| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 3436  [Dalších 2556 >>]
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
6.7.2008 12:16:35
Hlásíme úspěšný návrat z dovolené v Luhačovicích, kde jsme strávili bezva týden.

Až na jeden deštivý den (pátek) bylo celou dobu hezky, podnikli jsme i dva cca 10-ti kilometrové výšlapy k lesním pramenům a na poutní místo u Provodova. Aňule se hodně vozila, ale Vojta oboje ušel bez problémů po svých, i když nemusel (nabízel jsem mu nošení za krkem)...

Pár obrázků jen pro ilustraci. Až se těma dvěma stovkama fotek prokoušem, dáme je do naší galerie.

Kojetíňáci

Leonie + 2 lvíčata 70868
5.7.2008 15:00:06
Adrien - tééééda, co dodat...? Míša je sekáčR^R^R^R^ Fakt krásnej chlapeček, tak když vám to tak jde, tak ještě tu holčičku, né?~j~
ADRIEN 21343
4.7.2008 13:12:25

ADRIEN 21343
4.7.2008 13:10:19
Hmm, tak to nejsou kostky z lega, to je nějaký skřítek šotek, zkusím znova...:-)
ADRIEN 21343
4.7.2008 13:06:03
Zdravím všechny, malošek spinká, tak je chvilka. Tak tedy taky něco posílám, snažila jsem se vybrat něco, aby bylo vidět, co vše na Velehradě je. Ale neodpustila jsem si i jednu fotku Míši s kozou. "jak nejlepší kamarádi..."

Míša je na fotkách se svým starším bratrancem.
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
4.7.2008 8:35:30
My taky plavčili s Leou něco málo přes 2 roky. Skončili jsme prakticky před rokem-s koncem kurzu. Ona se nějak zvlášť něbála a vcelku jí to šlo, občas jsme s něčím taky bojovali....A teď už skáče šipky a pod vodou přeplavala dědečkův bazén na délku :-D:-DR^R^

S dvojkama chodím s tchýní, kzterážto je super, že mi pomáhá, ale zase je děsně vyplašená, bojí se...a tak je celá zdřevěnělá, nervní a děti to cítí a pláčou u ní často a taky je občas potopí, aniž by chtěla a věděla o tom....Takové, no, až se někdy bojím, že z jejího zacházení nebudou mít k vodě dobrej vztah ~j~ Ale ono to půjde
4.7.2008 8:31:45
No moment Adri!!! Taky něco nahoď, chceme vidět další, jiné fotky a taky tvou rodinku ;)
ADRIEN 21343
3.7.2008 20:57:38
Pozdraveníčko všem! Blanka mi ušetřila práci, ano, tam jsme se dnes byli pokochat. Začali jsme tou bazilikou, pak lapidáriem (to se klukům líbilo velmi), pak obědem v hotelu Mlýn (super zahrádka s dětským hřištěm pod slunečníkem), pak ten skanzen. Jednoznačně vyhrály kozy! Míša je krmil, hladil, honil, chvíli ony ho, ale jen proto, že něco chtěly. Domů jsme se vrátili kolem půl paté, skočil u švagrů (tam Leoni je ten bazén, ne u nás - bohužel) do bazénu a my s manžou ještě na badminton a zas je den pryč.
Jináč Blani, do Chobotničky jsme chodili taky, vydrželi jsme to dva roky, moc nás to tam oba bavilo, ale vzhledem ke zhoršujícímu se (momentálně) ekzému jsme toho nechali. Hodně se tam naučil a nebojí se vody a potápět. A jak tam chodíš s dvojčaty? Sama a jedno je ve vodě jako "instruktážní pomůcka"? ;) Koho teď máte za instruktora?
3.7.2008 13:04:43
Prdlačky, odkaz se mi nezkopčil do schránky a zůstal tam předešlý z vkládání fotek...takže teď:

http://www.archeoskanzen.cz/
3.7.2008 13:03:57
Je to Archeoskanzen v MOdré, je to hned vedle Velehradu. Na zpáteční cestě jsme jeli přes Kostelany, tam se dá zajít na ranč a třeba i pojíst, ale my jen profrčeli, páč oběd jsme zvládli ve skanzenu a prťata spala....

http://rodina.cz/honigovi/album/zvxxxtkaxdxevxnx.jpg
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 3436  [Dalších 2556 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.