| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Jeseník

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 327  [Dalších 127 >>]
Anička,Martínek04,Tom07 18956
6.12.2004 8:03:07
Marto - tak se ómlouvám, že jsem tu po PŠ nebyla, ale dostal se mi na počítač manža a já už pak nebyla schopna. Na ty očička ti neporadím, protože Martínek nic takového ještě neměl. Asi ti víc poradí Dr. Doufám, že se tu ukážu večír. Dnes jdeme s Martínkem na 8měsíční kontrolu. Tak jsem zvědavá.
Marta+3 9418
5.12.2004 20:58:53
Já nemám šanci si PŠ shlédnout v normálním termínu, to je uspávací frmol s těma staršíma. Tak si to nahrávám, pak se na to v klidu kouknu. Perníčky dopadly dobře, celý byt tak krásně vánočně voní... Pekly děti, já jim jen vždycky vyválela placku. Každý upekl 2 plechy a zbytek těsta jsem schovala na zítra.
Aničce dávám optalmo-septonex kapky. Sestra mi ještě radila framykoin, tak jsem to zkusila dát na noc. Děti na oči moc netrpěly. Máš nějakou zkušenost co pomůže? Přeju Martínkovi klidnou noc.
5.12.2004 19:49:41
Ahojky! Mikuláš u nás letos nebyl, asi příští rok.
Aničky je mi moc líto - co ji na to dáváš? Martínek měl dnes velmi mrzutý den. Asi jej trápí zoubek,nebo co. Ukážu se tu po PŠ! Hodně štěstí v pečení!!!
Marta+3 9418
5.12.2004 19:11:40
Ahoj mamky, zdravím Vás v neděli. Jaký byl den? Přišel Mikukáš? My jsme s dětma byli na takové menší mikulášské oslavě, děti dostaly balíčky, tak byly spokojené. Ale pak jsme vyrazili do Lázní na brusle a za zklamaného nesouhlasu jsme to vzdali, protože zrovna ledovali a navíc tam dost mrazivě foukalo. Anička má zánět spojivek, chudinka. Teď ještě jdem péct perníčky. Marta
4.12.2004 21:42:15
Tak dobrou! Zítra tu budu v půl osmé večír do začátku PŠ. Papa
Dobrou....
4.12.2004 21:00:42
Tak ještě chvíli budu nakukovat jestli se tu některá z Vás objeví,a pak se půjdu věnovat manžovi.
4.12.2004 20:45:43
Tak to mně mrzí, že má Martínka rýmečku, bobek malý! Posílám zdravooou pusinečku.
S tím brečením - doufám, že se to zlepší, jinak to nebude moc dobré do jeslí, bééé..
Marta+3 9418
4.12.2004 19:48:06
Ani, to je dost častý jev, že se děti ne zrovna vzorně předvedou návštěvě, to bych mohla povídat... Zrovna když jsem seděla s Kubou v čekárně na chirurgii, zdravila jsem se s kadeřnicí a K. na celou čekárnu: "mami, ta paní se mi vůbec nelíbí" To jsou takové ty "faux paux" s dětmi. Možná, že se Martínek dostává do období, kdy nebude chtít k cizím lidem. Pamatuju si, že děti se do určitého věku (asi do 7-8 měs.)na každého usmívaly a klidně se nechaly chovat a pak se to najednou zlomilo a kolikrát ještě teď musím ty starší pobízet, aby pozdravily atd.
Kuba už lítá, dnes dopo na procházce ještě kulhal, ale Tad ho vzal na bazén a teď už je noha v pohodě. Jinak malé Martince od sestry lezou zuby, včera spala jen prý hodinu, má šílenou rýmu a kašle...chudinka malá.
Tak průběžně ještě kouknu, jestli tu některá nejste. Zatím se loučím. Marta
4.12.2004 17:43:20
Ahojky! Tak to má Martínek skoro dvojčátko!
Dnešní den byl celkem klidný, až na to, že se na návštěvě předvedl a ze začátku plakal, pak se srovnal a byl v pořádku. To mám teda radost. A přitom do Jesu a do Skorošic jezdíme každou chvilku, tak by mohl být zvyklý. Snad se to časem srovná.
Marti - to je skvělé, že už Kubík nemá dláhu, co?
Tak já se večír mrknu, jestli tu některá budete. Papa
Marta+3 9418
3.12.2004 20:41:02
Ahoj Aničko,popř. Jitko,
konečně se dostávám k PC. Teď jsem uspala Aničku - vrátili jsme se před chvilkou z Ostravy, kam jsme museli na otočku. Kubovi dnes sundali dlahu, ale bojí se nohu ohnout. Jinak mám sestru, která má malou Martinku (nar.7.4.2004), takže to je skoro dvojčátko Martínka! Jak je v Praze? Tady je pořád kolem 2st., sníh není, jen po cestě přes Horní Údolí byl led. Cestou zpátky jsme viděli čerstvě auto v příkopě, naštěstí se nikomu nic nestalo. Asi už holky spíte, tak dobrou noc, "pokecáme" zítra. Marta
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 327  [Dalších 127 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.