| *S | 15300 |
|
16.6.2005 21:16:34
No teda, to máš doma živé striebro. Tak ona má teplotky z toho, že by chcela podnikať ešte väčšie aktivity. No to si ma pobavila. Hlavne, že je to ok. Ak by tam niečo bolo, tak by vám už určite volali.
Tak ešte aj bezpečnostný pás????? Na to ešte naša slečna neprišla, aj keď sa stane, že si ručičku vyvlečie, ale to skôr omylom, že o tom ani nevie. A to pôjdeš sama autom? |
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
16.6.2005 20:58:24
No boli sme v jeden den na neurologii aj nefrologii-tam ju cievkovali,moc je nastastie ok.Takze priciny teplot nezistene.Na nerologii to bol zazitok,doktorka si nas pamatala,ked sme tam boli s 2 a 1/2 mesacnou Miskou po pade.Skonstatovala,ze je v poriadku,az na to,ze je mimoriadne ziva (vraj aj tym sa jej moze zvysovat teplota),ze bude kazdu chvilu chodit a ze dokazde 3x viac ako deti v jej veku.Potom nam povedala,ze ju mame privazovat vzdy a vsade,a ze aj napriek tomu sa tam este min. 4x ukazeme s urazom.A ze ona mi nebude vycitat nic,ani si mysliet ze sa o malu nestaram.Mala jej tam zdemolovala postel,ukradla kladivko,porozhadzovala co sa dalo.Nakoniec nas rychlo posielala lekarka so smiechom prec,aby jej tam mala vsetko neznicila,a hlavne aby si tam nevyrobila nejaky uraz.A to sme tam prisli so spiacou Miskou :-).Este nas poslala na EEG,no vysledky bude mat az buduci tyzden,pevne verim ze budu ok.Hadam,keby bolo nieco zavazne,tak by nam to hned povedali.No teda,som sa rozpisala.....Ale nedokazem to viac skratit,aj tak je tu prispevkov poriedko. :o)
Hrozim sa cesty do KE o 2 tyzdne!Neviem ako obsedi,a najnovsie si uz vie vytiahnut bezpecnostny pas z autosedacky :-(. |
| *S | 15300 |
|
16.6.2005 19:50:17
TAk to je šikulka šikovná. A nepísala si ako ste vtedy dopadli na tej neurológii. A mala ešte Miška odvtedy nejaké problémy? Dúfam, že všetko je v poriadku.
|
|
|
16.6.2005 14:59:38
Emilinka nema za co :o).
To nase uz tiez nie je babatko,lozi to vsade,stavia sa na nozicky,chodi popri nabytku.....A krici mama,ham,ham :-).A mama ma konecne svoju predtehu vahu,i ked ta postava :o(........ |
| *S | 15300 |
|
16.6.2005 14:53:39
Jé, Emilinka ďakuje, aj keď to píšem za ňu, lebo som ju odložila k babičke a ja si upratujem a pečiem. Pomaly babičku zvykám. Začala som 1 hodinovkami, dnes tam bude 2.
Včera som si to prežívala fakt naplno. Spomienkami na prasknutú vodu, na prvé položenie na bruško, aj to blbé zašívanie sa mi zdalo nepodstatné pri tej všetkej radosti. :) Bolo to príliš veľa dojmov a je na čo spomínať. Už nemám doma bábätko, fňuk, ale malé, ukecané, všade chodiace batoliatko s 8 zubami. |
|
|
16.6.2005 13:13:06
a este jedno pre Emiliu :o)
![]() |
|
|
16.6.2005 13:11:33
Slavka,
gratulujem malej oslavenkyni!!!!A hned dvojnasobne,aj k tym prvym krockom :o).Verim,ze slzicky boli,mne sa tlacia,len ked to citam.Mas pravdu,je t ocimdalej,tym krajsie :-).Nech ti malinka robi len radost,nech je zdravucka,stastna a nech vam rastie do krasy :o)! ![]() |
| *S | 15300 |
|
16.6.2005 12:32:21
Ahojky dievčatá!
My sme včera oslávili ROK! Je to zvláštny pocit, slzičky nechýbali, keď som spomínala na pôrod. Oslavovať budeme až v nedeľu ale včera sme to oslávili s Ostravskou diskusiou. Mali sme tam vlastne 5 oslávencov a z toho dvaja včera. Takže Emi mala o zábavu postarané. A dva dni pred narodeninami začala sama stáť a spravila nesmelé krôčky. Ach, kdeže sú tie časy, keď sa začala pretáčať.? Týmto gratulujeme Vikinke. A odkazujeme, že bude "horšie". Nie, bude to krajšie a krajšie a užívaj si to. Čo mliečko? Už je dobre? |
| Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 | 15964 |
|
|
15.6.2005 12:02:07
Dievcata nasla som zoznamovaci inzerat nejakej novopristahovanej Veroniky s Valeriou tak som ju sem poslala nech nie je v BA opustena...
|
| Ketke+ Viki 14.12.2004 | 17661 |
|
|
15.6.2005 9:13:20
Zuzi pozeram ale nejako sa mi to nepaci. Su fakt divne a tiez dufam ze sa to zlepsi a hlavne si neviem zvyknut na tie nove postavy.
Vravis kludne obdobie????? Ach jo do coho som sa to namocila:-)))) |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.