Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
25.10.2008 11:13:18
Lejušce přejeme vše nejlepší k narozeninám a na fotečky se moooooooooooooc těšíme
![]() |
| Radek+Hanka, Michael (03/07) | 50592 |
|
|
25.10.2008 9:32:01
Rosťo: v Beňově jste samozřejmě vítáni a to nejen na trase k "praménku". Už se nám po vás stýská. Jediný problém na cestách k podobným místům bude blížící se blátivé období. Včera jsme byli na poli s úmyslem pouštět draka. NO ne že by foukl větřík, takže drak nikam neletěl, zato bláto jsme měli všichni až pod koleny
![]() Blani: připojujeme se k blahopřání k narozeninám (a taky tak trošku k fungujícímu počítači) RHM |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
25.10.2008 7:36:13
Nazdárek!!! Tak konečně se zase hlásím do stavu!!! Od včerejšího pozdního večera-skoro noci-mám konečně doma opravený a hlavně zprovozněný počítač!!!!!!
Takže dnes budeme slavit Lejuščiny narozky a pak se určo pochlubím nějakou fotečkou. Má naprosto úúúúžasný dort ![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
24.10.2008 23:42:56
JJ, taky říkám, že nejlepší (a vlastně i nejhezčí) jsou vycházky přírodou...
...daleko od silnic, daleko od měst. Tam člověku hrozí snad jen že ho pokouše medvěd, nebo na něj spadne letadlo ![]() Tyjo, ani nevím, kdy jsem byl naposled s rodinkou někde v přírodě. A to jsme dřív chodili denně. Musíme se sebrat a zajet třeba do Beňova na pramének ![]() Dobrou noc všem ! Rosťa |
|
|
24.10.2008 19:50:24
Tak manža už je doma ode 2 hodin.
Rosti, já mám taky někdy dny, kdy se mi za volant vůůůůůbec nechce a dny, kdy mě to i baví. Záleží na náladě ale já ted jezdím dnes a denně. Jo z těch havárek je mi taky špatně a já jezdím hlavně s dětma a bez manži.... Já můžu jet sebeopatrněji a pojede nějaký šílenec a jáká jsem byla, že jo. NO raději nemyslet.... NOční zadar ![]() ![]() ![]() !!!!!!!!!!!!! |
|
|
24.10.2008 16:16:51
Však jo, dyď já to chápu a plně Tě obdivuju !
U nás je to o něčem jiném - nádraží, školku, obchody i lékaře máme vesměs kolem baráku a navíc máme vlak zadarmo, takže každé použití auta je spíš vyhazováním peněz a jen málokdy je nevyhnutelné. My autem jezdíme vpodstatě jen do špitálů, třeba dnes jsem tam vezl naši skoro nechodící bábi, ale na tu dostávám od státu příspěvek na dopravu - tak to mi alespoň částečně uhradí tu pálku za povinné ručení, opravy a provoz auta, které jinak vesměs nečinně stojí v garáži ![]() Já se přiznám, že řídím velmi nerad a obzvlášť když vezu rodinku, bývám nervózní jak pes. Ženuška a děti jsou to jediné opravdu cenné co mám a když si vybavím kolik jsem znal lidí (a bohužel mezi nimi byly i děti a rodiče od malých dětí ), kteří v autech ukončili své žití, stále mám co dělat abych nemyslel na to, že se na silnici můžeme každým okamžikem ocitnout mezi nimi ![]() No, raději nemyslet... ...tak se mějte hezky a já valím do práce ![]() Rosťa |
|
|
24.10.2008 12:31:15
Rosti, já bych bez auta fakt být nemohla, kor teď.... Nedovedu si to vůbec představit jak bych to všechno dělala....
|
|
|
24.10.2008 12:29:59
No Rosti
![]() ![]() ![]() ![]() Já taky nikdy netušila, že půjdu dělat technickou. Ve snu by mě to nenapadlo. Jo a na Emisích jsem musela vjet do takovýho boxu, no to ještě šlo, ale pak z tama vycouvat ![]() ![]() ![]() ![]() no to už bylo horší. Stála jsem tam totiž jaksik divně (on mě opět navigoval) a jak jsem vycouvávala zpátky ven, tak jsem myslela, že mu to tam rozflákám![]() ![]() ![]() ![]() Ale jak jsem psala, jsem holka šikovná a vše zůstalo celé ![]() ![]() ![]() ![]() Radku, díky za optání, dnes ho rentgenovali a možná ho pustí i domů, ale dle výsledků, zatím nic neví |
|
|
23.10.2008 21:14:07
Tyjo, Leoni, tak to máš můj obdiv
![]() Já bych do toho asi nešel. Vždy když máme před technickou vrazím auto jednomu kamarádovi, který mi to (samozřejmě za nějaký ten peníz navíc) zařídí od A do Z. Sice mi jak on, tak všichni ostatní tvrdí, že je Škodulka zdravá a vpořádku, ale stejně už kvůli té manipulaci kolem toho bych do toho nešel. ...a kolikrát si říkám, že by to auto tu technickou nemuselo udělat a já bych od něj měl alspoň pokoj, ale ono to vždycky jak na potvoru udělá ![]() |
| Radek+Hanka, Michael (03/07) | 50592 |
|
|
23.10.2008 19:44:33
No Leonie, Ty jsi teda šikovná! A co manžel, už je na tom líp?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.