| Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 | 15964 |
|
|
21.6.2005 9:19:52
nedela rano...strkovec?
|
|
|
21.6.2005 9:19:22
hospoda, uzavreta s ihriskom, piatok poo, nedela poo
|
| Mary... | 7950 |
|
|
21.6.2005 9:14:51
Pozri Samy, ja tam budem, ale tiez budem duchom skoro nepritomna, pretoze pohladom ustrazit tri deti tiez nie je sranda a neboj, mozno bude behat za a s mojimi ;o). Tak kludne navrhni nieco, my zatial nemame ziadny program, takze sa prisposobime.
|
|
|
21.6.2005 8:48:48
hmmmm....sobota trosku problem. Mame od obeda rodinnu seslost, teta ma patdesiatku :o(
Okrem toho mam obavy, ze pri lietani za Vincutom by som s Vami moc nebola. |
| Mary... | 7950 |
|
|
21.6.2005 7:44:49
Super...
Navrhujem na sobotu akciu na Kuchajde, bude tam letecky den (domacky vyrobene letecke prostriedky) a keby aj bolo vela ludi, je to dost velke, je tam tien aj preliezky aj obcerstvenie. Co vy nato? |
|
|
21.6.2005 7:32:31
Asi vo stvrtok vecer, alebo piatok rano a zostanem do pondelka, alebo utorka, este neviem. A budem mat auticko, jupiiii..!!
Nespachame nieco? |
| Mary... | 7950 |
|
|
18.6.2005 14:26:42
Dorko, veru neviem, ale skusim pozistovat a dam info. Sice som o nej kedysi uvazovala, pred dvoma rokmi som zvazovala vsetky moznosti (mam 3deti), tabletky som zavrhla, to by do mna nikto nedostal, nakoniec to vyhrala Mirena (no isla som do toho, ale s velkymi obavami, v style radsej volim mensie zlo) a teraz po tych dvoch rokoch mozem povedat, ze to bolo dobre rozhodnutie.
Skus pozriet stranky www.antikoncepcia.info, je tam poradna, celkom pravidelne odpovedaju. Prajem pekny vikend... Vcera sme boli hyrit, parada, trosku som dobila baterky. Potom o jednej v noci prechadzka domov, no proste super. Teraz padime do obchodaku, chladnicka ziva prazdnotou, hrozne, preco musim tolko jest ;o)? A zajtra planujeme s kamaratmi opekacku, tak musime tak ci tak doplnit zasoby. |
| Tara zelená | 3598 |
|
|
17.6.2005 17:32:25
Ahoj holky, sorry, že sem lezu, ale potřebuji odpověď na jednu otázku. Za jakých podmínek je možné se nechat na Slovensku sterilizovat? U nás v ČR jsou totiž stále předpotopní zákony, sterilizace po 4 dětech, nebo po 3 dětech a 35. roce života. Případně ze zdravotních důvodů. Já jsem zdravá, mám 2 děti, další nechci, takže u nás mám smůlu :( Ale klidně bych si zajela na Slovensko (navíc se mi tam líbí :)) prosím poraďte, klidně na mejla. Díky!!!
|
| Zuzana + Lucka 7.10.04 | 17616 |
|
|
17.6.2005 11:12:44
Tiez sa pripajame ku gratulacii!!!
Mamulik, my sme od buduceho tyzdna bez tatina. Takze si budem chodit za vami von trochu oddychnut :o))) |
| Mary... | 7950 |
|
|
17.6.2005 11:01:49
Ahojte.
No klasika, nestiham, doknca som bola teraz dva dni na sluzobke. No co vam budem hovorit, balzam na nervy a telo. Musim sa dobre starat o sefa, aby ma posielal castejsie ;o). A bol aj spolocensky vecer, ved viete, pri pohariku sa najlepsie utuzuju pracovne vztahy. A samostatny vecer, samostatne rano, to bola slast. Len doma bordel, manzel a deti ziju, ale stalo to zato ;o). Pripajam sa ku gratulaciam a prajem vsetko NAJ .Zuzi, neboj, urcite sa buduci tyzdne stretneme, urcite tam budeme travit poobedia ;o). |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.