| Zuzana + Lucka 7.10.04 | 17616 |
|
|
15.6.2005 8:53:11
Gratulujeme Viki k pretacaniu :o))
Ketke, ty si hlavne uzivaj kludne!!! obdobie, bude este horsie!!! To co popisujes boli u nas este zlate kludne casy...... Pozeras nove pouticka? Su dost divne....hlavne ta Andrea so starym Skalou a pritom ocividne zvadza mladeho.....no, snad sa to zlepsi. Mamulik, a co ty? Nejako dlho si sa tu uz neukazala....ani vonku ta uz nevidam. Kde sa nam tulas? |
| Ketke+ Viki 14.12.2004 | 17661 |
|
|
14.6.2005 20:25:15
dakujeme za pusinku.
Vikusiak uz spi v postielke a teda ja mam tiez na male. Teda ak toto ma byt este miminkovske obdobie tak nechcem vidiet to obdobie potom.:-(((( |
| Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 | 15964 |
|
|
14.6.2005 20:20:42
Ketke, vitaj v klube :o))).
Bud rada a pochvaluj si ake mas zlate miminko, mne sa Vincur v siedmich mesiacoch postavil a cele miminkovske obdobie zatrhol definitivne a taaak som si mohla este chvilku uzivat. Vikinke posielame pusinku k sikulkovskemu pretacaniu a maminke moooc energie na uzivanie radosti. |
|
|
14.6.2005 19:53:46
holciny su mrtva. A to ten den zacal taaaaaaak pohodovo. Doobeda bol este klud Vika lezkala na deke a hrala sa, ale potom.
Zacalo to tym ze zblajzla vsetku zeleninu a este otvarala ustocka, uz to mi bolo podozrive. Potom som len isla po chodbe, pozrela do obyvacky a Vika na bruchu. Cela stastna som s nou tancovala po byte, ze ako sa pekne pretocila. Zrejme to zonbrala ako ohromnu zabavu a odvtedy nic ine nerobila len sa pretacala a ja som len behala a pretacala ju naspat na chrbat. Jedine kludne dve hodiny boli vonku ked spala ovsem len dovtedy kym sa hybal kocik, takze cele dve hodiny som sa prechadzala. A doma zase nanovo, zavrsila to tym ze ako sa prevratila na brucho nejako sa prevazila a prevratila sa aj na chrbat ale to zakoncila na dlazbe lebo sa zosmykla z deky a zacala plakat. Takze zase som s nou tancovala po byte. Potom ohlodavala vsetko co sa dalo zacala mnou, potom stolickou, trieskala mi do klavesnice. V nadeji ze vsetko skonci som ju isla okupat, hahahahahaha. Najskor som nahanala mydlo potom ratovala Viku lebo sa krutila ako paragraf. O obliekani a olejovani nebudem ani pisat. A potom slava zlata kasa, teda aspon doteraz. Akonahle dostala svoj hrncek s kasou neviem preco ale silou mocou sa chcela posadit, kasu plula na vsetky strany. Horko tazko nieco pojedla, vacsina skoncila na plienke, dokrmila som ju prskom a teraz sa modlim aby zaspala v postielke. TO MI TYM CHCELA NAZNACIT ZE SKONCILI ZLATE POHODOVE CASY.:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Zuzi dnes mame POUTICKA |
| Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 | 15964 |
|
|
14.6.2005 17:53:28
|
|
|
14.6.2005 13:01:18
Ahoj LaBu :o)
Ako sa mate? Poslala som ti na Slonicu mailovu adresu. Mne sa na nu zvykla ozvat tak do dvoch dni vzdy. |
|
|
14.6.2005 12:46:13
Ahoj LaBu ako sa mate ako zijete, dlho si nebola. Slonica sa tu tiez dlho neukazala. Zial kontakt na nu nemam, mozno Zuzka.
Zuzi skoda ze som ta nezachytila ale este skusim stastie vecer. Inak asi si sa zle pozerala lebo brucho mam hovori to aj Jarko:-(((((((((((((((((( Kupila som malej tie lyzicky co si mala aj ty a krasne papka, super volba.:-))) To je super ze Lucka spava sama to je uz velka baba. Ja este stale kojim takze vystahovanie postielky u nas neprichadza do uvahy. No a Viku su opisala ako najlepsie dieta na svete. Ja za to nemozem ze sa dokaze pretvarovat pred cudzimi ale doma je z nej certisko. Ale moje certisko.:-)) |
| LaBu | 19306 |
|
|
14.6.2005 11:50:12
Ahojte
Všetky vás zdravím a aj vašich drobčekov. Mám prosbu. Neviete niektorá kontakt (msn, icq, telefon) na Slonicu? Potrebovala by som s ňou hovoriť. Ďakujem vopred a prajem pekný deň. |
|
|
14.6.2005 9:14:03
Este som zabudla k stretku s Ketke par slov :o)) Bolo super, skoda ze byva tak daleko a nemozme sa stretavat castejsie. Viki je oproti Lucke take babetko :o)) Hlavne tym, ze nema zuby a zatial len krasne poslusne lezka alebo sedi :o)
|
|
|
14.6.2005 9:11:03
Ahojte maminy :o)
Tak sa hlasime po dlhsej dobe. Minuly tyzden sme mali tatina na sluzobke, tak som nejako nestihala. A buduci tyzden ide zas, do toho Norska. Dufam, ze tam nebude cele tri tyzdne ako ho strasili. Inak sa mame fajn. Lucka sa uz stavia na nozicky, takze mame doma veselo. Stale som jej v petach, aby niekde nepadla. Zuby mame uz tri mesiace len dolne dva. Ostatne jej nejako nechcu ist. A konecne si uz tolko nechyta tie usi. Takze coskoro dame uz aj nausnicky. Vlastne este dve novinky :o) Od nedele spi Lucka sama vo svojej izbe. Zvlada to v pohode a mam pocit, ze aj lepsie spava. Predsa len tam ma svoj klud. No a taktiez od nedele sa kupe vo velkej vani. Malu vanicku sme uz odlozili, bola jej mala :o)) Teraz je z kupania uplne hotova, strasne sa jej to paci. Asi s nou zacnem chodit na plavanie niekam. Tak, od nas asi tolko :o)) Este dodatok - Ketke je chuda ako prutik, nema ziadne brucho! Jej svokra mala asi vidiny!!! |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.