| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 3436  [Dalších 3096 >>]
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
6.2.2009 15:17:15
Aha, Blani, tak až teď jsem to s tím Tomáškem pochopil zase já. No to bude radosti! :-)

Rosťo- polštáře jsou prý z dutého vlákna. Peří už je překonané a tam kde se dá sehnat je proklatě drahé a ještě je to pak o život (prý je to za pár chvil plné roztočů, prachu a tak, no prostě když peří do domu, tak jedině jako mašlovačka :-) ). Já jsem si všiml teď v Tescu v Přerově u nádru, že tam měli super ceny a jakože asi akce na polštáře. Fakt jako super, to jejich TESCO VALUE občas nebývá až takový šmejd a byl tam takový polštář snad za 100 Kč, což je tedy super cena a hlavně tesco ti ho třeba za rok vymění,pokud jim ho doneseš slehlej :-) Samozřejmě to chce podívat se jakej to má vůbec tvar a jestli to byl fakt zhlavec, já to neprohlížel.

No a že tu nikdo není je fakt škoda. Jediné vysvětlení je to, že sem píší samí medvědi a jezevci a teď se uložili k zimnímu spánku ;-)

Radek + HM ~s~
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
5.2.2009 23:52:08
Aha, tak já to nepochopil, my Tomáška nemáme ~a~ ~n~

Radku - polštáře potřebujeme klasické, normálně na spaní do postele (péřové či jaké to teď jsou). Já jak mám hlavu furt plnou myšlenek a velkou a těžkou jak onen pytel od banánů, tak jsem si ten svůj hrozně zvalchoval.......

Jinak co se děje s osečáky, lipníčáky atd. to by mně taky zajímalo. Pozoruhodné taky je, že ač jsme přerovská diskuse, z Přerova už se tu HODNĚ DLOUHO nikdo neukázal ~a~

AHOJ VŠEM !!!

R+S+V+A
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
4.2.2009 12:34:20
Čau rady! No je fakt, že je tu opět docela slušně mrtvo. Ale ani já teď jaksi nemám tolik času....

A to DVD-já ho nesháněla, já jen sondovala, jestli ho má Rosťa-resp. Vojtíšek. Bo my ho máme ~j~ Chápete, že jo? ~;)
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
3.2.2009 0:34:22
Ahoj všem,

po delší době technických problémů zdravíme také my. A zdravíme všechnyyyyyýýýýý.

No sledujeme, že nebýt kojetíňáků, tak tu nepadlo už pár dlouhých dní ani slůvko.

Jinak k tomu farnevalu, tak to je super. Přiznám se, že na karneval jsme ani nepomysleli, ale to by bylo přesně něco pro našeho "Mímu" (jak si ještě donedávna říkal). Já si tedy nedovedu představit jak vymýšlíme masku, ani nevím pro jak velké děti to bude, jakou pozici tam budou mít rodiče a jestli snad nemusejí mít masky, ale to bychom se všechno ještě poradili. Otázka spíše bude naše zdraví a stav chřipkové epidemie v době konání akce.

Jinak k Mašince Tomáš. Už jsi, Blani, to DVD sehnala?

A k polštářům bych snad taky něco měl :-) Jenže to chce vědět co sháníte. Jako něco obyčejný zhlavec ale z malinko kvalitního materiálu a nebo třeba zdravotní polštáře?

A vy ostatní co stále děláte? Neříkejte že všichni odklízíte sníh? Bývalo vás tu celkem dost z Lipníka a Oseka, že by tam tu stranu odstřihli od internetu? A nebo jste si založili svoji "RODINU"?

RHMS ~s~

2.2.2009 20:50:21
Hééj, lidííí, kde ste kdóóó´!!!

Vy už nás nemáte rádi ? ~q~~l~~n~~;((~a~

Nemáte někdo nějaký tip, kde koupíme pokud možno ne příliš drahé ale kvalitní polštáře ???

Zdraví
R+S+V+A
29.1.2009 22:12:31
A jooo! tak to na mě ale musíš polopatisticky ~y~
29.1.2009 20:51:16
No přeci staré dobré Pohádky o mašinkách ~l~
29.1.2009 9:16:21
A co je Naumann??? To vůbec neznám!!!~t~
28.1.2009 20:02:15
Ne ne, Tomáše nemáme :-(

U nás frčí Naumann ~m~
28.1.2009 10:03:59
Čauvec Rosti!!! Tak Farneval, jo? No my bychom šli, jen nevím, co vymyslet za masky. Je to doufám pro děti a ne pro dospělý? ~y~~t~
Leda by Lea šla za lokomotivu a magnetci za vagonky...~b~ Ale jak to technicky namaškařit....????

Jo a mám dotázek-nemáte náhodou DVD Mašinku Tomáše, že ne? ~j~
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 3436  [Dalších 3096 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.