| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
5.4.2010 13:04:31
No, Blani, jak jsem říkal - vzhledem k tomu, že už mám MŠ Jozífek ředitelku, je už vpodstatě jisté, že školka bude zřízena (vlastně administrativně už je), ale druhou otázkou je, jestli se najde dostatek dětí, aby začala fungovat.
My pevně věříme že jo a pokusíme se (nejen na základě Tvého impulzu) pana faráře lehce "zmáčknout" a dostat z něj další informace, případně chod školky nějak popostrčit. Já už školce i udělal webové stránky, ale chybí informace, které z něj prostě musíme dostat! Jinak letos se otevírá nová křesťanská školka taky v Přerově. Ale tam má budoucnost jistou, neb zájem je veliký... Rosťa |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
4.4.2010 9:06:59
Blani, moc hezká fotka - je vidět, jak to utíká.
|
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
3.4.2010 23:13:21
Tak teda se školkou to vypadá docela nejistě, co? Já s tím počítala jako s hotovou věcí, ale asi se teprve ukáže, jak to všechno vůbec bude.
A s tím přístupem města-to přidání další třídy rozhodně nevzešlo jako nějaký atak kvůli křesťanské školce. O rozšíření městské školky se jednalo dlouho. Už když Lea měla nastupovat, byla představa, že se bude dostavovat celé patro na Hanusíkově. Jenže nebyly prachy, nedostali na to dotaci....hledalo se jiné řešení a když přišla na mysl "chátrající" základka, zase se řešilo, jak by to šlo nejlíp využít..... A zápis nějaký bude? Sama jsem zvědavá, kolik dětí by se přihlásilo, myslím, že ještě pořád bude celkem dost dětí, na které se nedostane, páč tendle ročník je ještě silnější, než ty před ním, tuším. Jinak-my se máme dobře, dvojčata rostou, v něčem už i poslouchají, ale zase pobírají rozumu jinde a jsou dost svéhlaví a vzteklí, když není po jejich....Ale jsou to mazlíci. ![]() |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
3.4.2010 8:52:16
To je tedy napínavé s vaší školkou. U nás se letos snad otevře také, taky se to tady řeší už třetím rokem, ale letos ji snad otevřou. Je o ni docela zájem, ale nějaké místo se tam ještě najde. Ale z Kojetína blbé dojíždění, pokud neděláte v Přerově, že jo... Blani, co dvojčata, jak vůbec žijete?
Jinak - všem krásné velikonoce. ![]() |
|
|
2.4.2010 11:07:38
Se školkou to postupuje sice pomalu ale postupuje.
Už z konkurzu vzešla paní ředitelka, která teď nabere personál. Vybavení bude (prozatím) zapůjčeno ze školky v Kyselovicích, která se zavírá (tam o děti ani o mladé rodiny nestojí a nádherní třída tu byla už několik let poloprázdná - viz. http://skolka.obec-kyselovice.cz/index.php?ID=fotogalerie ). Drobné stavební úpravy MŠ Jozífek v Kojetíně proběhnou během léta, ale všechny znepokojuje docela zákeřné kontro ze strany města, které chce rozšířit kapacitu stávající školky (teď, když už dětí ve školkách ubývá - to mělo řešit před cca 3-mi roky a ne teď), takže se docela klidně může stát, že lepší a lidštější školka v Kojetíně nakonec otevřena nebude. Uvidíme. Rosťa |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
2.4.2010 7:43:05
Zdarec, zdraec!!! Koukám, že se tu řeší nemocnění a ozdravování. No, my naštěstí nemocma netrpíme (ťuk, ťuk na dřevo-to se musí vždycky zaklepat, aby to člověk nezakřikl
), ale takovou ozdravovnu bych si nechala líbit. A za takový prachy to je, jo? To rozhodně za tolik doma nevyžijeme. A pochopila jsem dobře, že ta cena je ještě po slevě na Rodinný pas? Super!!!!Rosti, jdu se hlavně zeptat-vyzvídat-jak to vypadá s křesťanskou školkou. Všichni jsou zvědaví, kde kdo se mě ptá a nikdo nic neví. V jakým je to tam stavu, jestli už je rekontsrukce hotová, jaká bude kapacita, kdy zápúis a tak vůbec. Podej info Taky mě zajímá-dáte tam Aničku? A co Vojtík, už jde do školy? |
|
|
1.4.2010 16:07:07
JJ, raději bez léků
![]() |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
31.3.2010 19:44:43
Díky, zatím mám jeden a kdyby měl lary, tak bych hned ráno naběhla za Mudrou pro další. Děkuji za ochotu a hlavně - ať je nikdo nepotřebujeme
![]() |
| Krakatice | 22448 |
|
|
31.3.2010 17:45:02
Adri, nemá ti Lukáš pár čípků dovézt? Máme tu 4. Stačí říct
![]() |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
31.3.2010 16:55:15
Amandi, to jsem ráda, alergoložka by problém být neměla. Já si taky myslím, že stačí podpis jen vaší dětské MUDr, ale přece nepřizná, že to stálo jen na ní. Zrovna dnes jsem se s ní potkala zase osobně .Jinak jsem se dnes pustila do pečení lineckého, abych zabavila Míšu. Nechala jsem ho dnes ze školky doma, protože v noci měl teplotu. Ráno sice ne, ale čekám, jestli bude v pohodě nebo ne. Pokud, tak ho vyšlu až po velikonocích. Přiznávám - asi ¨deset minut potom, co jsme se pustili s Míšou do dělání cukroví, se vzbudila Klárka, aby jí nic neuniklo a pak nás celé dvě hodiny provázela nervozním nevyspalým pokřikováním, až jsme toho měli dost oba. Nezabralo na uspávání nic... Tak usnula až na pětiminutové cestě k doktorce, takže jsem jí zase budila u doktorky. No den . Ale to jsou takový starosti... Já vím. Zapomněla jsem u doktorky nechat napsat taky Rectodelt, mám už jen jeden, tak kdyby (doufám že ne) byla lary, tak to snad ustojíme. Je to trápení, ty nemoci![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.