| Anička,Martínek04,Tom07 | 18956 |
|
|
3.12.2004 18:39:20
Ahojky!!!!
Martínek měl dnes docela klidný den, až na to, že se mu dopoledne nechtělo spinkat. A to jsem jej ještě pak asi 20min. uspávala. No, vzdali jsme to a pak odpoleden spinkal hodinku a půl. TeĎ půjde spinkat zase po 19h. Nakouknu jestli tu některá jste! |
|
|
2.12.2004 20:28:52
Taky mi připadne, že kluci nejsou až tak mazliví! Teda mrzí mně, že Martínek takový mazel není. Škoda. Tak třeba to ještě vyjde.
Tak já se loučím. Půjdu se natáhnout. A zase zítra tu večír budu! |
| Marta+3 | 9418 |
|
|
2.12.2004 20:26:45
Vůbec to není ostuda! Když jsem měla jen Magdalenku, zdálo se mi, že nic nezvládám. Neuměla jsem si vůbec představit mít dětí víc, ale jak přišly, najednou to nějak šlo. Člověk se prostě musel a pořád musí učit filtrovat věci které jsou důležité od těch méně důležitých... Tu holčičku bych Ti moc přála, holčičky jsou fajn (ne že by kluci nebyli, ale Ti jsou takoví víc "bojovní"). Až budeš v Jesu, tak Tě taky ráda uvidím. M
|
|
|
2.12.2004 19:59:42
Marti - tak pěkně uspávej! To musí být asi fuška. Stejně obdivuji. Je to krásné mít tolik dětí. U nás - to bych si taky přála, jenže trošku dělala svoje psychika a trochu problém u manži - i když na to bral léky a před otěhu je půl roku nebral. Tak snad se to za 3 roky ještě povede a budu mít tu vysněnou holčičku, a kdyby ne, tak chlapce, alespoň by si měl s kým Martínek hrát. Uvidíme. To je ještě dost času. Musím do práce - abychom konečně od ledna 06 bydleli ve svém. Na to se opravdu moc těším. Je to peněz - vlastně je za bydlení, jakoby vyhazujeme z okna. Snad bude lepší.
S tím hlídáním - jsme ošizeni. Rodiče a tchánovce máme v Jesu, teda rodiče ve Skorošicích. Už se na ně zase těším. A nesmím zapomenout na svou drahou sestru - je mi jako druhá máma. Mám ji taky moc ráda. A miluje Martínka. No, jo. Vždyť už na něj čekali 7let. To je síla,co? Já jsem dnes nějak ukecaná. Kamarádky tu jsou moc milé. Zvláště jedna, co bydlí o dvě patra níž. Jenže za rok se budeme stěhovat na Zahradní Město. Uvidíme. Snad ještě mrknu. Poslední dobou mě ten malý zmáhá. A to mám jen to jedno, ostuda,co? |
| Marta+3 | 9418 |
|
|
2.12.2004 19:52:53
Magdalenka trpí ekzémem už od 2 měsíců. Trochu jí pomohlo moře (byli jsme tam před 2 lety), ale teď začala chodit na bazén, tak je to zas horší.
Myslím, že Tě chápu, že je Ti v Praze smutno, ale věřím, že teď s malým poznáš jiné mamky a bude to lepší. S prací je to tady fakt horší, jsem ráda, že Tad (manžel) dělá ty překlady, protože je sám svým pánem a nemusí se bát, že o práci příjde. Ale má to své i mínusy - je strašně vytížený, tak ho moc neužijem. Mám tu ale rodiče, oba jsou už v důchodu, tak mi s dětmi pomáhají. Musím teď odskočit uložit děti, pokusím se ještě nakouknout tak za hoďku. Zatím ahoj, Marta |
|
|
2.12.2004 19:46:31
Do Jesu jedu příští týden, tak bych tě taky ráda viděla, pokud budeš "volná"! Spíš od 14.12. - do 29.12. Pak zase pojedeme do Prahy.
|
|
|
2.12.2004 19:44:08
Marti - Magdalenka má ekzém? To je mi moc líto. Doufám, že se toho Martínek vyhne, ale nevím, nevím. Já jej měla až do 12let. Pomáhal mi FLUCINAR. Nějak tak se to jmenovalo.
|
|
|
2.12.2004 19:43:01
Marti - bydlíme ve Strašnicích. Jsme tu se švagrem - máme 3+1 a platíme 13tis. Děs. Můj synovec taky začal studovat na ČVUT - systémové inženýrství. Skončil na gymplu a šel na techniku, to je šok.
V Jesu práce pro manžu nebyla. Navíc jsem tam byla bez něj 4 roky sama. Vlastně jezdil domů co 14 dní na víkend. Já nemohla otěhotnět, takže jsem od r 2002 v Praze. Zvykám si, ale je mi smutno. To asi tak zůstane. Dělá stavbyvedoucího u dobře prosperující firmě. Však víš, jak je to s prací. |
| Marta+3 | 9418 |
|
|
2.12.2004 19:34:08
Tak jsem tu naskok (manž.telefonuje). Dneska byl obvyklý frmol, hudebka a ještě jsem musela s Mag.na kožní - má ekzém, ale teď už to nejmenší spí, půjdu vykoupat ty starší a pomalu je poženu do postele.
Kde v Praze Aničko bydlíš? Mám tam dva bráchy, jeden bydlí na Břevnově, nedávno se oženil a mají takový malý hezký byteček 1+1, a ten druhý letos začal studovat na ČVUT. Marta |
|
|
2.12.2004 18:49:07
Tak jsem tady. Jsem tu dřív, protože si ještě píšu s DUBŇÁČKAMA. Táta hojdá, Martínek půjde za chviličku spinkat a já budu nakukovat, jestli některá na chvilku přijdete. Dnešek byl uspokojivý. Malý tu lítá od jednoho rohu na druhý. Je to zábava.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.