Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ADRIEN | 21343 |
|
|
13.7.2008 22:39:19
Trošku to tu vázne, takže zase zdravím já. Posílám pár fotek - první je Míšova první fotka po ostříhání, když si "napravoval" náladu kramařením v kuchyňské lince. Nestačí mu hrnce, jal se zkoumat vyšší patra, takže, když se otočím zády k němu, už šplhá po poličkách na pracovní desku a jde na to... Samozřejmě ho v tom krotím a má to zakázané, ale někdy neodolá... No a další fotky jsou z dnešního výletu do Tošovic (u Oder), kde je sportovní centrum a zabili jsme tam pěkný kus odpoledne. Bobová dráha, trampolíny, lanové centrum, také pro cyklisty na horských kolech něco jako sjezdovka (já bych na to nešla ani za nic...) Byly tam převážně rodiny s dětmi a stálo to za to. Mějte se všichni moc fajn. Papa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
12.7.2008 21:13:46
Ahoj Rosti, díky za upozornění, repelent určitě přibalíme. Jinak jsme dnes byli na křtinách děťátka našich známých, bylo to moc hezké. Byly tam dvě šestinedělní miminka (pochovala jsem si obě
) - no dýchly na mně vzpomínky, když byl Míša takový... Vlastně jsem si tak nějak uvědomila, že si to snad ani nepamatuju... jak rychle to uteklo. Doufám, že užíváte slunečných dní a máte se fajn! Zdraví ADRIEN.![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
12.7.2008 2:35:43
Adrien - nezapomeňte přibalit repelent na klíšťata, je jich teď celkem dost a bratránek z Kunčic pod Ondřejníkem mi říkal, že se tam s nimi stekávají skoro denně...
Přejem příjemný pobyt ! Kojetíňáci |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
10.7.2008 20:22:56
Ahoj Leoni, když jsem četla, jak bys ráda do těch Beskyd, tak jsem se musela smát. Páč my tam (snad) za týden jedeme. Ale jedeme do bojových podmínek - studená voda, která se nosí ze studánky, suchý záchod, elektřina tam naštěstí je... Jedem kousek k Velkým Karlovicím. Bratránek tam má chalupu, tak tam. Pobytné je oproti jiným chalupám velmi nízké, ale je to vykoupeno právě tímto. Je to na samotě, autem zůstaneme kousek od cesty, zbytek bágly a pod. do kopce potáhneme. Ale jsme už zvyklí. Teď se snažím dám manžílkovi do kupy kolo (ne já, ale zařizuju
opravu), takže bude muset šlapat po výletech do jiných pedálů než v autě... Doufám, že porostou houby a že bude pěkně. Když jsme tam byli poprvé s Míšou (miminem), tak nám to celé propršelo.Přeju vám hezkou dovolenou v Jeseníkách, ať to celé nestrávíš u sporáku a jste zdraví. A všem tady hezké počasí! Moc se toho plánovat nedá, pořád se ty mraky nějak honí... ![]() |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
10.7.2008 19:23:43
Jééééé Rosti tak to fakt netuším, což takhle to napsat tady hned na ,,Všechna témata,, je to tady hned vpravo. Dost lidí to čte i z jiných diskuzí i chlapi, tak třebas ti poradí. Zkus to!!!!!!!
|
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
10.7.2008 16:19:45
ADRIEN - o Jezírku lásky víme, ale letos jsme tam nebyli. Třeba někdy příště...
BLANI - klidně, ale příští rok už do Luhaček nejedem, asi vyrazíme do Dvora Králové n/L, protože nás tam neustále zve kamarád, který bývá vedle safari. Tak pojedeme na zvířátka. Měli jsme tam jet už letos, ale Aňa by z toho ještě neměla rozum... LENI - dík, vyřídím ;-) VŠEM - Prosba o pomoc: Když jsme před časem dodělali rekonstrukci našeho bytečku, odstranili jsme v rámci ní i stará kamna z kuchyně. Jenže jak pršelo do už nevyužívaného komína, začal nám na stěnu kolem zděře toho komína prosakovat dehet. Komín už je delší dobu zbouraný a ony mapance suché, ale ani za nic to nejde ničím přetřít. Vždy ten dehet skrz barvu vystoupí opět na povrch. Netušíte někdo co s tím ? Dík Rosťa |
|
|
10.7.2008 10:33:41
Rostiku, krásné fotečky, je bezva, že jste si to taaaak pěkně užili. Pozdravuj Sylvu
|
|
|
10.7.2008 10:32:33
Tak já včera vyřizovala dovču do Jeseníků. Pojedeme do privátu, ale krásnej baráček. Kdyby někdo chtěl, pošlu na mail odkaz, kam to vlastně pojedeme. Bude to pro nás 4 stát 5200,- na týden. Vařit si teda budeme muset sami, ale manža říkal, že budeme chodit na menička. No uvidíme. To polívečka pro holky mě nezabije a pak si dají v restauračce napůl třeba hotovku. A když jim to nebude šmakovat, tak se prostě nějaká ta rychlovka ukuchtí. Nechtěla jsem sice vařit, ale na rychlo už jsem nic moc nesehnala. Tak příště. Musím to ještě zaplatit. Což mi připomíná, že bych se na to měla vrhnout. smlouvu už jsem jim poslala, tak ještě prašule. Chtěli jsme do Beskyd, ale je tam straaaašně draho. A hlvaně jsme chtěli jet blízko, kdyby něco. Přístí rok snad klapne móře
|
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
10.7.2008 9:42:20
Adrien, Míša je fakt mooc krásnej klučina. Taky jsem ho obdivovala. Fakt by to chtělo ještě další děti, když vám to tak jde
![]() ![]() Rosti, no teda Luhačovická dokumentace je super!!! Příští rok se přibalíme k vám do kufrů ![]() ![]() Všem vám to moc sluší a tu pohodu a vejlety trochu závidím![]() |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
8.7.2008 12:00:17
Ahoj všeci, Rostíku, podle fotek to musel být moc hezký výlet. My byli naposledy v Luhačovicích někdy v únoru, ale měli jsme tak blbej nápad, že vezmeme malému motorku. Na to, jaká byla zima, bylo na promenádách i veškerých vedlejších cestách spoustu lidí a my jen Míšu honili, aby někoho nepřejel nebo do někoho nevrazil. Ochutnat Vincentku nechtěl, protože byl naštvaný z toho, jak ho furt "omezujeme" při jízdě. Jinak nad Luhačovicemi v lesíku je tzv. Jezírko lásky. Vždy se tam jdeme podívat. Je to malé jezírko, s lavičkami, akorát poslední dobou trochu zanedbané. Nebyli jste tam náhodou taky?
Leoni, díky za pochvalu Mišáka, teď jsem mu udělala trochu vojenský sestřih, páč se hrozně pod vlasy potil (měl úplně horkou hlavu), takže teď vypadá zase jinak, než na fotce dole. Jen problém - dvakrát jsme to zvládli v kadeřnictví, teď potřetí se šprajcl a začal vyvádět, jen jsme tam vlezli. Zkoušeli jsme různé fígle, ale ne... Tak jsem ho vzala doma nůžkama. Pustili jsme Pat a Mat a dalo se to... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.