| Marta+3 | 9418 |
|
|
19.2.2005 19:10:32
Ani, Anička tak do měsíce od toho co se postavila chodila sama, pokud si dobře pamatuju. Chodit začala v roce.
|
| Anička,Martínek04,Tom07 | 18956 |
|
|
18.2.2005 19:54:10
Ahojky!!
Marto - krásná fotečka!! Holky - ještě jste tam nezapadly? Tady je tak 5cm. Na Prahu je to docela dost. Jinak nic nového. Malý stojí, to už jsem tu psala. Jsem zvědavá, jak mu bude dlouho trvat, než začne chodit! Marti - jak to dlouho trvalo u Aničky? |
| Marta+3 | 9418 |
|
|
17.2.2005 23:35:35
Á, tak jsem už pozapomněla, jak se vkládají fotky?!
Tak ještě jednou: ![]() |
| Marta+3 | 9418 |
|
|
17.2.2005 23:34:30
Tak se tu vyskytujem každá v jiný den...
Anička už je lepší. Je to "horolezec"-pořád ji sundávám ze židlí, stolu, patrovky... je to náročný, ale moc roztomilý věk. Tak Martínek už chodí, to je paráda. Moc na Tebe Ani myslím-to stěhování Ti fakt nezávidím. Už abyste bydleli ve svém. Jitko, budeme bydlet v Jeseníku, Na Stráni-je to taková okálová čtvrť vedle IPOSU. Letos by se to mělo realizovat, tak uvidíme. Posílám jednu zimní procházkovou... img src= |
| Jitka a 2 kluci | 15693 |
|
|
16.2.2005 20:18:23
Tak to nam to napadlo co?
Jinak taky me to mrzi ze jsme se nepotkyli, ale mrnousci uz pak zacli byt kapku nervozni jak jsme stali na miste a tak jsme po chvilce sli, no a me se jeste k tomu vyb.ten mobil, no je to skoda, ale az sleze ten snih tak to bude lepsi, tet se moc s kocarkem neda. Tak vy budete stavet a kde? V Jeseníku. My mame v loznici plovoucku, ale ke to hrozne studene, a v kuchyni jsme meli dlazbu, tet je uz na nem koberec, koupenu bychom chteli v budoucnu delat novou a taky chceme udelat vytapeni. Urcite doporucuju, znami to maji doma a super, ale ja jinak v obyvaku, pokojicku i v loznici a i v te kuchyni pro koberec, hlavne kdyz jsou deticky male a zem je jejich raj. Jina ja jsem tady dneska jenom na skok jeste delame papiry, takze jdu neco delat. Tak zatim holky a mrnousci at jsou zdravi. Jitka |
|
|
15.2.2005 19:50:26
Ahoj Marto a Jitko!
Marti - to je Andulinky líto! Nezkoušela si ten vysavač? Je moc účinný. Dokonce k němu prodávají v lékárně nástavec-odsávačku. S bydlením - tiše závidím, takový starosti nemáme. Bohužel se musíme zase stěhovat - někam do Libně. Nelíbí se bytným, že je nás moc -4lidi. Já,manža a švagr s manželkou a miminkem v bříšku. No a Martínek. Vlastní bydlení snad bude až příští Vánoce. Kéž by!!! Jinak Martínek už stojí a pochoduje kolem stolu, dělá papá a sám tleská. Jinak asi nic nového. Jo - v dubnu jdeme do jeslí a já do práce. Ale to asi víš. |
| Marta+3 | 9418 |
|
|
14.2.2005 19:01:33
Ahoj holky, tak nám tady ta diskuse nějak skomírá, co? Škoda, že jsem je s Tebou Jitko neviděla. Měla jsem běhání po městě a různé vyřizování. Tak příště.
Jak se všichni máte, co dětičky, jste zdraví? Anince lezou špičáky, tak má rýmu, ale jinak jsou děti v pohodě. Teď máme plno starostí s naší plánovanou stavbou, vyřizujem papíry, přemýšlíme jaké podlahy atd. Mimochodem, jaké podlahy máte vy? Protože chceme mít všude podlahové vvtápění, tak bude dlažba a v pokojíkách přemýšlím o novilonu. Tak takové já mám teď myšlenky... Budu ráda, když se tu některá ukážete. |
| Jitka a 2 kluci | 15693 |
|
|
22.1.2005 20:09:08
To se nam to udělalo venku krásně bílo, co? Jen ať nám to aspon týden vydrží když už ne třeba 14 dní.
Marti ve středu jsem se chystala, že se potkáme na městě, bohužel až pozdě jsem si všimla, že maš cas uz od 1-2 a ja jsem vychazela z domu az po jedne, takze do mesta jsem dosla kolem trictvrte ana dve a to uz asi nemelo cenu volat. Tak jindy. Dneska se bratranci narodila holcicka 3,600 a 50cm, zitra chceme jet za nima jsou v porubske nemocnici v Ostrave, uz jsem moc zvedava, vracet se budeme asi v utery, tak holky jestli se budete schazet pozdeji tak taky rada dojdu. Zkousela jsem vysavac, malinkej na me vyvalil oci, co to jako zamyslim, sotva jsem se priblizila, zacal tak jecet, ze jsem to vzdala, no asi jsem ho nezaujala. Holky jsem ostuda, vzala jsem si k pocitaci cokoladky ze stromecku a vsechny jsem je s.....a, fuj pak nemam kynout uz mam zase kilo nahore. Jinak Marti bydlim na ulici u školy, ale uplne na konci mezi okalama zdenny domecek, pred mostem. Urcite me tu budou znat, Ricko ma vecerku Nelly u kostela. Tak si myslim, ze je dost popularni, ha ha. Za chvilku uz prijde z prace, tak pujdeme kapku oslavovati nove narozene miminko nahoru k rodicum. Holky tak zatim ahoj a preji Vam at jste vsichni zdravoucci. |
|
|
20.1.2005 8:02:33
Ahojky! TAk jak jste si užily včerejší srazík! Asi dobře, jak jinak!
Dnes odjíždíme do JESU, tak se Vám ozvu, papa |
|
|
14.1.2005 21:50:10
Teda já jsem "češtin". Myslím - kašlík! Papa
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.