Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
19.8.2008 0:16:20
Chudák Martin, ani se nemůže doma v klidu nabaštit...
![]() Rosťa ![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
18.8.2008 23:56:58
No a jdu ukázat, kterak vůbec, ale vůbec naprosto mé děti nezávidí nikomu jídlo-v tomto případě tatínkovi
![]() ![]() ![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
18.8.2008 22:10:51
Leoní, Zdarec!!! J8 teď mám neskutečné absence co? J8 nějak zjistila, že mnohem víc doma stíhám, když tu pořád nelapím. Páč jednak přes den není moc čas-děti spí čím dál míň , navím školka měla prázdniny, tak byla doma i Leontýnka....no a večer mi to tady poměrně pravidelně zabere Martin a mám utrum. No abteď je na noční, tak jsem tady, ale zase než dočtu a pochatuju všude a s každým...tak zase nestíhám a je spousta hodin....
Jo a ta Evička čeká dvojčátka??? Že píšeš, že čeká mimíšky...Jé, to je nádhera!!!! |
| Katka+Terezka 01/2007 | 85229 |
|
|
18.8.2008 18:38:04
Ale ne
![]() Přírůstek si ještě pěkně počká. Byla jsem si pro další antikoncepci. Tak jsme se tam náhodou potkaly. |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
18.8.2008 12:45:31
Ahojte !
Já sem pravidelně nakukuju a dívám se, jestli diskuse nestojí, ale jinak je celkem kalup, protože vždy srpen-září-říjen pořádám ty jízdy zvláštních vlaků do Tovačova. Srpnové jízdy kolem Blaňulinina domečku k Amandě do Tovačova už máme za sebou (viz. http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/002633-Jak-se-letos-jezdilo-na-Tovacovsky-portal.asp), teď makáme na zářijivé páře, která se pojede 28.9.2008 a na tuto jízdu bych chtěl Vás všechny zvláště pozvat, protože pojedeme do Tovačova zřejmě na delší dobu naposledy s parní mašinou a starými dřevěnými vagónky !!! No a pak ještě budeme 18. a 19.10.2008 jezdit na Výlov Hradeckého rybníka do Tovačova starými motoráčky, podobně jako loni - viz. http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/002081-Vylov-Hradeckeho-rybnika-aneb-Hurvinek-na-Tovacovce.asp (jsu tam i na jedné fotečce ). Rosťa |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
18.8.2008 11:19:53
Jůůů Katko a co ty na gynekologii? že by tak další přírůstek? O Evě to víme, to víš v Oseku se nic neutají...
Rosti, Blani a spol. Můžete mi říct, kde jako jste? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
17.8.2008 18:47:39
Moc pěkné fotečky. Taky jsi mi povědomá
Jináč v Oseku budou další dvojčátka. Evička Korolová roz. Miková čeká mimíšky. Potkala jsem jí na gynekologii. ![]() ![]() |
|
|
17.8.2008 18:46:21
Ahojky..tak dítě si to maximálně užívalo. Už si děda plánuje další výlet
Terka adoptovala jeho přítelkyni - tedy pro Terku 36 letou babičku. Nehla se od ní ani na krok. Byli na plavču v Rožnově pod Radhoštěm a ve Frenštátě. Rožnov byl prý pro děti daleko lepší. Teď mne nemine praní hadříků, ručníků a podobně. Hlavně, ať je počasí na to, abych mohla prádlo dát ven. Dneska jsme ještě sjeli bez Kindrlete do Ikei, potřebujeme nábytek do koupelny a umyvadla. Chtěla jsem ještě pár drobností, ale to musí počkat napříště. Teda, včera jsme měli oslavu narozenin - babička měla 80 let. Sjeli jsme se do Výklek, kde má teta chaloupku a my chatu. Počasí bylo úděsné. Taková zima v srpnu, kdo to kdy viděl. |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
16.8.2008 16:48:26
Tuláci zdraví všechny zde přítomné. Koukám, že někdo měl dcerku na prodlouženém víkendu na Horní Bečvě. My byli kousek od tama od úterka do dneška. Akorát se nám (na Bumbálce) od včerejšího večera celou noc točila kolem chajdy, v níž jsme bydleli, bouřka s kroupama. Chajda měla plechovou střechu, pod kterou jsme "spali".... To byl teda mazec! Byla nás tam parta 7 dětí (z toho dvě mimina) a 9 dospělých.
Bavím se tím, jak se tady postupně seznámí celý Osek... ![]() |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
13.8.2008 20:48:33
Mamka dnes testovala nový foťák, tak posílám fotečky...
Já a Viki ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.