| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
30.12.2008 10:15:30
Blani, jak říkám, elektronika je ze starých hraček, ty už tak nějak nejsou k mání (jde hlavně o ten čip co zajišťuje ty blikací efekty), jinak desky se dají nějaké sehnat vždycky, že...
Ale asi bych si s tím nova už stejně nehrál, tadyhle ženuška se nechala slyšet, že to se ani nemusela vdávat, když chlap stejně buď sedí u PC, nebo je zavřený v dílně pod záminkou výroby sporáku pro malou (jenže ono to fakt trvalo déle - já jsem holt človíček pomalý )Ahojky Rosťa |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
30.12.2008 9:28:53
No Rosti- A kruciš!!! tak to jsem v pytli, budeme bez kuchyňky
Hele a kdyby jediný problém byl v materiálu a vše potřebné bych si nějak zaopatřila.....???? Co???? ![]() ![]() JInak fotečky krásný! Já se ještě pořád nedostala k vložení do alba...ale snad dnes si prosadím taky chvíli volna a u PC-jak má Martin volno, tak je tu skoro furt ![]() ![]() |
|
|
29.12.2008 23:59:59
No paráda, Leoni, už jsme skoro zapoměli, jak vypadáš
![]() Jaké jste pekli cukroví??? Doufám, že se zase podělíš o nějaký dobrý receptík, abychom doma měli co zkoušet... Ahoj R+S+V+A |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
29.12.2008 11:43:17
taaaaak a slíbené fotečky
konečně taky někdy i moje maličkost ![]() ![]() a ještě jedna ![]() |
|
|
29.12.2008 10:14:38
Ahojky, hlásím se po delší době.
Rosti, ten sporák je naprosto dokonalej, já myslela, že jste to koupili, no náááádhera. Ty napísy jsou origoš co? Si fakt šikulka, musím tě pochválit. Jinak fotečky náááádherný, taky se pak pochlubím ![]() U nás vánoce taky utekly hroooooozně rychle Ale byla to paráda. Holky byly nadšený, očička zářily, no přesně tak, jak to má být....Já dostala hodinky, jsem nečekala, mile mě manžel překvapil. |
|
|
28.12.2008 17:14:53
Blani - je mi líto, ale musím Tě zklamat
![]() Hlavně ta elektrická část je "slátaná" ze součástek několika starších rozbitých elektronických hraček a desky na stěny jsem si "vypůjčil" z jednoho vyřazeného stolu v práci... Ale jinak díky za zájem ![]() |
|
|
28.12.2008 8:42:36
Ježíš Rosti, to je úřasnej sporák!!! Objednávám si u tebe taky jeden kousek
No fakt, "nespíchl" bys nám todle taky? ![]() ![]() |
|
|
27.12.2008 14:35:31
No, nikdo se toho nechce chopit první, tak my se pochlubíme nejdřív
![]() Vánoce byly nááádherné (ale štědrý večer nějak hrozně rychle utekl), tu tedy jsou fotečky obou našich stromečků (tedy náš je jen jeden a druhý je u našich ve druhém bytě ale stejném domě), u všech bylo dárečků dost, ale dětem udělaly nejvíce radost tyto: Vojta dostal nové kolo (dnes jsme ho byli otestovat) a Aňa sporák s troubou (made by táta), kde blikají vařící plotýnky, "peče" trouba a je tam i osvětlení pracovní plochy a uvnitř trouby... ![]() ![]() ![]() R+S+V+A z Kojetína |
|
|
24.12.2008 9:38:34
Tak si ten dnešek pěkně užijte, taky se těším na rozzářený oči dětí
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jsem jak malej Jarda ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
24.12.2008 2:19:20
Leonííí, tak to je super. Vidíš, fakt je to šikula a je to v pohodičce!!!
Ztaím všem krásnej dnešek a hlavně ten večer. Já s euž těším, jak budou děti z dárků nadšený!!!! Jak malá ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.