| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 3436  [Dalších 3356 >>]
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
19.5.2010 14:18:42
Rostíku, moc díky!!! Jen koukám-asi jsi mylsel, že zápis bude v červnu, ne v květnu, že jo? ~j~ Páč to už by nikdo nestihnul. Začnu to šířit. Určo jste dali letáčky tak nějak všemožně, že jo?

A na mašinky se těším, snad to vyjde, mám dojem, že jsme cosi plánovali, ale nemůžu si vzpomenout. Tak to asi nebylo....a jo, bylo, už vím ~5~ -má být Pohádkový les v Divokých (nebo kde to) a odpoledne máme s Hanáčkem vystoupení v Bezměrově. Třeba to nějak skloubíme....
Krakatice 22448
17.5.2010 11:46:16
Ahoj Rosti,

mašinka nás těší, snad nebude lejt a svezeme se. I když máme namířeno do Lipníka, ale taky záleží na počasí.

Jak jste na tom všichni s vodou?
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
16.5.2010 19:03:33
Blani + zájemci z okolí Kojetína:

3. a 4. května máme zápis do nové křesťanské mateřské školky Jozífek v Kojetíně!

A taky bych Vás všechny chtěl pozvat na jízdu parním vláčkem na trase Tovačov - Kojetín - Kroměříž - Zborovice a zpět v sobotu 22.5.2010. Informace jsou na: http://www.prototypy.cz/tovacovka

Rosťa
Lenka
  • 
28.4.2010 14:18:09
díky moc, hned vyrážím :-))
ADRIEN 21343
28.4.2010 14:06:33
Ahoj, Kik je v Kauflandu, na Lipnické ulici.
Lenka
  • 
28.4.2010 13:02:37
Hezký den Přerovačky, obracím se na Vás s prosbou. R8da bych si zajela do Přerova nakoupit do KIKu ale nevím kde ho hledat. Poradíte? Děkuji moc
19.4.2010 13:42:22
Peťuli, díky moc. Kámošce poreferuju, ale budu si to muset všechno vypsat, neb už teď nevím, co všechno jsi psala ~j~~:-D

Rostíku, zapomněla, resp. nestihla jsem ti ještě ani poděkovat za tu opravenou součást. Moooc děkuju. Navíc mi teď jaksi totálně klekl mobil a v něm jaksi zůstala naprostá většina ¨čísel....
Takže ještě jednou - KUJŮŮŮŮ ~6~
Petra,Matěj3/06+Madlenka4/08 77037
16.4.2010 0:19:02
Ahoj, taky jsem četla mnohé a dá se na ně různě - seškrabávání (většinou neúčinné a pro děti nic moc), tekutý dusík - v nemocnici v Přerově to na kožním dělají v úterý odpoledne, tuším od 12,30 hod. Vodička z lékárny - v podstatě žíravina, naleptá to, je potřeba opatrně na okolní kůži. Čajovník neboli tea tree oil. Homeo dulcamara. Česnek - buďto étericky (Hadek má přípravek Molusan - kdyby kámoška byla z Přerova, můžu jí do kelímku nabrat, dává se toho u nás málo) nebo opravdicky, plátek přelepit náplastí, nechat působit, pomáhá to i na jiné bradavice.
Ve Švédsku s tím prý nedělají nic, protože jakmile posílí imunita dítěte, odpadnou samy. Takže doporučuju posílit imunitu (a vlastně i očistit organismus) např. aloe gelem na pití.
Tož tak si vyber. U Madly jsem se to rozhodla neřešit, neb na sebe nedá moc šáhnout, dá se poznat, že je to opravdu spojené s imunitou, tak se snažím posilovat.
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
13.4.2010 14:21:49
Blani - ta hrající blbinka funguje, jen jsem tam dopájel drátek, ale ten zvuk bych teda poslouchat nechtěl ;-)

Už dva dny Ti to po Vojtovi posílám do školky, ale nějak na to zapomínám :-(

Snad to dáme Leontýnce zítra...

Rosťa
13.4.2010 8:44:02
Rosti, tak až budeš vědít, poreferuj ~;) A prosím, prosím-jak to vypadá s hrací proprietkou do židličky? Bude fungovat?

A jdu se i tady zeptat-máte nějaký poznatky, jak na molusky? Taková kožní virová záležitost-pupínky. Kamarádky malá je má, už je jednou seškrabávali, ale není to lepší, spíš se to ještě zase rozlezlo. Kdesi kdysi se řešilo, že škrabání často nepomáhá a taky se to prý dá řešit i jinak-narkoza v nemocnici....Prostě už si nepamatuju, co tehdy holky přinesly za zkušenosti. Nevíte někdo?
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 3436  [Dalších 3356 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.