| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 3436  [Dalších 2666 >>]
Krista+2x1/08 69342
20.8.2008 11:24:37
chachacha - se už delší dobu chystám za Blankou do Kojetína pro plínky, ale mám hodně práce a tak se setkání s ní bojím jak čert kříže - ony stačí občas jen ty telefonní hovory ~j~:-D:-D:-D

A k tomu porodu - těď jsem si takřka 14 dnů říkala, že jsem to s těmi dětmi fakt přehnala, že nejsem mateřský typ a že jsem asi nikdy neměla mít děti ... ale jak mi ty moje Vlčata odrůstají a vlčí, tak se mi po miminečkách zastesklo .... a navíc jsem si ani porod neprožila, Slůňata mi vyndali z břicha ....
Leonie + 2 lvíčata 70868
20.8.2008 10:23:21
Blani, je roztomilý, jak dvojčátka pochtívají po taťkovi baštuR^R^R^:-D
A ještě problém je v tom, že já jsem ukecaná taky dost, takže Blani, ty papule by jsme asi zavřely až tak za 2 hoďky a to by se Viki zblááááznila~f~~f~~f~
Leonie + 2 lvíčata 70868
20.8.2008 10:20:38
Blani, prostě to fakt nešlo, a je fajn že nejsi naštvaná, tak dlouho si tu píšeme, jedinečná možnost jak se setkat osobně a já ,,utekla,, Nemůžu říct, že se to příště nestane, zálezí na Viki ale udělám vše proto aby se to nestalo.... Já totiž do DM vlítla už s tím, že to drapnu, zaplatím a poběžím dál a v tom jsem tě zahlídla. Měli jsme jet i nakoupit do Kaufu, ale to jsme zrušili. Mamka řekla, ať je odvezu k ní domů, že si jí nechá, nakrmí a uspí a já ať si zajedu do Lipníka do Penny a Tety v klidu nakoupit. Představa, jet s Viki v tom stavu ještě do Kaufu byla..... Viki pak spala 2,5 hodky jak byla vyčerpaná....

Co se týče porodu, tak ten mi faaaakt nechybí a s dětma už jsme to taky uzavřeli. Už se mi nechce... I když to voňavý miminko..... Ale né, to stačí, ale jak se říká nikdy neříkej nikdy...

Jen jsem tak přemýšlela, že v poslední době je těch dvojčátek hooooooodně, nemyslíte? Rodí se jak blázen, čím to je? Že by ovzduším?:-D:-D:-D
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
19.8.2008 20:52:35
Tead Leonííí!!! Né, neboj, nezlobím se. Já jsem navíc tak ukevcaná, že určitě bysme něco zplkly a to bys pak už vůbec nestíhala~j~ A taky máš štěstí, že jsi nestála pak za mnou u pokladny, páč já toho měla haba kuk a zdržovala jsme celou frontu....když jsem zjistila, že paní za mnou má jen jeden kartáček na zuby, bylo mi až trapně a omlouvala jsem se jí a ona se mi zase smála...:-D:-D:-D:-D

A já se teda taky přidávám k Amandě, taky bych rodila, až bych brečela. Jedank bych ráda ještě nějaký těhu-pokud možno raději jen s jedním mimi, abych si ho zase mohla užít a hlůavně abych si mohla odrodit, když s dvojkama to pravda neklaplo ;)

Jo a ti dva klučíci-to jsou jako dvojčátka??????? To je príma!!!

Noa jinak snad ještě stihnu dnes nahodit foto, jak tu u nás dnes před večerem Rosťa se Sylvou a celou bandou byl....v jednu chvíli vypadala Sylva docela vystrašeně-prý si představila, že by to všechno bylo její a oblil ji pot~k~~k~~k~
Leonie + 2 lvíčata 70868
19.8.2008 19:26:24
uuuuuuuááááááááá já se musím k něčemu přiznááááát, to zas bude mazeeec;((;((;((
Blaníííí já tě dnes potkala v DM drogééérce. Viděla jsem tvojeho manžu před Dm s mimčama, vletěla jsem dovnitř, drapla Sunar zahlídla tě a utíkala pryč. Nééé před tebou, ale fakt jsem neměla čas. Byli jsme totiž vybírat brýle Viktorce, byl to děs, byli jsme ve 4 optikách a už to vypadalo beznadějně, malá byla unavená, strašně řvala no prostě hrůůůza, takže jsem tam vběhla, zaplatila a vyběhla. Kdybych měla času víc, určo bych pokecala, ale já věděla, že když tě pozdravím, že by jsme ,,musely,,~j~~j~~j~~j~ pokecat a to fakt nešlo. Tak mě prosím neproklínej a nelinčuj, ale opravdu opravdu to nešlooo. Tímto se ti i strašně moc omlouvám, moc mě to mrzííííí;((;((;((
Krakatice 22448
19.8.2008 15:50:35
Ahoj všem, teda Rosťo, to mi fakt nedělej....já bych rodila, až bych brečela:-) Ale není jaksi s kým~k~

miminkům přejeme všechno nejlepčejší~s~
Krakatice 22448
19.8.2008 15:50:06
Ahoj všem, teda Rosťo, to mi fakt nedělej....já bych rodila, až bych brečela:-) Ale není jaksi s kým~k~
Krista+2x1/08 69342
19.8.2008 15:45:02
jéééé, Rosťo, tož ať se miminkům na světě líbí ~s~~s~~s~~s~
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
19.8.2008 15:12:52
Teď mi přišly dvě SMS-ky. Jedna od sestry a jedna od kolegy z práce:

-Vcera v 13:34 se mi narodila dcera Natalka s vahou 3750g a 50cm

-Jmenuji se Štěpánek (2870/48) a narodil jsem se dnes v 5.17.A já Víteček(2430/46) jsem se narodil taky dnes v 5.19. Maminka je v poradku.papa tuti ňuti

Tož pokud mi budou podobné zprávy chodit denně, tak nemám strach, že vymřeme :-D

Rosťa
Krista+2x1/08 69342
19.8.2008 12:16:39
Osečáci jsou fakt dobří R^R^R^ Ještě, že je ten Internet, aby se lidé na vísce mohli poznat ~k~~k~~k~

Fotečky z dovolených a z domácností (Leonie, Tvůj dům asi tak dobře jako ten Pájin nepoznáme) jsou perfektní.

Blani, to není tak zlé, že ta děcka jsou tak závistivá~k~~k~~k~ Markétka odmítala příkrmy a tak jsem je dnes krmila v autosedačkách a Markétka tak záviděla Ondrovi každou lžičku, že dnes po 14 dnech snědla oběd (předtím po 6. lžičce končila a strašlivě ale opravdu naprosto strašlivě řvala).~k~~k~
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 3436  [Dalších 2666 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.