| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
11.2.2009 9:15:41
Tak teda ještě jednou a od jinud:
![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
10.2.2009 21:25:19
Blaňule - Rodina sice fotku nechce zobrazit, ale vložená je správně a přes vlastnosti se k ní dá dostat. Radimkovi to s ovladačem sluší - to se holt pozná chlap
A ta iluze, že oba opravdu hltavě čtou je NAPROSTO FANTASTICKÁ ![]() Radime, díky MOC! Já bych teď spíš než mediální úspěchy (ty už asi nebudou, i když možná ještě jeden díl Zašlapaných projektů dělat budeme) potřeboval lepší vyhlídky v práci, protože poslední dobou co tam příjdu, je o dalšího vyhozeného kolegu více. Takže je jen otázkou času, kdy se ocitnu na blacklistu já ![]() Hezký večer všem !!! Rosťa |
|
|
10.2.2009 20:45:18
A teď jeden náš dnešní, ať se tu aspoň něco děje...:
"Hele mámo, co dávaj dnes v bedně? Tady je něco zajímavýho, já to přepnu, jo?" ![]() |
| Radek+Hanka, Michael (03/07) | 50592 |
|
|
8.2.2009 17:49:38
Tak tedy my se musíme připojit k blahopřání. Nevím jaktože mi tuto velkou událost nehlásilo ICQ. No ale tedy alespoň se zpožděním
![]() Rosťovi ke všemu tomu štěstí v rodinném, profesním životě také další úspěchy mediální ;-) Dominičkovi (kterého sice osobně zatím neznáme,ale vše může přijít ;-)) ) přejeme taky to nejúžasnější dětství. Dort je opravdu až neuvěřitelně úžasný. Kdyby mi nebylo hloupé se na to optat, tak by mě zajímalo kolik taková nádhera stála. ![]() RHM |
|
|
8.2.2009 16:28:18
Jé, no vidíte, já úplně zapomněla, že Amandin Domíšek má vlastně narozky úplně stejně jako Rosťa. Takže teda (Rostíku, tobě jsem přála přes ICQ-doufám, že došlo
) musím popřát i Domimu, k jeho 2 letům!!! Všechno nej!A ten dort je fakt krásnej. Takovej hafan i s Ájou...no hned bych si dala ![]() |
| Krakatice | 22448 |
|
|
8.2.2009 10:58:46
Nazdárek všem,
chtěla jsem písnout už včera, ale měla jsem tu práci, šla jsem spát před půlnocí ![]() Rostí, mockrát děkujeme za přání a i Tobě posíláme srdečné gratulace! Všechno nejlepčejší, hodně zdravíčka a spokojenosti ![]() ![]() A Blance díky za tip na dorty z Čekyně, paní je fakt kouzelnice Nechávali jsme dělat Maxipsa Fíka, měl 7kg ![]() ![]() ![]() |
|
|
7.2.2009 21:51:35
Ježkovyvoči, omlouvám se Dominičkovi za komolení jména, ale to já ne, to ten počítač !!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
7.2.2009 21:50:34
No a vzhledem k tomu, že je 7.2., tak musím srdečně popřát VŠECHNO NEJLEPŠÍ malému (vlastně už velkému) DOMINOČKOVI do Tovačova!!!
![]() Mimochodem Amandíci, co je s Váma ??? My dnes taky slavili, ale ne moje narozeniny, nýbrž padesátiny mojí mámy, která je má ve středu. Mělu jsme tu HODNĚ velkou párty a sjela se k nám polovina Valašska, ještě teď funím jak jsem se nabaštil ![]() Ahoj Rosťa |
|
|
7.2.2009 17:05:43
Lidi zdarte, jdu se jen zahlásit. Jezevci nejsme, zimním spánkem nespíme, ale občas bych docela ráda. Jak nesvítí to sluníčko, jsme taková přešlá...aspoň že dnes chvíli svítilo!!!!
Rosti, super vejlet, hezká fotka!!! Lea už zase volá, neúnavně...musím padat |
|
|
6.2.2009 22:27:59
No tak HÉÉÉÉÉJ! Medvědi a jezevci probuďte sééé!!!
Už je venku dobře, už se hodí zase chodit na procházky, jezdit na výlety a psát na Rodinu!!! Třeba my jsme si dnes udělali vyjížďku do Zlína. Já tam nebyl 10 a ženuška 15 let, tak jsme se jeli podívat, co se tam za tu dobu změnilo a nestačili jsme se divit... Tu je důkazné foto z terasy na vrcholku Baťova mrakodrapu: ![]() Jinak Radku dík za tip na ty polštáře. Teď má být i nějaká akce ve Studiu zdravého spánku tu v Kojetíně, tak to tam zajdem omrknout. Do Přerova pofrčím asi příští týden... Ahoj všem!!! Rosťa |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.