| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Jeseník

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 327  [Dalších 107 >>]
Anička,Martínek04,Tom07 18956
1.12.2004 20:23:18
Tak já se pro dnešek loučím. Jsem poslední dva dny nějaká utahaná a to nemám doma 3 děti. To teda nechápu. Mějte se hezky. A zítra tu budu zase večír v 19 30!
1.12.2004 20:04:10
Tak tu přesnídávku dělám taky. Udělala jsem si ji u našich ve Skorošicích. Mají RD a plno jablíček. Takže se to dá.
Obdivuji, jak to zvládáš! Pomáhá ti manža? Můj se snaží, ale myslím, že by trošku mohl víc. Díky za názory k lození. Takže se brzy nachystáme na stavění, to bude legrace. Příští rok se naší nové švagrové narodí mimísek a budou dočasně bydlet s námi, to bude veselo. V Jesu bydlet nebudou, ikdyž tchánovci mají RD. Není práce. My máme v přízemí jen 1+1, ale dá se.
Marta+3 9418
1.12.2004 19:59:19
Od půl roku jsem jim dělala přesnídávky - nastrouhané jablíčko s banánem a piškoty. Jinak s tím lezením a sezením je to fakt individuální. Většinou děti, co brzo lozí si dřív stoupnou než sedí. Já měla oba případy. Holky od půl roku seděly - ale zas nelozily, to až v 10 a 11 měs. A Kuba zas dřív lozil a seděl později. Takže si nedělej starosti, ono to všechno tak rychle uteče a Martínek bude běhat... Anička začla před 2 týdny chodit. Každým dnem se zdokonaluje. Jinak to moc nezvládám, abych pravdu řekla. Nejhorší je vše skloubit - škola, kroužky, hudebka...
1.12.2004 19:49:20
Jé tak to je mi Kubíka moc líto. Bobek. Jak to s těmi dětmi zvládáš?
A co Anička, už ti chodí? Náš Martínek minulý týden začal lozit po čtyřech a čekám, kdy si sedne. Zatím se moc nepokouší. Tak uvidíme. Kdy ti děti seděli? A posazovala si je? Já je neposazuji. Jo - a ještě prosba, kdy si dávala dětem něco jiného kromě mlíčka,kaše a bílého jogurtu. Dík
Marta+3 9418
1.12.2004 19:39:22
My máme celodenní připojení, bezdrátové, problém ovšem je, že manžel je pořád na počítači, zakže já využívám doby, kdy jde na záchod, do koup., má telefon atd... Anička toho dnes taky moc nenaspala, nornálně ještě spává 2x denně, ale dnes ten odpolední spánek vynechala, takže teď už spí jak dudek. Jinak pozemkový úřad je něco jiného než katastrální, my sídlíme na iposu, ale nic si z toho nedělej, než jsem tam začala dělat, tak jsem si taky myslela, že to je totéž co katastr. Jinak Kuba má nohu v dlaze, v neděli si vyhodil kolínko, snad mu to v pátek sundají.
1.12.2004 19:33:05
Jste tu některá? Ještě počkám a pak si půjdu číst a potom do postele. Dnes byl náročný den.
1.12.2004 19:32:27
Jak jste v Jeseníku připojené na internet? No, až budu zase v Jesu tak na netu nebudu - máme tady UPC. Doma jsem nebyla už měsíc. A to jsem tam, co 14 dní na 14-20dní. Od dubna už budu jezdit jen jednou za měsíc.
1.12.2004 19:29:55
Ahojky MartoK!!! Vítáme tě mezi námi! To je fajn, hned nás je víc.
Teda vy jste s manželem vůbec nezaháleli. Tolik dětí. To bych taky ráda. Ale budu muset příští rok do práce, kvůli bydlení v Praze a pak snad jestli to ještě půjde do tří let zkusit ještě další.
Ty jsi dělala na pozemkovém fondě? To je na Horovce, že? Katastrální úřad.

Náš Martínek je už v pelíšku. Dnes spinkal jen 2hodinky a odpoledne už ani náhodou. Snad 10min.
Marta+3 9418
1.12.2004 19:24:33
Ahoj holky, tak jsem se podelší době koukla do této diskuse a zjišťuju, že je tu docela živo. Jak tak koukám, jsem z vás nejstarší, je mi už 33 a kde jsou ty časy, kdy jsme měli jedno dítko... Teď už máme broučky 3 ( a tím teda končím, protože na víc už bych psychicky neměla...).Všechny děti jsem porodila v jesenické nemocnici, chodila jsem nejdřív k Ilíkovi a pak ke Kořenkovi. Nejmladší je Anička, má 14 měsíců a nedávno začala běhat. Pak máme ještě Kubu (5) a Magdalenku (7), to už je školačka. Jsme přímo z Jeseníku, manžel dělal na státní správě lesů, teď už dělá doma, je překladatel. Já se po mateřské chystám vrátit na pozemkový úřad. Tak zatím tolik o nás.
30.11.2004 19:54:48
Dobrou - tobě, prcáčkovi a manžílkovi!!!! Pokud budeš zítra - tak zase v tuto dobu. Budu nakukovat!!
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 327  [Dalších 107 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.