| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 3436  [Dalších 2676 >>]
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
21.8.2008 13:56:47
Hele, holky, tak si to rozdělíme ~j~:-D Já bych těhotněla, rodila a tak...novošek je novošek....a vy zase raději už to vypiplaný...dáme to dohromady a rozdělíme si role~j~
I když človíčka, kterýho bych porodila bych pak stejně nedala;)
Leonie + 2 lvíčata 70868
21.8.2008 11:22:04
jéééé já se nasmála. Adrien, s tím troubením jsem se fakt smála.....

Rosťo, já se do porodnice taky nehrnu a souhlasím se Sylvou, že už radši vypipláný....

Teď odešla Marcelka. Byla u mě na návštěvě. Bylo to super, dobře jsme pokecaly. Děti byly hodné a Vikinka malýho Kubička pořád líbala. Takže se srazík vydařil a příští týden se jdeme podívat my za níR^R^R^R^
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
21.8.2008 6:11:00
ADRIEN - asi za týden pojedu s Vojtou do Břeclavi a Pohořelic, ale tam se asi nechystáte :-(

Rosťa
ADRIEN 21343
20.8.2008 22:23:53
tak na vaši rodinku jsem dnes vzpomínala, páč jsme byli v Teplicích (a nedávno tu byly fotky, na nichž jste byli vyfoceni tamtéž). A když jsi psal, že jste dnes byli v KM, tak jsem se pobavila, páč tam jsme byli v neděli (ale vycházkově, květná, podzámecká...). Čekám, kdy se někde potkáme :o). Jaké výlety máte v plánu v nejbližších dnech?:-D;)~k~
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
20.8.2008 21:45:49
Dóbrý, Bláňo, dobrý ! Ale jak se tak dívám, ještě tam chybí ten klouček od sousedů - to Ti samozřejmě nevytýkám, ale píšu to kvůli ostatním, protože v tu chvíli bylo u Blaňulínů opravdu 6 dětí. Při odchodu jsem měl docela obavy, abych z davu vybral ty správné dvě - tedy ty naše :-D

Jinak dnes jsme byli na výletě v Kroměříži a utratili pár těch Tvých (Blani) kupónů do drogerie, takže díky za ně ! Taková sleva zadarmo není vůbec špatná ;)

No a při procházce si Sylva vzpoměla na to, jak jste tu psaly, že byste hned šly rodit znova a povzdechla si, že se Vám celkem diví. Prý by raději než rodit nové mimi brala nějaké už větší, vypiplané, na výchovu...
...no, tak to se jí divím zase já, protože na mně jsou ti dva taky až až, a to ještě s nimi zdaleka nejsu tolik co ženuška...
Ale Vám musím dát za pravdu, protože pro mně byl porod taky něčím opravdu úžasným a nezapomenutelným, i když jen z pozice pozorovatele a masírovatele R^

Amandi - náš Vojta jde taky v září do školky ! Loni jsme si říkali, že ve třech letech je to hrozně brzy, ale je fakt, že teď už doma roupama neví co dělat. Stále se jen válí, žádné hračky ho nebaví, tak mu to snad ve školce bude sedět líp. Zatím to zkusíme jen na dopoledne a uvidíme...

Ahoj všem
Za kojetíňáky Rosťa
ADRIEN 21343
20.8.2008 21:40:38
Taky všechny zdravím, speciálně Leonii. Dneska jsme taky kolem tebe jen profrčeli, ale bylo to proto, že jsme uspávali po o maloška, a to cestou do jeskyní. Ale hned jsem si myslela, že jsi to ty a dovolila manžílkovi, aby na tebe zatroubil (jinak na kočky troubit nesmí! :-D) Jeli jsme i s jeho mamou do Teplic, měli jsme chuť se někde ochladit. Míša vydržel bez problémů celou trasu, jen jsme už ke konci moc neslyšeli z výkladu, páč tam byl mladý pár s batolátkem holčičkou, a tu to moc nebavilo. Otrávení důchodci jen kroutili hlavou, a mě bylo té maminy poněkud líto. Evidentně netušila, do čeho jde. S Míšou tyhle "exkurze" absolvujeme až od jeho dvou let, kdy se s ním dá domluvit. Nejhorší bylo, když mi začal před koncem oznamovat "kakat". :-D Ale vydržel to ven.
Kdosi tady "počítal" a vzpomínal, že je hodně dvojčátek. Tak já jen "přisypu" a připomenu, že má ségra má taky (dva kluky) ve věku 4 měsíců a její spolužačka má páreček (3 měsíce). ~s~~s~
Amandi, jak dopadla operace, už jsi ok?
Krakatice 22448
20.8.2008 21:16:00
A ještě sem chtěla poblahopřát Radimkovi k 1.zoubkuR^ Naši dráčci měli 1.klofák už ve 4.měsících, Lukýnek má zoubky jak perličky, ale Dominátor měl kaz už v 11.měsíci a mudra říkala, že to může být i z kojení~g~ A jelikož to byl mléčný zub, vrtat nemohla, trhat taky ne, takže dostal cementovou náplast a šli sme. Ale musíme jít znova na kontrolu, zase se mu to objevilo;(( Prcek byl statečnej, vůbec neplakal...zato já když jdu k zubajdě, tak sem u ní pečená-vařená, už se tam chystám na trhání wosmičky;((. To fakt radši 10x rodit, než snášet bolest zubů...
Krakatice 22448
20.8.2008 20:32:35
Ahoj, Blaní, smečka úžasná!!! A klobouk dolů, že se ti je povedlo všechny nahnat na jedno místo:-D

Já se dnes byla rozloučit se Sněhurkou, to je ta mamina, co tu byla na prázdninách, a řeknu vám, že 6 týdnů uteklo jak voda;(( Tak se uvidíme zase až za rok a dá-li Bůh, tak už na Velikonoce:-D

Blanko, Rosťo, dejte hlavy dohromady a písněte, kdy vás můžeme přepadnout. Nám to vyhovuje spíš odpoledne až se kluci vyspí, protože jinak to je s nima k nevydržení.

V září jde Lukášek poprvé do školky, tak si furt říkám, co já budu celej den doma dělat s jedním (slovy: JEDNÍM):-D dítětem....:-) Jedno dítě=žádný dítě~j~ A manžel už další nechce, prej toho má plný kecky:-D:-D:-D
Leonie + 2 lvíčata 70868
20.8.2008 18:16:16
fotečkaaaa super? Blani, vy už budete mít rok?~f~~f~~f~
jÁ MYLSELA že mají 6 měsíců... Co už děti umí? a kolik má zoubků malá?
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
20.8.2008 11:48:09
Tak jsem konečně vložila to foto....Ale řeknu vám, zachytit všechny zúčastněné a ještě aspoň s obličejema otočenýma k objektivu....věc nelehká...;)...jo a dnes jsem našla Radimkovi první náznak zoubku!!!!! a to máme za týden rok, prosím

~j~
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 3436  [Dalších 2676 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.