| Anička,Martínek04,Tom07 | 18956 |
|
|
14.1.2005 21:49:21
Marto - díky! Snad tu brzy skončí. Jsem zvědavá, jestli příští čtvrtek bude ještě sníh. Aby jej taky Martínek viděl!
|
| Marta+3 | 9418 |
|
|
14.1.2005 21:28:44
Ani, hlavní je, aby malej hodně pil. Jinak, asi to už znáš, rýma a kašel je většinou na dýl, musí se to "přestát". My jsme nikdy nepoužívali odsávačku, tak proto jsem nakonec nezkusila ani ten vysavač. Tak přeji Martínkovi rychlé zotavení.
Tady dnes krásně nasněžilo, uvidíme, jestli to chvilku vydrží. |
|
|
14.1.2005 20:13:19
Marto - to může být moc dobré. Určitě vyzkouším. Děti máš moc šikovné!
S tou rýmou - právě, když teče, tak to rychleji vysaje. Martínek má už po rýmě. Jsem ráda. Trošku ještě v krčku chrchle. Nevíš, co na to? |
| Marta+3 | 9418 |
|
|
14.1.2005 19:37:26
Tak vás holky zdraví, jste tu některá? Dneska jsem dělala výborné povidlové taštičky (takovým tím vykrajovacím zaklapávátkem). Recept jsem našla na internetu, tak se podělím:
250g hladké mouky 250g tvarohu(ne ve vaničce) 250g másla Udělá se těsto a nechá v chladničce aspoň 2 hodinky. Pak se vyválí a vykrajují kolečka, plní povidly, "zaklapnou" a pečou dozlatova. Ještě horké se obalí v cukru. Je to móóc dobré! Aničce lezou špičáky, tak je taková mrzutá a má tu rýmu (dnes už lepší). Vysavač jsem nakonec nevyzkoušela, protože jí rýma teče, nemá ji zaraženou. Dnes jsem jela pro Magdalenku do Č.Vsi na bazén, chodí do sokola každý pátek. Kde tam Jitko bydlíš? Někde u školy? Tam znám pár lidí... Zatím se loučím, A.už usla a jdu pohonit ty dva. Manža odešel na pánskou slezinu. Jó, včeera jsem byla s kámoškou v kině na Stepfordské paničky - docela dobrá oddychovka. Jinak takto vypadají ti naši dva starší: ![]() |
|
|
13.1.2005 20:10:54
Tak máme po rýmě. Opravdu se vysavač osvědčil. Ještě trošku chrapotíme, ale snad už to bude lepší" Jituš - malý je opravdu šikula! Koukám, že už dohání našeho Martínka! Minulý měsíc měl 9,11kg. Teďkom moc nepapal, protože byl nemocný, tak jsem zvědavá, jak dopadne.
|
| Jitka a 2 kluci | 15693 |
|
|
13.1.2005 19:22:33
Nazdarek holky,
zrovna jsem se tak dobře nabaštila, že jsem se rozhodla sednout si zase na chvilinku k počítači, dělala jsem svíčkovou, sice to do ni mělo daleko, ale jinak to bylo moc dobré, mňam. Dneska jsme byli na kontrole, ze 8 dnu bude mit prceček 7 měsíců, nedávno jsme si přáli ať už je na světě a ať už má 6 týdnů, no a teť už má za sebou půl roku, vážně to letí. Váží 9.020, má 2 zoubky, papá všechno mrkvičku, brambůrky, květáček, brokolici, maso-kuře, rybu, už papal i v polívečce porek, česnek, piškotky-tymu jedou, rohlík, pudink-vařím mu vanilkový a přidávám kapku cukru, pak jsem mu udělala jablečné přesnídávky, taky mu chutnají a ovoce, jo ještě jsem mu koupila rýžovou a prosnou krupičku, ale nějak to moc nechce, možna neměl zas až takový hlad a nebo už byl moc unavený, dala jsem mu to na večer. Tak jak jsem se bala co mu budu davat jist, myslim si ze jsem se velice rychle zabehla, taky ho ještě k tomu stale kojím, ale už si myslím že to nějak moc přes den nevyžaduje. Jinak Martičko hodiny kdy máš čas jsem si poznamenala, tak jen co mi to taky bude vycházet hned se Ti ozvu, ale spíš budem počítat s tou středou. Já jsem to stím vysavačem ještě nevyzkoušela, ale budeli mít větší tu rýmu, pujdu asi taky do toho. |
|
|
12.1.2005 9:57:15
Marto - s tím vysavačem, to opravdu funguje. Vím, zní to hrozně, ale je to rychlejší a účinnější. Na konec trubice - ať ti manža udělá nějaký otvůrek malý a utěsněný, aby si tam mohla strčit jen tu trubičku odsávačky. Tu tam vložíš, zapneš vysavač a malé druhý kone odsávačky strčíš do nosáčku. Je to nepříjemné, musíš ji držet ručky a uklidňovat. Dáš to jen k začátku nosáčku a strašně rychle ji to vysaje, uvidíš. Tak to zkus a pak mi řekni, jak to dopadlo! Hodně zdaru!!!
|
| Marta+3 | 9418 |
|
|
11.1.2005 21:15:39
Ahoj holky, tak teď jsem tady pro z měnu já. Aničko, s tím vysavačem, to mě docela zajímá, to slyším poprvé. Fakt to funguje? Že bych to zítra zkusila? Dnes mi bylo A.líto, jak jí pořád tekl ten soplík.
Holky, dnes dorazila do Jes.-Lázní s dcerkou na několik týdnů moje velice aktivní kamarádka z Brna. Ta pořád všude kde je organizuje spoustu akcí. Maškarní je jistej, ten v lázních organizovala i minulý rok a bylo to fajn. Myslím teda, že mrňousci z toho ještě tolik mít nebudou, je to spíš pro věk 3a výš, ale třeba by se jim to líbilo... My určitě půjdem. Jen ještě nevím přesně kdy to bude (Pavla dnes přijela a už s malou stihla navštívit dvouhodinovou vernisáž v muzeu). Jitko, ráda se s Tebou sejdu (i s Tebou Aničko, až tu budeš). Jen já to mám složitější, že musím kloubit dohromady školu, školku, kroužky Magdalenky... Ale v Po mezi 14 a 15 hod. a ve st mezi 13 a 14h mám volno, jsem na městě (Magdalenka má kroužek v Průchodní škole). Tak pokud by Ti to Jitko některý z těchto termínů vyhovovalo, dej vědět, mohly bychom se sejít na náměstí. Anebo pak někdy dopoledne, mezi 10 a 12hod. |
|
|
11.1.2005 20:26:54
Už koukáš na RP, nebo jseš tady? Já jsem si teďkom tiskla z PC fotky, tak jsem se zdržela.
|
| Jitka a 2 kluci | 15693 |
|
|
11.1.2005 19:56:55
Tak ja to tedy pozjištuju a dam vedt. Jinak urcite se sejdeme. S Martickou jsme se jeste nepotkali, no snad to jeste do te doby stihneme.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.