| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
23.12.2008 14:00:19
Jen jsem chtěla Blani říct, že manža už jel se mnou 2x autem a úplně v pohodě. Nasedá a vysedá bez problémů
![]() ![]() ![]() ![]() Jinak všechny přáníčka jsou NÁÁÁÁÁDHERNÝ |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
22.12.2008 13:49:06
Veselé vánoce a šťastný nový rok 2009 přejí Osečáci
![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
22.12.2008 0:21:18
Abychom neměli ostudu (a aby Blaňule zas nebyla lepší
), taky jsem narychlo sesmolil nějakou PF-ku...![]() ...nuže, přátelé, děkujeme Vám všem za nááádherná přáníčka, která jste nám poslali a vězte, že také my Vám všem přejeme požehnané a pokojné Vánoce a dobrý rok 2009, ve kterém se tu, věříme, budeme dále setkávat, a to v ještě větší intenzitě (a to platí i pro různé srazíky a osobní setkání)... R+S+V+A z Kojetína |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
21.12.2008 23:07:13
Díky moc za přání a já přeju taky za celou naši rodinku....
![]() |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
21.12.2008 19:42:45
Všem vám zde diskutujícím přeji za celou naši rodinu krásné vánoční svátky, dětem spoustu dárků pod stromečkem a dospělákům spoustu štěstí a radosti, zdraví a toho nejlepšího.
![]() ![]() ![]() |
|
|
20.12.2008 21:15:50
Aha, no jasně! Otevření do nového okna! Tak takhle to mají ti fiškusi admini vydumané!
![]() ![]() |
|
|
20.12.2008 9:00:01
Zdarec Rosti! No tak vidíš,aspoň se něco nového dozvíš
Myslím o možnostech Gimpu.Jinak jsem počítačový břídil, vím jen to, co mi poradil a naučil někdo jiný, když jsem to potřebovalaA to vložení odkazu pomocí html? No děláš to dobře. Já to taky dělám pomocí a href akurát je tam ještě to target=_blank....... |
|
|
18.12.2008 21:56:45
Kurňa, Bláňo, Ty mně udivuješ, že jsi vždycky krok přede mnou
![]() GIMP znám, ale tohle by mně nenapadlo v něm dělat (je to původně Linuxovský prográmek, tak má trošku "nestandartní" ovládání, ale jinak je opravdu schopný). No a teď mi řekni, jak jsi dokázala sem dát ten odkaz ? Já už to zkoušel X-krát klasickou HTML formulkou (a href="http://odkaz.htm">text k odkazování Prostě, máš můj obdiv, máš můj obdiv, máš můj obdiv ![]() Rosťa |
|
|
18.12.2008 19:41:41
Zdarec, zdarec!!! Tak Rostík mi sice neprodleně napsal, ale mi nešel net. Vůbec dnes dost padalo a nechodilo
Takže teda až te´d, když to jde a je chvilka:Já znám na tytok výtvory prográmky dva - Adobe Photoshop (PS)-kterýžto není volně šiřitelný, je drahý, ale dá se stáhnout "dočasná verze"-jede tuším měsíc a pak finito-kukněte (samo se dá určo někde stáhnout nějakej crack,a le to nemůžu doporučit, že )pak znám Gimp, kterýžto je free. Možno na oboje kuknout a odtud se dostat na stránky, kde lze stáhnout Tady Zároveň se tam dopídíte návodům |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
18.12.2008 16:09:10
Ahoj všeci, Míša se dnes vyspává (se mu ani nedivím, když tak prší), tak můžu v klidu všecky pozdravit. Leni, tak to je Dušan na tom už fakt lépe. To je moc dobře! I to, že je akční, už se musel fakt doma nudit. Čekám, až se to mé mládě probudí, že spolu budeme míchat krémy do cukroví. Aspoň se trochu zabaví, snad dnes zvládnem ještě nějakou procházku, i když v pláštěnce. Manžílka mám na "podnikovém večírku"
, tak jsme sami (což není žádná novina), tak je nám i smutno . Amandi, co ti kluci, už jsou na tom zdravotně lépe? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.