| Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 | 15964 |
|
|
10.6.2005 13:03:31
Tak mame vsetko zbalene a vyrazame na akciu....prosiiim drzte palce at vyjde pocasie a vsetko sa podariiiii.... papa
|
| Mary... | 7950 |
|
|
9.6.2005 21:21:19
Sysy, gratulujem....Tak same pindiky budes mat doma? Ty sa budes mat, tolko chlapov ta bude obskakovat ;o).
Fotka je vydarena, pekny ksichtik ;o). U nas leje a leje, dosla vyplata, tak sme uz "museli" na nakup, chladnicka zivala prazdnotou, pomaly nebolo co do ust vlozit. Hroza, vsade plno ludi...Ale vecer sa zastavil kamarat, zenu ma na sluzobke, doma dve baby, tak sme pokecali a vypili vinko, hned je nam lepsie ;o). |
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
9.6.2005 20:23:08
Sysy,no to je krasa!!!Dnes mam den blbec,ale ty si mi zlepsila naladu,sa tu teraz usmievam ako debil pri pohlade na fotku :o).Tak gratulacia k chlapcekovi do zbierky,zeby na stvrty pokus dievcatko? :o)
|
| Ketke+ Viki 14.12.2004 | 17661 |
|
|
9.6.2005 20:16:04
Sisy to je krasna fotecka a gratulujem k dobrym vysledkom a aj pindourkum:-))))
Normalne mi chyba tehu:-(((((( ale radsej si este pockam. No tak svet sa fakt zblaznil v Rusku je teplejsie ako tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Sysyna | 12260 |
|
|
9.6.2005 19:48:04
Ahoj holky!!
Ketke, musim ti odporavat, ze je tu zima jak v Rusku...Karolko je ted v Novosibirsku, je tam 30°C a stmiva se az ve 23h:-)) Svet se zblaznil!!! A holky , mam novinku, vysledky z genetiky, miminko je OK a v utery ULT srdicka a rozstepu take.Je to kluk, jak buk...akze budu mit i s KArolem v baraku 4pindouru!!!Skvele!!! A tady je muj mimousek a jeho ksichtik!!!!! ![]() Krasny den........a lepsi pocasi pro Cechy a i Slovenskoooo!!!!!! |
| *S | 15300 |
|
9.6.2005 16:26:41
Už týždeň to tu akosi spí.
Ketke, ubúda mlieka? Daj si večer trošku vínka. :) Ja som si niekedy deci dala a mala som pocit, že to pomohlo, alebo som si to vsugerovala, neviem. A inak by to mohol byť rastový spurt. V 6. mesiaci je posledný. Tak vydrž. A neboj, Viki hladom neumrie. Ona zistí, že niečo do toho bruška musí dostať. Vidím, že ste všetci nejako vystresovaní, unaháňaní. U nás je práve neobvyklá pohoda. Až na poslednú noc s boľavým zúbkom. Rastie nám ôsmy.au |
|
|
9.6.2005 15:26:55
Na vikend mame akciu pridu ludkovia na stretnutie, brigadku a stavanie teepee. Asi 40-ti ludkovia presnejsie :o)
|
| Ketke+ Viki 14.12.2004 | 17661 |
|
|
9.6.2005 13:48:13
Ani u nas to nie je o nic lepsie. Mala stale mrnci a je mrzuta sama nevie co by najradsej a ja z nej uz tiez. Vcera v noci toho moc nenaspala, resp. ona aj hej ale ja nej. Stale mrnkala a ja stale prikladala a priklada. Potom sa zacala vrtiet takze rano o piatej som ju cela zrutena dala do postielky s tym nech sa deje co chce ja potrebujem spat. Sice zacala jacat, blacat a este neviem co ja som zaspala a ona po chvilke tiez. Tak som spala aspon do osmej.
Zima je tu ako v carskom Rusku normalne uvazujem ci je naozaj jun. Zacina ma chytat depka, mlieka ubuda a prikrmi su podla Viki fuj a tvari sa ze ju chcem otravit. Takze dni ako malovane. |
| Mary... | 7950 |
|
|
9.6.2005 12:16:05
Samy a co chystate na vikend?
Nam sa nepodarilo zohnat strazenie, sme smutni, mali sme ist tento vikend do Brna na svadbu kamaratovi. Isli aby sme prinajhorsom aj s detmi, ale Matej este nema pas, sakrys... Takze ani tak, ani tak. |
|
|
9.6.2005 11:50:40
To teda neni :o(
Fofrujeme s pripravami na vikendovu akciu....trpneme hrozou, ze bude hnusne a Vinco radi jak najdrakovatejsi drak . |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.