkný den.
Krakatice 22448
29.4.2009 17:49:12
Vážení občané,
tohoto malého pejska někdo hodil za plot rodinného domku v Loučce. Je to asi dvouměsíční fenka, kříženec německého ovčáka. Tlapky a náprsenku má bílé barvy, jinak je žíhaná. Nemá obojek ani jiné poznávací znamení. Od středy 29. 04. 2009 je umístěna v záchytném kotci v prostorách Městské policie Lipník nad Bečvou. Původní majitel zjevně o štěně zájem nemá, proto touto cestou hledáme majitele nového. Kdo by měl o pejska zájem, kontaktujte nás prosím - buď osobně na služebně městské policie v budově MěÚ na náměstí T. G. Masaryka – vchod z ulice Nerudova nebo telefonicky na čísl 581 722 156.

Petra,Matěj3/06+Madlenka4/08 77037
17.4.2009 22:28:38
Zdravím všechny,
máme pořád rušno a rušněji, Madla měla v pátek rok, na klouzačku vyleze od 10 měs., teď to bere po břiše hlavou dolů, snaží se vylézt, kam to jen jde, dobývá se pro nočník apod.

Ale chtěla jsem Vás pozvat, pokud budete mít cestu, tak ve středu 22. dubna od 10 hodin se bude při slušném počasí v Michalově u dětského hřiště konat závod odrážedel: http://www.mcslunicko.tym.cz/pdf/odrazedla09.pdf

A v pátek začíná Týden opravdových plen - letos bude k vidění během otevírací doby mateřského centra (9-12, 16-18 h) nějaká ta ochutnávková výstavka heboučkých ~m~ ~y~ plíneček,
v pátek 24. a pondělí 27. dopoledne (9.30-12 h) pro zájemce povídání o přirozené péči o mimi (i s praktickými ukázkami) - jestlipak Znáte moderní plenky?,
ve čtvrtek 30. dubna v 10 hod pak pohádka Jak šel zajíček do světa (účinkují plenkoví maňásci).

Komu by to nevyšlo, ráda podám informace a ukážu vše potřebné třeba někdy jindy. ~b~
Tak látce zdar! ~p~
16.4.2009 8:28:08
Ahojky!

My sem taky nakukujeme, ale moc nás nebaví se bavit jen sami ze sebou ~a~

Velikonoce byly fajn, ale utekly nějak moc rychle. Ani šmigrust už není co býval. Jak má člověk synovi ukázat poslední z dochovaných lidových obyčejů našeho kraje, když holky většinou ani neotevřou? A přitom jsme byli jemní a něžní ~x~
Tak děkujeme MOC všem, kteří atevřeli, třeba tadyhle u Blaňule to bylo fajn ~b~

Rosťa
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 3436  [Dalších 3206 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.