| papajana | 19957 |
|
|
8.3.2005 8:14:19
Tak vám holčinky děkuji za hezké uvítání. Ano, Zlaté Hory jsou skutečně alespoň podle mapy konec světa. Ale Jeseník není daleko,ne? Za jak dlouho tam dojedu autem? Co mě tam táhne? Našla jsem na netu inzerát na práci ve Z.H. a moc se mi to líbilo.Taky mě zaujaly ty oficiální stránky Jeseníku, fotky, krajina.No, já jsem až z Chebu, šílenej úlet já vím, ale vždycky jsem chtěla bydlet na Moravě.Mám tam známé a jezdím tam pravidelně každé léto už od malička. Cheb už mi stráááááááášně leze na nervy. Jenže tu mám rodiče, dobrou práci, nevím, jak je to ve Z.H. se školama, zdravotnictvím a tak. Asi je odtamtud asi šílený spoj do Prahy, co?
Je mi 28, mám dva svištíky (1 a 4 roky) a muže v invalidním důchodu. Odkud je fotečka pode mnou? |
| Marta+3 | 9418 |
|
|
7.3.2005 22:49:38
Ahojky všem! Tak už jsme vydovolenkovaní.
Papajano, vítám Tě mezi nás. Ve Zlatých Horách je moc hezky, je to sice z určitého pohledu "konec světa", ale to je Jeseník taky a přesto jsme tu šťastní. Ty jsi odkud? A co Tě táhne do Zlatých?...jestli nejsem moc zvědavá. Mám kámošku, co bydlela ve Zlatých a nedá na ně dopustit (teď bydlí v Jesu). Aničko, jak to zvládáte v jeslích? Soucítím s Tebou, určitě jsi to obrečela. Ale věřím, že Martínek si zvykne a že to zvládnete. Je mi líto, že se musíte stěhovat, je to fakt nanic. Snad seženete něco hezkého, levnějšího... Přikládám náladovku z dovolenky, lyžování bylo super. Byli jsme zdraví, Anička nám lehla s horečkama včera. Tak uvidím, jestli se z toho něco vyklube. Holt celonárodní chřipajzna dorazila i k nám... ![]() |
| Anička,Martínek04,Tom07 | 18956 |
|
|
5.3.2005 15:53:54
Ahojky!
Papajáno - Já jsem z Jeseníku, ale teďkom jsem spíš už v Praze, Marta je z Jeseníku a Jitka z České Vsi. Zlaté Hory jsou moc hezké, ale na můj vkus hodně odlehlé - toť hlavně myslím od práce a větších obchodů. Jinak - máme se : Už třetí den chodíme na hodinku do jeslí. Úspěšně bojujeme, jen se trápíme s jídlem, to mi poslední dobou dělá i doma. Je tam 10 dětí a 4 tety. Tety jsou moc hodné. Já už se řádně vybrečela a teďkom už to snad budu zvládat líp. Uvidíme jak s nemocema. Od pondělí už tam bude asi dýl. Jinak je tam s ním nová holčička Anička, která má 9 měsíců a s Martínkem si prý velice hezky zvykají. Tak uvidíme. S bytem je to horší. V práci Petrovi slibovali velké slevy při koupi bytu, který staví a nakonec z toho nic není - prý 3,7mil. Blázni. Takže ještě došetříme a porozhlídneme se někde jinde. Navíc se musíme stěhovat od 1.4. do Libně. Připadám si jako cigán. Snad už jednou bude líp. Papa |
| papajana | 19957 |
|
|
26.2.2005 22:41:29
Holčinky, ráda bych se sem taky vecpala. Přemýšlím, že se tam k vám s celou rodinou odstěhuju. Je to 500 km, rodiče šílí, ale mě ta Morava tak táhne! Chtěla bych do Zlatých Hor. Je tu někdo odsud?
|
| Aňa+4 | 27094 |
|
|
25.2.2005 20:05:34
Marti,
to lyžovaní ti závidim, jsem totiž vášnivý lyžař, letos se nám povedlo se dostat na lyže jen jednou a to ješte jen na 2 hoďky na noční lyžování... |
| Anička,Martínek04,Tom07 | 18956 |
|
|
25.2.2005 10:41:33
Marto - Kubíček je moc šikovný! Užijte si krásnou zimní dovolenou! A ať jste všichni zdraví!!!!
Já začínám mít rýmu, jen doufám, že ji Martínek nechytne. Už to začíná. Á právě mi JITKA připomněla vitamíny! |
| Marta+3 | 9418 |
|
|
25.2.2005 10:02:42
Jů, omlouvám se, příště to víc zmenším...
|
| Marta+3 | 9418 |
|
|
25.2.2005 9:59:25
Tak vás všechny zdravím. Děti jsou v pohodě, jsme zdraví. Dnes mám balicí den, zítra odjíždíme na pár dní s dětma na lyžovačku do polských Tater (Zakopane). Tak doufám, že něco nezapomenu sbalit. Auto bude narvané až na střechu, ono se 3dětma není zimní dovča jen tak. Postýlka, kočárek, lyže, běžky, sáně, boby, brusle...uf, už teď mám z toho "horečku", abych na něco důležitého nezapomněla. Ještě musím oběhnout pár obchodů a dokoupit nezbytné maličkosti (jako čepice, rukavice, ponožky atd.)
Včera měl Kuba se školkou vystoupení pro maminky k MDŽ(pořád se to v naší školce slaví), byl to muzikál o sněhurce. Měli to na IPOSU a bylo to moc pěkné. Vypadal asi takto: ![]() |
| Jitka a 2 kluci | 15693 |
|
|
24.2.2005 20:52:56
TEDA TO TAKY KOUKAM, UZ SE NAM TO TADY POMALU TAKY ROZRUSTA.
TO JE SNEHU CO? MY JSME PRCKOVI JESTE NEPORIDILI SANKY A TAK ANI MOC NECHODIME NA PROCHAZKY S TIM KOCARKEM SE TO MOC NEDA, USPINKAT PRED BARACKEM A PAK HO DAM PEKNE DRIMAT DO VERANDY. ZATIM NAM ZDRAVICKO SLOUZI A CO VAM, JAK SE DARI ZDRAVOTNE, UZ HLASI NEJAKE CHRIPKY, TAK TET BASTIME MOC POMERANCE A JINE VITAMINKY. ZATIM CAUKY |
| Aňa+4 | 27094 |
|
|
24.2.2005 9:55:07
Z Jizniho Mesta, takze z "krasnejsi" casti Prahy.
My jezdime do Jeseniku skoro co 14 dni - 3 tydny,dřiv jsme to střídali s Prahou, ale ted co máme malého, tak jsme tam byli naposled o vanocích ( jé, mě jsou háčky a čárky, to je supr, na notebooku, nam totitz stavkuje klavesnice:), no ale koukam, že už je tam zapominam stejně zařazovat, tak se omlouvam,) Jak uz jsem psala ted bydlime u Šumperka...tady jsme věčně zapadlý sněhem:-) |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.