| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 3436  [Dalších 2876 >>]
Leonie + 2 lvíčata 70868
23.10.2008 13:02:14

Byla jsem dnes celý dopol na technické s autem - mazec. Nejdříve emise (ani nevím co to je:-D:-D:-D) a pak technická. No nájed nad tu díru byl můj největší výkon. Já si myslela, že si to hošan nastaví jak potřebuje, ale já na to musela najet~f~~f~~f~~f~ Pak jsem otevřela dveře a hulákala na chlápka, že se bojím a on, že vidí kam jedu a že mi kdyžtak řekne. No moc mě tím teda neudklidnil.Třepala jsem se jak ratlík, že spadnu s autem do tý díry. Je fakt, že mě teda navigoval, ale i tak jsem měla pocit, že tam žuchnu:-D:-D:-D:-D:-D:-D No zvládla jsem to, jelikož jsem holka šikovná, nikam jsem nespadla, tak dobrý...
Stejně mi to ale dal jen na měsíc, neprošla jsem, páč nám nejde motorek na přením světle, abych mohla to světlo nastavit (stejně jsem to ještě nikdy nepouzila, ani nevím že to jde, no jsem holt jen ženská) a nesvítí zadní mlhovky. Toť vše, jinak vše v pořádku.... Takže jsem volala hned bratrancům a ty mi to dají do rychtiku, ale musím tam pak jet znovu, ale to prý je rychlovka + další 100,- navíc, že?~j~
Leonie + 2 lvíčata 70868
21.10.2008 18:58:37
Dušan je na JIP, ale volal mi a říkal, že za ním přišel doktor a říkal, že to NAŠTĚSTÍ embolka není, ale počínající zápal plic. uuuuuuuuuuuuuuf ještě že tak, ale stejně.....
Takže si myslím, že ho zítra přeloží na normál oddělení....
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
21.10.2008 13:53:31
Tak hlavní je, že se to podchytí včas.~R^ Tohle není žádná sranda ;((

V Praze mám sice celkem dost přátel, ale zas nikoho tak blzkého, že by mně nechali u sebe přenocovat (nehledě na to, že Prahu moc neznám a kde bych tam po noci něco hledal, že) ;(( Asi to střihnu nějakým nočním rychlíkem v 1. třídě nebo lehátku ~g~

Rosťa
Leonie + 2 lvíčata 70868
21.10.2008 11:42:53
Dušan jel dnes sanitkou na vytahování stehů. Pořád si stěžoval, že se mu špatně dýchá, tak to dnes řekl na kontrole, poslali ho na CT a už je opět v nemocnici, na CT měl nález, má podezření na embolku, takže tam zůstává....
Leonie + 2 lvíčata 70868
21.10.2008 10:23:54
Radku, jéééé děkuju, vyřídím~s~~s~~s~ Tak snad se budeš už více zůčastňovat, chyběl si nám tu....

Rosti, tak si koncertu užij a pak čekáme podrobný popis jak vše probíhalo, popř, fotodokumentace a popř i přezpívání písní ve tvém podání~j~:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
20.10.2008 20:43:12
opravuji hrubici- samozřejmě STEREOTYPŮM. Fůůůj!
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
20.10.2008 19:52:22
Peti: omlouvám se, ale povedla se mi solidní minela, už by to mělo být opravené, ale pro jistotu píši ještě i sem, že můj mail je dodopolasek@gmail.com Holt stereotipům podléhá i moje myšlení a tak jsem zadal koncovku .cz a takového nic neexistuje. NO hezky jsem se nachytal!

Rosťo: někdy od 25 do 29 přijede moje drahá sestřička s malým synovečkem, takže budeme asi trávit spoustu času s nima, ale to neva. Užij si Queenů a prostě až někdy budeš mít volno, tak napiš, já se pokusím přizpůsobit, teď už by to minimálně do jara mělo jít.

Jo a dojet z Prahy se dá kdykoli. Nedávno jsem jel dokonce až z Plzně takto až někdy ve 22.00 a to jsem předtím skoro nespal. Ke všemu mrholilo a tak jsem se bál aby se mi nechtělo spát, ale byla to brnkačka. Nevím jak ovlivní dopravu ten koncert, ale myslím si, že dálnici to navečer nezahltí. Doporučuji koupit dálniční známku (pokud tedy kolegové nemají) a fakt je to pohodička. I když i přes Hradec je to bezproblémů.

Leoni: no bylo hodně práce, ale jsem rád, že se mohu zase zúčastnit :-). Manželovi popřej ať se brzy uzdraví.

S pozdravem všem

Radek + family
~s~
Krakatice 22448
20.10.2008 16:21:48
Rostí, a co přespat v Praze a jet domů až ráno, pokud nemusíš nutně např.do práce? Já osobně bych přespala, odpočinula si a jela až druhý den. Téééda, a na Queeny jedeš? já jsem byla kdysi za mých mladých let (v 97´) na U2 na Strahově a mám z toho bezvadnej zážitek na celý život~R^~s~ Tak příjemnou zábavu!
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
20.10.2008 13:36:50
Radku - teď mám ÚT 21. - noc, ČT 23. - den, PÁ 24. - noc, NE 26. - noc a do konce měsíce už jen ST 29. - den.

No, takže když se na to tak dívám, tak tento týden moc volna nemám, ale co třeba kdybyste se stavili v PO 27. odpoledne nebo kdykoliv v ÚT 28. ???

Jo pak ještě 31.10. jedu do Prahy na koncert QUEENů, ale stále řeším dilema, jak se dostanu z koncertu domů. Dva kámoši mi nezávisle na sobě nabízí odvoz autem (noční vlaky z Prahy směr Morava budou jistojistě narvané), ale já z toho nemám dobrý pocit. Sice jsou oba ti kámoši relativně dobří šoféři, ale jet unavení v noci tak dlouhou cestu na Moravu, myslíš že to můžou zvládnout ?

Rosťa
Petruše* 17932
20.10.2008 11:37:25
Leoni, přeji brzký obrat k lepšímu a držte se ~R^

Radku, psala jsem mail, ale vrátil se mně zpátky.

Amandi, máme v plánu se odstěhovat k Břeclavi a koupit si domeček před kolaudací.
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 3436  [Dalších 2876 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.