| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 3436  [Dalších 2696 >>]
Krakatice 22448
27.8.2008 21:17:23
Rostíku, díky za tipa! My ale jdeme vyjímečně bez dětí, takže kočárky neřešíme:-) Proto se ptám, kde vaří i v pozdějších hodinách :-) Já bych zašla do Madony na pizzu, ale tam je imrvére nakouřínoRv. Dříve, za mladých časů, jsme rádi chodili na Labuť na pečený křídýlka, ale to je to samý v bleděmodrým...A jinak se v Přerově prd vyznám. Asi zkusíme to Slunce, je to kousek od kina kam máme taky po sto letech namířeno:-D. Výročí seznámení máme den před výročím svatby~s~~s~~s~
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
27.8.2008 16:02:28
Jééé, Amandi, Vy to máte od seznámení po svatbu taky 5 let jako my ? To je bezva R^

Pro nás v Přerově asi bezkonkurenčně vede Měšťanský dům, protože je tam spousta prostoru, je tam i dost místa pro kočár, jsou tam dětské sedačky a vaří taky perfektně. Chodíme tam na baštu skoro vždy když jsme v Přerově a k plné spokojenosti všech zúčastněných...
Jako druhou bych uvedl penzion u Slunce (vedle Policajtů proti kinu směrem na náměstí), ale ta má jedno velké mínus, nelze tam zaparkovat kočár...

Dobrou chuť Vám ze ~s~ přejí Kojetíňáci
Krakatice 22448
27.8.2008 15:28:41
Editce a Radimkovi přejeme vše nej nej nej k 1.narozeninám, hlavně pevné zdravíčko!!!

Adrien, vy druhé mimí neplánujete? Už by bylo na čase;)

Chci se zeptat přerováků na tip na dobrou restauraci, kde se nekouří, výborně tam vaří (pokud možno i v pozdějších hodinách, tak po té 21h)...máme s manželem dvě výročí, 6let seznámení a rok od svatby, tak si půjdem vyhodit z kopýtka :-)
ADRIEN 21343
27.8.2008 12:59:11
Leonii, jsem ráda, že jsme se v těch Pavlovicích potkali (myslím všichni). Bylo to super a moc se nám to líbilo. Některé postavy byly předvedeny tak suverénně, že jsme i my dospělí hleděli (myslím toho černokněžníka na konci). Je fajn, že se najde pár lidí, kteří jsou ochotní něco udělat pro děti. Nechala jsem si i posílat novinky na mail. Dokonce jsme vyhráli v tombole (kufříček na hračky, plyšového minipsa a hodiny na poskládání). Už se těším, až tam zase někdy pojedeme.
Blani, jak proběhla oslava? A co dvojčátka, jakou měly náladu? Měla jsem prima sen - k Míšovi se mi narodily taky dvojčata (asi z toho, jak tady o tom pořád píšeme). Byli to kluci a měla jsem z nich velkou radost. Samozřejmě, že v tom nejlepším mě probudil Míšův pláč... V tom snu to vypadalo tak idilicky a růžově :-D:-D:-D
Leonie + 2 lvíčata 70868
27.8.2008 9:22:12
Dvojčátkům od Blaňule přejeme vše nejlepší k narozeninám, hlavně hoooodně zdraví

Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
26.8.2008 22:14:33
Leonie - tak pak to nebude mnou ale tím, že Ty jsi prostě smíšek a směješ se už fakt všemu ~k~ :-D

Blaňulííííí - tak my taky přejeme VŠECHNO NEJLEPŠÍ VAŠIM PRŤATŮM !!!

R+S+v+a
Leonie + 2 lvíčata 70868
26.8.2008 20:45:31
Adrien, ani jsem nepochválila fotku na státní hranici, Míša je boreeeecR^R^R^R^
Leonie + 2 lvíčata 70868
26.8.2008 17:13:49
Adrien, jak se vám líbilo v Pavlovicích? My byli teda mooooc spokojení, akorát jsme museli odjet dříve, páč jsme museli ještě do Tesca, jinak by jsme umřeli hlady. V lednici jen máslo a vajíčka. No i to se někdy stane:-D:-D:-D:-D

Blani, no my 6 nemoc neměly, ani jedna... tuky tuk, ale myslím, že je do 2 let jen.... Jinak jsem se tě ptala co už děti umí....
Na dortíky a fotky z oslavy se taky těším.

Rosti co vykládáš že s tebou není sranda. Ani nevíš, kolikrát si mě rozesmál;)~j~
ADRIEN 21343
26.8.2008 12:24:50
Ahoj Blani, k prvnímu roku tvých dvojčátek přejeme všechno nejlepší, hodně zdraví, štěstí a lásky, ať Ti dělají jen samou radost a užijte si oslavu!
PS: Už teď se těším na fotky (jistě originálních) dortů ;).
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
25.8.2008 22:39:35
Tak hlásím, že u nás stav podobný jako u Kristy. Rdaimek si prošel 6.dětskou a po 3 dnech horeček, byl i následující dva dny(tedy o víkendu) velmi, ale velmi protivný chlapeček. Dne suž to bylo lepší, přesto tatínek po půlhodince s dětma prohlásil, že už nás má dost. Ani neví, jak se mě tím dotknul. A to má Dim dnes svátek a zítra máme narozeniny. Naše první!!!! To budu k večeru na měkko~j~
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 3436  [Dalších 2696 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.