| andzi | 18707 |
|
|
18.3.2005 16:50:27
Ahojky.Zdraví vás Ada.Papájano,ty už pofrčíš tak brzo do práce?To ta moc lituju.Budeš mať toho dosť.A Kubko taky.To odvykanie od kojenia bude asi ťašké.Když tie naše miminka sú na tom tak závislé.Asi to už tak musí byť když je váš taťka nemocný.Prajem vám aby to všetko dobre dopadlo :-)
Marta,dík za informace,psala si ,že mi už posielaš mailíka ale zatím mi nic neprišlo.Když tak ho skús poslať znova.Ináč bývam na sídlisku v paneláku. Prajem maminkám pekný víkend a skoré uzdravenie vašim zlatíčkam¨:-) :-) :-) |
| papajana | 19957 |
|
|
18.3.2005 9:00:16
Achoj! Tak jaký bude víkend? Náš Kuba už vypadá zdráv, tak ťuk,ťuk, ťuk, aby to už vydrželo!!!! Ani nepouštím malou do školky, chci, aby byl aspoň chvíli klid. Tak se mějte pápá
|
| Marta+3 | 9418 |
|
|
17.3.2005 20:34:27
Papajano, musíš to mít těžké, nevím, co říct...Každopádně Ti přeju, abys měla dobrou práci, která Tě bude bavit.
Co jste dbes holky dělaly? Co dětičky? U nás byl dnes dost špatný Kuba, horečkoval, i teď spí a má horečku a kašle. Doufám, že zítra už to bude lepší. Tak jsem děti uložila a jdu na další směnu... |
| Anička,Martínek04,Tom07 | 18956 |
|
|
17.3.2005 19:54:48
Papajáno - to je mi moc líto. Chápu. Já jsem z toho taky smutná, ale když všechno zaplatíme, tak nám zbydou 2000 Kč. A z toho nevyžijeme. A navíc už v pronajatém bytě bydlet nechceme. Takže se koukáme, kde vzít hypotéku a koupit si vlastní byt a platit do svého.
|
| papajana | 19957 |
|
|
17.3.2005 12:33:53
Můj muž je těžce nemocný a v invalidním důchodu.Bude s Kubou doma.To je také vlastně ten hlavní důvod, proč jdu do práce. Žijeme pod životním minimem a už je to úvané.Mrzí mě to, ale v našem případě to jinak nejde.:0(((( Ale s malou jsme to taky takhle zvládli a to jsem ještě dělala vejšku, tak to teď musím vydržet, než bude chodit do školičky. Hezký den!
|
|
|
17.3.2005 9:58:26
Papajáno - a kam dáš Kubíčka od září? Řeknu ti - hodně sil a nervů, je to někdy nad moje síly!!
|
| papajana | 19957 |
|
|
16.3.2005 22:05:31
Tak si zažádejte, abyste se mohli stát přítelem rodiny, oni vám to pošlou.
Tak my máme taky Kubu (13.3.2004) a Janičku ( 11.12.2000). Taky musím v září do práce.Bude to těžký. Zatím plně kojím, tak jsem zvědavá, jestli se malej do té doby dostatečně odstaví. Má prokázanou slabou alergii na mléko a pšenici, takže držíme těžkou dietu, za chvíli se asi ztratím... Teď je taky nemuciška, už to trvá asi 3 měsíce, přinesl to manžel a měsíc s tím bojoval a děti se pak střídaly.... šílené, už se zěším, až bude to jaro fakt tady!! Pozdrávek z Chebu! |
| Marta+3 | 9418 |
|
|
16.3.2005 20:38:13
Ani, ráda se s Tebou sejdu. Anička je už úplně dobrá, i Magdalenka dnes už byla mnohem lepší, dokonce si dělala úkoly do školy. Kuba je teď na tom nejhůř, kašle a měl teď večer 38,3. Tak uvidím, co z toho vyleze. Píšeš, že by se Ti to hodilo příští pátek, to doufám, že už budem všichni v pořádku.
Jsem ráda, že už se Martínek v jeslích "zabydlel", aspoň je to pro Tebe snazší. |
|
|
16.3.2005 19:49:59
Ahoj Marto! Jak to vypadá s tím příštím týdnem? Martínek je už v jeslích mnohem lepší! Jsem tomu moc ráda, bobek malej! Dnes tam krásně papal a spal půl hodinky. A co děti, jsou v pořádku?
|
| Marta+3 | 9418 |
|
|
16.3.2005 19:34:42
Jo, tak prosím Tě promiň, pošlu Ti to nejdřív v sobotu, manža si vzal druhý notebook, kde mám uložené ty info.
Kde ve Zlatých bydlíš? |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.